labai dziaugiames

na paauglyste jo baisoka ,as vis sakydavau-ligonis ,nespauskim,palepinkim,geresnis kasnis jam,prie darbo nevertem ,tai visko buvo ir dar bus.Mokosi prastai ,o elgiasi naglai.Keitem net mokykla,svarstymu buvo daug,vis ant pasalnimo ribos.Pries 5 m.dukra susirgo diabetu ,tai vyras sako lepink taip ,kaip pacana ,tai irgi turesi problemu.Atsiprasau,isipleciau-sveikata normali,siaip jis nesiskundzia,tik po tyrimu randa tuos blogumus,greit pavargsta,visa laika kimba persalimo ligos,silpnas imunitetas,uzaugo didziulis-1,90m.Manau padariau klaida pastoviai akcentuodama,kad jis ligonis.Jis ir neygalumo nustatymo komisijoje bambejo savo,sako tegul mama pasakoja ,tai gydytojas paklause-tai ko cia atejai,ar mums malone darai ,ar del sveikatos.Si rugseji pasiusiu i kabineta ji viena-tegul pats kalba!
oho...nu bet ne naujiena,mano sesė viena yra silpnos sveikatos,tai irgi nuo 5-ių metų duris tranko
sūnų lepinam tik dėmesiu,bet tvarka yra tvarka,aiškinam,kad sunkaus darbo dirbt negalės,tai turi gerai mokytis,bet čia bėdų nėr,nes mokytis jis labai nori ir yra gabus,ačiū dievui,o tvarkytis nenori ir pan.,tai kalam jam į galvą,kad jam nuolaidų nebus buityje,kad pinigiukus gaus tik dalį to invalidumo(taupys savo kompui),kitą dalį teks atiduoti mums,o jei bus negeras,kompą atimsim
ir griežtai nenusileidžiu,jis jau žino,nežinau,kas būtų jei gautų viską,ką nori,yra aplink daug pavyzdžių,kaip tėveliai paskui patys nesusitvarko,bet vis iš meilės juk ir gailesčio...bet kitąkart tikrai,daugiau bėdų,nei naudos..manau,kad dar ir paauglystė prisideda,nes tokio amžiaus ir nelepinti dažnai būna sunkūs,dar laiko turit situaciją pakeist gal

QUOTE(jankovska @ 2010 07 31, 12:33)
na paauglyste jo baisoka ,as vis sakydavau-ligonis ,nespauskim,palepinkim,geresnis kasnis jam,prie darbo nevertem ,tai visko buvo ir dar bus.Mokosi prastai ,o elgiasi naglai.Keitem net mokykla,svarstymu buvo daug,vis ant pasalnimo ribos.Pries 5 m.dukra susirgo diabetu ,tai vyras sako lepink taip ,kaip pacana ,tai irgi turesi problemu.Atsiprasau,isipleciau-sveikata normali,siaip jis nesiskundzia,tik po tyrimu randa tuos blogumus,greit pavargsta,visa laika kimba persalimo ligos,silpnas imunitetas,uzaugo didziulis-1,90m.Manau padariau klaida pastoviai akcentuodama,kad jis ligonis.Jis ir neygalumo nustatymo komisijoje bambejo savo,sako tegul mama pasakoja ,tai gydytojas paklause-tai ko cia atejai,ar mums malone darai ,ar del sveikatos.Si rugseji pasiusiu i kabineta ji viena-tegul pats kalba!
O aš atvirksčiai, neakcentavau, kad ligonis. Nelepinau ir kasnių į gersenius ir prastesnius neskirsčiau, darbą skirstėmės pagal galimybes, visus buities darbus esam pasidalinę. Tik įspėdavau, kad saugotūsi ir neužsigautų pilvo srities. Ir ačiū dievui, neišaugo su mintimi, kad jis ligonis. Aišku su paauglyste savi košmarai, bet tfu tfu tfu... niekada nėra pasakęs, kad aš ligonis ir to ar to negaliu padaryti. Nors mokosi irgi vidutiniškai, greit suirzta, supyksta, puola į ašaras. Bet su tuo susigyvenau. Mano mama labai norėjo akcentuoti, kad jis ligonis, negali maišelio su sausainių pakeliu pasinešti, vos ne į cukraus vatą vaiką suvynioti ir padėti į vitriną, mažesnis kai buvo bandydavo antrinti močiutei, kad mamaaaa... man gi persunku sausainiu pakelį nešti, girdėjai ką močiutė sakė. Nė velnio! Atsakydavau, kad man daug sunkiau nešti maišelį namo su produktais ir sėkmingai tuos sausainius parsinešdavo pats. Nė karto nenusileidau ir dabar neturiu problemų
Laikykitės
http://translate.goo...an-support.aspx
http://www.bioraynat...an-support.aspx
"Aš naudoju Kepenų Gyvenimas su mano pacientų klinika ir matau puikių rezultatų daugelyje sričių. Mano ASD vaikai yra labiau ramus ir atsipalaidavęs, mano suaugusiems pacientams, sergantiems kepenų fermentų turėjo pastebimai sumažinti šias koncentracijas tik po dviejų mėnesių Kepenų gyvenimas. "
http://www.bioraynat...an-support.aspx
"Aš naudoju Kepenų Gyvenimas su mano pacientų klinika ir matau puikių rezultatų daugelyje sričių. Mano ASD vaikai yra labiau ramus ir atsipalaidavęs, mano suaugusiems pacientams, sergantiems kepenų fermentų turėjo pastebimai sumažinti šias koncentracijas tik po dviejų mėnesių Kepenų gyvenimas. "
Kaip keista... šiandien užsiregistravom eilinei patikrai, bet ne į Santariškes, o į Antakalnį
mums rugsėjo vidury reiks važiuot,įdomu kur teks...
QUOTE(malram @ 2010 08 30, 20:45)
mums rugsėjo vidury reiks važiuot,įdomu kur teks...
Tai mes spalio mėnesį važiuosim į Antakalnį
kaip nenoriu važiuot...vaikui vėl aibė tyrimų,jis taip bijo tą šlangutę ryt,endoskopijos..
gaila jo

