Įkraunama...
Įkraunama...

Portinė hipertenzija

QUOTE(neringuskinas @ 2010 05 06, 10:41)
mes siaip namie bunam, bet kas menesi vazinejam i santariskes.o jus?

Mes į antakalnio vaikų ligų klinikas važiuojam periodiškai
Kaip pasireiškė jūsų liga blush2.gif
Atsakyti
na as pagimdziau normaliai.tada dvi val ant krutines man ji gulejo.tada gydytojai ja nueme, mane sutvarke ir ja paeme svert ir pan.mane i palata isveze.po valandos atejo gydytoja pasake kad ji melyna ir pati nekvepuoja....jai truku pleve apie plaucius.3 d renimacija.2.5 men ligoninej gyvenom.2 men is ju vilte melyna buvo.4 men-mes tik zonduku valgem, dab po truputuku knibinejam pacios.geriam daug vaistu
http://www.vaikosirdis.lt/

jei atsidarys, cia amno rasyta.tik cia iki zondavimo rasyta, o po jo mum pasake liudnas prognozes

Papildyta:
atsidaryk-sirdies ydos-tevu istorijos-vilte mano saulyte

ten apie mus
Atsakyti
QUOTE(neringuskinas @ 2010 05 07, 07:13)
na as pagimdziau normaliai.tada dvi val ant krutines man ji gulejo.tada gydytojai ja nueme, mane sutvarke ir ja paeme svert ir pan.mane i palata isveze.po valandos atejo gydytoja pasake kad ji melyna ir pati nekvepuoja....jai truku pleve apie plaucius.3 d renimacija.2.5 men ligoninej gyvenom.2 men is ju vilte melyna buvo.4 men-mes tik zonduku valgem, dab po truputuku  knibinejam pacios.geriam daug vaistu
http://www.vaikosirdis.lt/

jei atsidarys, cia amno rasyta.tik cia iki zondavimo rasyta, o po jo mum pasake liudnas prognozes

Papildyta:
atsidaryk-sirdies ydos-tevu istorijos-vilte mano saulyte

ten apie mus

neringuskinas nuoširdžiai linkiu - stiprybės!
O mūsų liga taip ir liko neaiškios kilmės
Atsakyti
musu irgi priezastis neaiski.,bet man dzin..man svarbiausia vaikui padet, ko tik as nebandau, bet...
Papildyta:
kartais galvoju, koks ziaurus dievas, dave paragaut koks yra skonis but mama, ir va tau.....
Atsakyti
QUOTE(neringuskinas @ 2010 05 07, 10:45)
musu irgi priezastis neaiski.,bet man dzin..man svarbiausia vaikui padet, ko tik as nebandau, bet...
Papildyta:
kartais galvoju, koks ziaurus dievas, dave paragaut koks yra skonis but mama, ir va tau.....

Nežinau kaip paguosti, ar pakelti dvasią, aš suprantu, kad labai sunku. Laikykitės
Ant Dievo aš neburnoju, bet uždegu žvakutę bažnyčioje.
Atsakyti
uzdegcizu visas pasaulio zvakes, kad tik tai padetu bent jau likt gyviems
Atsakyti
http://www.imedik.in...-gepatitah.html
Фитотерапия при гепатитах
Atsakyti
sunui 16,o portine hipertenzija sergam nuo 7m,priezastis kaip ir daugumos neaiski.I antakalni ir mes vaziavom,bet jau pernai i Santarises ir birzeli tureciau registruotis ,nes gyd. zilinskaite dabar dirba ten.Nebent kaskas keitesi,nes ziuriu jus ir toliau rasot i antakalni, o as galvojau ,kad visi persikels i santariskes.Ta sklerozavima ir mes perejom,nors sunus niekada nekraujavo,ir skrandzio dalis irgi su varikozem ir pan.Jokiu dietu niekada nesilaikem,valgo,ka megsta,skrandyje erozijos.Pries 3 metus pasalino bluzni,nebijokit,sveikata tik pageres.Operacija sunkoka,didelis randas liko ir ne kokie atsiminimai apie hirurga,bet cia jau koks zmogus pasitaikys.Venos pernai buvo tvarkoje,F1,negalia is vidutines-lengva,tai bijau ,kad visai atims,dabar ant visu taupo.Atsirado kraujyje amoniako per daug,tai neaisku kodel,gal kas su tuo susidure?
Atsakyti
Pasirašykite šią peticija ir praneškite kitiems
http://www.peticijos.lt/visos/3412
Atsakyti
QUOTE(jankovska @ 2010 05 08, 23:42)
sunui 16,o portine hipertenzija sergam nuo 7m,priezastis kaip ir daugumos neaiski.I antakalni ir mes vaziavom,bet jau pernai i Santarises ir birzeli tureciau registruotis ,nes gyd. zilinskaite dabar dirba ten.Nebent kaskas keitesi,nes ziuriu jus ir toliau rasot i antakalni, o as galvojau ,kad visi persikels i santariskes.Ta sklerozavima ir mes perejom,nors sunus niekada nekraujavo,ir skrandzio dalis irgi su varikozem ir pan.Jokiu dietu niekada nesilaikem,valgo,ka megsta,skrandyje erozijos.Pries 3 metus pasalino bluzni,nebijokit,sveikata tik pageres.Operacija sunkoka,didelis randas liko ir ne kokie atsiminimai apie hirurga,bet cia jau koks zmogus pasitaikys.Venos pernai buvo tvarkoje,F1,negalia is vidutines-lengva,tai bijau ,kad visai atims,dabar ant visu taupo.Atsirado kraujyje amoniako per daug,tai neaisku kodel,gal kas su tuo susidure?

