QUOTE(Johanesburgo kunigaikštytė @ 2010 11 21, 12:13)
Hmm... Įdomiai - man nelabai patinka tai, kad šepetėliai atrodo nešvarūs. Balti šereliai tikriausiai nebenusiplauna nuo ryškių spalvų?
Ir įdomu, ar koteliai nesibraižo nuo tų kristalų? Vistiek yra įdedami/ištraukiami...
Tai neisplauti sepeteliai ir tiek - nusiplauna spalvos nuo tu baltu sereliu tikrai nesunkiai (kaip ir nuo bet kuriu kitu baltu/sviesiu sepeteliu sereliu).
Koteliai nesibraizo - bent as esu dejus i vazele akvariumo akmenukus spalvotus, tai del braizymo labiausiai bijojau, bet viskas tvarkoje (ten labai lengvai isideda/issiima sepeteliai). Nezinau kokia medziaga pilta sioje foto, bet kiek skaiciau internete ir pati ieskojausi tokiu rutuliuku, tai nusipirkau pakeli(jauciu nepataikiau), o jie super lengvi, ju mazai ir mano tai vazeliai reikia bent 2-3 paku, tai pagailo pinigu (nes rezultatas butu neaiskus ar uztektu tu 3 paku ir bendro sunkumo rutuliuku, o kaina gautusi apie 50Lt). Kaip rasiau, man rodos ne tokius pirkau, nors pavadinimas toks buvo, bet pvz Sephoroj sepeteliu induose visai kitaip jauciasi tie rutuliukai. Tai va tada ir pirkau tuos akvariumo akmenukus - o ir kaina ju nesikandzioja bei prie kambario dera (sienos sviesiai melynos, o akmenukai melynos/elektrines spalvu).
QUOTE(diesel_ @ 2010 11 21, 15:54)
O kurios turit Dior foundation brush, kokiems produktams naudojate ji?
As ji naudojau tiek biriai, tiek presuotai pudrai ir kartais bronzatui - viska puikiai kabina ir dengia (idejus pries kelis puslapius foto to 'foundation' septelio - cia ne krempudrinis plokscias, o su normaliais sereliais tiesiai kirstu galu).