Įkraunama...
Įkraunama...

Rožės - 4

QUOTE(Feniksas45 @ 2010 04 19, 09:08)
augs ir lauke ,tik turbūt bus aukštesnės,o jeigu rinksitės kokias auginti ,tai žiūrėkit tas veisles ,kurios atsparios grybinėms ligoms ,nesusigundykit pigiai parduodamom prekybos centruose ,nes dauguma jų nėra atsparios , jeigu laiku nenupurkšit styrsos kaip žagarai -vieni stiebai ir vienas kitas žiedo pumpuras ( čia iš patirties)  mirksiukas.gif

idomu,o kokiom trasom reikia trest ir purkst,nes pasirinkimas tai ne mazas.
Atsakyti
Mano stiebines is vis jokiu givybes zenklu nerodo. verysad.gif ko gero bus nusalusios,nors ir dengtos buvo,viena ko gero ne stiebine tik maciau dar gyva,o vijoklines nebuvau uzdengus ir jau matosi laupukai,nesusalo .
Atsakyti
ačiu už atsakymą..o tai gal kuri man galėtų parduoti nors kokį savašaknės rožės daigiuką ax.gif ar tiesiog prilenktų ateičiai...būčiau labai dėkinga...tai jei turguose mugėse parduodamos skiepytos rožės,tai iš kur tada jūs gavote savašaknes rožes?
Atsakyti
QUOTE(@akytė@ @ 2010 04 19, 17:48)
ačiu už atsakymą..o tai gal kuri man galėtų parduoti nors kokį savašaknės rožės daigiuką  ax.gif ar tiesiog prilenktų ateičiai...būčiau labai dėkinga...tai jei turguose mugėse parduodamos skiepytos rožės,tai iš kur tada jūs gavote savašaknes rožes?

Roze isaknydyti labai nesunku mirksiukas.gif Tai gali padaryti ir tu pati.
Atsakyti
QUOTE(@akytė@ @ 2010 04 19, 18:48)
,tai iš kur tada jūs gavote savašaknes rožes?

Aš jas pati įšaknydinau ax.gif Supjaustai rožės ūglį, pasodini ir lauki smile.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2010 04 19, 22:00)
Aš jas pati įšaknydinau  ax.gif Supjaustai rožės ūglį, pasodini ir lauki  smile.gif  mirksiukas.gif

O man kažkada vazoje buvo išleidę šaknis, ir ūgliukai pasirodė, bet į žemes taip ir nepasodinau, dar nelabai rūpėjo blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(@akytė@ @ 2010 04 19, 15:48)
ačiu už atsakymą..o tai gal kuri man galėtų parduoti nors kokį savašaknės rožės daigiuką  ax.gif ar tiesiog prilenktų ateičiai...būčiau labai dėkinga...tai jei turguose mugėse parduodamos skiepytos rožės,tai iš kur tada jūs gavote savašaknes rožes?

Savasakne rozyte buvau macius pas bobute kaime, labai suzavejo, paprasiau sakeles, ji dave. Pasodinus prie tvoros sekmingai apie ja pamirsau kokiems dviems metams... ax.gif Nebuvo nej purskimo, nej trasu, ziemojo kaip pati galejo doh.gif Praeitais metais taip atrode (jau kokie 6 metukai jai)

user posted image

tik labai storos sakos pas ja, ilgos uzauga ir buna kad nuo savo svorio krenta unsure.gif
Atsakyti
O čia mano viena iš savašaknių rožių, kuriai jau apie 10 m. ir žiemoja puikiai thumbup.gif

user posted image
Atsakyti
Kokios gražios wub.gif Taip nekantru laukt žiedų blush2.gif
Atsakyti
Pas mane rožės buvo nedengtos,tai beveik visos ,išskyrus vijoklines ir mažytes,kurias maxima vazonliuose pardavinėja,iššalo. schmoll.gif
Atsakyti
Rašo kad vijoklinės geriausia įsišaknyja ,taip ir yra su jomis man pavyko o su floribundi nėm ne.Ar kas bandė angliškas šaknydinti?
Jediara,berods pas tave mačiau albume rožinę savašaknę rožę,kokia ji?
Atsakyti
Ooi kookios jūsų gražios wub.gif Berods mano tokia pat vijoklinė smulkiažiedė (dabar labai gražiai leidžia), ir tokią aip Jediaros(o koks augalėlis ten įaugęs?) turėjau, net dabar apėjau išieškojau, nerandu niekur, atsimenu, kad seną kažkada stogiausią žagarą iškasiau, bet nu rodos tikrai nedidukė dar buvo išlikus o dabar ką likau be florabundinės..
Atsakyti