Mums sekantį kartą (rugsėjo mėn) priklauso pasitikrinti, tai teks pasiskambinti ir paklausti, kur važiuoti, nors reanimacijos skyriuje dirba ne tik daktarė Žilinskaitė, dirba ir kitos labai šaunios gydytojos 4u.gif
O kaip jums pagerėjo sveikata, po blužnies šalinimo? Kaip suprantu dėjo šuntą, ar priėmė organizmas svetimkūnį (Bent jau aš įsivaizduoju, kad šuntas svetimkūnis). Kas pasikeitė jūsų gyvenime? Pas mus irgi jei tik sūnus pradeda sau leisti čipsus, keptą duoną, aštrius padažus, rūkytą mėsą, tuoj atsiliepia skrandžiui, visokios erozijos, opos ir visa kita doh.gif Mūsų irgi venos šiuo metu F1.
Atsakyti
sveikata geresne,o su tuo suntu tai neaisku,nes po operacijos trys metai,bet kai tikrina,jis nefunkcionuoja.Nezinau ar taip turi buti,gydytojai daug neaiskina.Man sake,kad tik sujungiamos bluznies venos lygtai su inkstu(kaip dvi slangos viena su kita).po operacijos is karto pagerejo kraujas,nors kaip rasiau atsirado jame amoniako.JIs tai blogai veikia,viena karta buvo tris kartus daugiau uz norma,tai is vilniaus net neisleido,gerem tabletes (o ju gavimas tai buvo sudetingas),nes ju nelabai yra lietuvoje.Niekas neaiskina ar tai operacijos pasekme,ar tas suntas veikia.Musu provincijos gydytoja sako,kad jei dare ,turetu veikti,bet juk gydytojai apie kolegas nenori varyti.Operacija dare santariskese,suaugusiuju ligonineje sirdie ir kraujagysliu skyriaus vedejas,bet kaip zmogus tai ne koks(per mazai daviau).MES vazinejames i ANTAKALNI 7 M,bet jau pernai i santariskes,ten viskas ne taip,skambintis reikia asmeniskai pas zilinskaite,ji iesko kada atvykti,neaisku ir kur,nes ji neturi savo skyriaus.ASmeniskai man buvo geriau antakalnyje,tai ir galvojau ,kad visus persikele i santariskes.
Atsakyti
QUOTE(jankovska @ 2010 05 09, 20:23)
sveikata geresne,o su tuo suntu tai neaisku,nes po operacijos trys metai,bet kai tikrina,jis nefunkcionuoja.Nezinau ar taip turi buti,gydytojai daug neaiskina.Man sake,kad tik sujungiamos bluznies venos lygtai su inkstu(kaip dvi slangos viena su kita).po operacijos is karto pagerejo kraujas,nors kaip rasiau atsirado jame amoniako.JIs tai blogai veikia,viena karta buvo tris kartus daugiau uz norma,tai is vilniaus net neisleido,gerem tabletes (o ju gavimas tai buvo sudetingas),nes ju nelabai yra lietuvoje.Niekas neaiskina ar tai operacijos pasekme,ar tas suntas veikia.Musu provincijos gydytoja sako,kad jei dare ,turetu veikti,bet juk gydytojai apie kolegas nenori varyti.Operacija dare santariskese,suaugusiuju ligonineje sirdie ir kraujagysliu skyriaus vedejas,bet kaip zmogus tai ne koks(per mazai daviau).MES vazinejames i ANTAKALNI  7 M,bet jau pernai i santariskes,ten viskas ne taip,skambintis reikia asmeniskai pas zilinskaite,ji iesko kada atvykti,neaisku ir kur,nes ji neturi savo skyriaus.ASmeniskai man buvo geriau antakalnyje,tai ir galvojau ,kad visus persikele i santariskes.

Kaip blogai kai žmonėms normaliai nepaaiškina, užtai man labai patinka Antakalnio reanimacijos personalas, mums kantriai, suprantamai ir net su piešiniais paaiškina kas kur kodėl ir dėl ko unsure.gif
Labai būtų gaila, jei tektų važiuoti į Santariškes, juolab, kad esam pratę prie prie Antakalnio gydytojų.
O jūs gydytojos Žilinskaitės paklauskit, kaip yra su tuo šuntu ir kodėl kraujyje amoniakas
Atsakyti