Įkraunama...
Įkraunama...

Portinė hipertenzija

o kaip jūs juos pasimatuojat? mes tai gerai jaučiamės.
bet mažyliui sunki angina supūliavo,tik metukai,nuskankinom jau stipriai,temp. aukšta labai trečia para,važinėjam dabar antibiotikus 3 kart leistis per dieną,paskui gal lašines statys...o jau karščiai,košmaras sad.gif
Atsakyti
QUOTE(malram @ 2011 06 08, 16:54)
o kaip jūs juos pasimatuojat? mes tai gerai jaučiamės.
bet mažyliui sunki angina supūliavo,tik metukai,nuskankinom jau stipriai,temp. aukšta labai trečia para,važinėjam dabar antibiotikus 3 kart leistis per dieną,paskui gal lašines statys...o jau karščiai,košmaras sad.gif

Matai mes kai turejom problemu su kraujuku,tai kas tris savaites turim darytis bendra kraujo tyrima.Tai pati pasiimu jai namie is pirsciuko krauja,na kad nereiketu jos tampytis po ligonines nuvezu buteliuka ta ir man ten padaro smile.gif

Sveikatytes tavo mazuleliui unsure.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo julijajus: 08 birželio 2011 - 17:35
a štai kaip...o jūs šaunuolės,aš bijočiau pati imt,o ir nesiduotų gal..
Atsakyti
QUOTE(malram @ 2011 06 08, 18:57)
a štai kaip...o jūs šaunuolės,aš bijočiau pati imt,o ir nesiduotų gal..

Pripratusi mazoji mano yra jau,bet labai patogu taip nereikia jos vezti,ziema kai daug ligoniu irgi nelabai gerai temptis kartu.

Tai ryt kartojam kraujuka ir jai dar pakrito lekiam piltis doh.gif verysad.gif
Atsakyti
užjaučiu jus,laikykitės,nors mūsų kraujukas irgi nėra labai geras,bet kartot tik po 3 mėnesių, ir šiaip dar nesijaučia,kad būtų nusilpęs
Atsakyti
QUOTE(,2011 06 08, 15:11)
Sveikos,mes siandien turim tik 11 trombocitų doh.gif nezinau ka daryti savo gydytojai nepriskambinu tai sedim kaip kiausiniai...sako kad karstis siek tiek musa juos g.gif  doh.gif

Jus bandykit Zilinskaitei skambint. Jo karsciai musa trombocitus, bet jusu jau labai zemi tikrai. Mes pries operacija buvom sanatorijoj Palangoj irgi ziaurus karsciai buvo, tai trombocitai buvo nukrite iki 24. Tai irgi buvau issigandus. O gal pakartokit kraujo tyrima.
Atsakyti
QUOTE(Li-ja @ 2011 06 10, 11:42)
Jus bandykit Zilinskaitei skambint. Jo karsciai musa trombocitus, bet jusu jau labai zemi tikrai. Mes pries operacija buvom sanatorijoj Palangoj irgi ziaurus karsciai buvo, tai trombocitai buvo nukrite iki 24. Tai irgi buvau issigandus. O gal pakartokit kraujo tyrima.

Labukas,trombocitai jau kyla vakar kartojau kraujuko tyrimus ir jau yra 33 smile.gif

O su Žilinskaite mums dar neteko bendraut,mes vazinejam pas Mociškiene,tai liepe skambintis birzelio pabaigoje,kad liepos pradzioje atsigult i ligonine nes angiohirurgas nores pasiziuret ir tuo paciu su Žilinskaite pasikonsultuoti.
Atsakyti
QUOTE(julijajus @ 2011 06 10, 11:57)
Labukas,trombocitai jau kyla vakar kartojau kraujuko tyrimus ir jau yra 33 smile.gif

O su Žilinskaite mums dar neteko bendraut,mes vazinejam pas Mociškiene,tai liepe skambintis birzelio pabaigoje,kad liepos pradzioje atsigult i ligonine nes angiohirurgas nores pasiziuret ir tuo paciu su Žilinskaite pasikonsultuoti.

Na va kaip gerai, jau ir ramiau. Jo karstis daro savo. smile.gif
Atsakyti
Sveikutes kaip vasarojat, kaip vaikuciu sveikateles? 4u.gif
Atsakyti
Priimkit ir mus į savo būrį .Mums irgi nustatė šią ligą.Buvo labai netikėta.Dabar mokomės gyventi su ja.Kyla daug klausimų.Peržiūrėjau forumą ir neradau nieko apie kraujo spaudimą ir pulso kontrolę.Mums gydytoja liepė gerti vaistus,kad sumažintume pulsą iki 50-60 per minutę.
Atsakyti
QUOTE(A.Rita @ 2011 09 22, 15:47)
Priimkit ir mus į savo būrį .Mums irgi nustatė šią ligą.Buvo labai netikėta.Dabar mokomės gyventi su ja.Kyla daug klausimų.Peržiūrėjau forumą ir neradau nieko apie kraujo spaudimą ir pulso kontrolę.Mums gydytoja liepė gerti vaistus,kad sumažintume pulsą iki 50-60 per minutę.

Sveika,

Spaudimo nematuodavau, bet pulsą liepė tikrinti, tikrindavau.

Papasakokit apie ligą 4u.gif
Atsakyti
sveika prisijungusi prie mūsų.Mes irgi nematuojame,neturime šios bėdos. Turim jau skambintis į Vilnių,reiks vykt tų angiogramų daryti,o taip nesinori važiuot..
Beje, turiu klausimą,kai yra tų erozijų, ar jūsų vaikiukai neturi nemalonaus kvapo iš burnos?
Atsakyti