QUOTE(malram @ 2010 09 01, 18:02)
kaip nenoriu važiuot...vaikui vėl aibė tyrimų,jis taip bijo tą šlangutę ryt,endoskopijos..
gaila jo

Aš išanksto pradėdavau vaikiuką nuteikinėti, kad mes to norim ar ne - turim važiuoti, išvardindavau ką mes per tą dieną klinikose darysim, kad eisim širdies tikrinti, po to echoskopu blužnelę pažiūrės, kad ant rankos uždės "lėktuvėli" (kateterį) ir iškarto primindavau "O tu pameni, kaip praeitą kartą neverkei ir buvai didelis vyras, tu gi ir dabar neverksi" (vaikiukui akyse pasiryžimas net išsipūsdavo, koks jis tada vyras buvo ir kaip jis ir dabar neverks)kad reikės truputį pamiegoti ... O tada varysim į pardę, pirksim to to, ano. Man padėdavo tokie dantų užkalbinėjimai kai buvo mažas, dabar pats viską žino, varikozės patikrinimui varo jau be narkozės ir tuom patenkintas, kad miegoti nereiks

oho,koks šaunuolis...kaip faina,mano irgi didvyris,tyli,tik didelės akys ašarotos ir stipriai suspausta ranka,kurios nepaleidžia išduoda,na dar tai,kad nuolat apie tai dabar vis kalba,vis klausia...blogiausia,kad tuaut,visai dienai mažojo negaliu dar palikt.vėl išleisiui vyriukus vienus.
o norėjau paklaust,ar čia kiekvieną kartą tie tyrimai tokie sudėtingi??
QUOTE(malram @ 2010 09 02, 08:16)
oho,koks šaunuolis...kaip faina,mano irgi didvyris,tyli,tik didelės akys ašarotos ir stipriai suspausta ranka,kurios nepaleidžia išduoda,na dar tai,kad nuolat apie tai dabar vis kalba,vis klausia...blogiausia,kad tuaut,visai dienai mažojo negaliu dar palikt.vėl išleisiui vyriukus vienus.
Tai kad nieko ten sudėtingo nėra, pereini visus tyrimus, o tada jau žiūri reikalinga skleroterapija ar ne. Maniškis kartais iš operacinės po trijų minučių visas apsipatenkinęs pareina, tipo tik patikrino ir vsio