QUOTE(Victorious @ 2010 05 22, 21:15)
Portishead, labai patinka man tas "Black Sable Shadow"

Apskritai didesnę simpatiją jaučiu sintetiniams šepetėliams

Kuriuos galėtum išskirti ir pakomentuoti iš skirtų akių makiažui?
tas black sable sepetelis ir man patinka, daug geresnis nei is tos pacios serijos black deluxe shadow, kuris asmeniskai man yra per didelis. o tas black sable shadow kur paminejot visiskai kitoks, nei per didelis, nei per mazas, gerai tepa. na o prie mylimuku priskirsciau vis delto sintetini seseliu sepeteli, va sita:
nuo jo nenubyra seseliai, patinka kad jis gan plonas, apskritai jis man nr. 1 viso voko padengimui.
neapsieinu be sepetelio kampuciam, italian badger round crease brush. turiu i ji panasu, juoda bei ilgesni sepeteli (black large pointed crease), tai irgi visai nieko, bet del to ilgumo nelabai patogu dazytis, atsitrenkia kotelis i veidrodeli:)
mano naujausias sepetelis yra is tos serijos kaip ir mylimukas sintetinis, skirtas maskavimo priemonems (salia jie ir guli nuotraukoj, tik sis maskuokliui trumpesniu kotu). naudoju ji paakiu maskavimui, bet nera taip kad idealiai issklaidytu, pirstais vistiek tenka taisyt maskuokli.
seseliu sklaidymui anksciau naudojau bobbi brown ta maza blending brush, veliau italian badger blending brush, na o naujausias vel gi sintetinis, Synthetic Deluxe Crease Brush patinka labiausiai (nors gal kitos net nelygintu dvieju paskutiniu). jis labai patogus butent kai tamsius seselius uztepu neaukstai, ir sklaidymo plotas yra labai mazas, tada pasklaidau juo, nes nera toks didelis kaip italian blending brush. na ir apskritai man sintetiniai labiau patinka:)))
toliau paminet reiketu sepeteli laineriui. patogiausias man yra senukas is erdesos, nes daznai vietoj skysto pravedimo breziu paprasta juoda seseli kaip laineri. bet dabar pradejau naudoti lenkta cs sepeteli, white angled liner brush nes isigijau cs juoda gelini laineri. dar neblogas skystam pravedimui kirstas cs sepetelis, Black Taklon Angle Liner, bet man vis dar truksta igudziu juo naudotis. na ir neapsieinu be sepetelio antakiams, naudoju senuka kirsta is erdesos, patogus, nepraranda formos.