Na aš pvz atsisiunčiau KARAFUN karaokės programą...Ale aš dabar norėčiau kad per DVD grotuvą veiktų ta programa ir per teliką rodytų viską (žodžius ir t.t.)...Kaip man tai padaryti?...DVD grotuve mano yra kažkokie nustatymai karaokės.. Tik dabar prisiminiau Nu reiks pasižiūrėti gryžus namo...Bet jei kas žino kaip kitaip pajungt, tai skelkit...
Na aš pvz atsisiunčiau KARAFUN karaokės programą...Ale aš dabar norėčiau kad per DVD grotuvą veiktų ta programa ir per teliką rodytų viską (žodžius ir t.t.)...Kaip man tai padaryti?...DVD grotuve mano yra kažkokie nustatymai karaokės.. Tik dabar prisiminiau Nu reiks pasižiūrėti gryžus namo...Bet jei kas žino kaip kitaip pajungt, tai skelkit...
Aga aš irgi norėčiau tai sužinoti
Badžiau įrašyti karaokes dainas į kompaktą, nu nieko neįsirašė, parėjus įdėjau i dvd tai tuoj pat išmete kaip tuščia, ką ne taip darau?
o ar tu prisiregistravai, kol nera registracios ir neveiks, na bet man ten nepatinka melodios dainu su dudele, o ten visur taip pat?
kitu tinklapiu as tikrai nezinau, be noreciau suzinot kur anglisku dainu galima persisiust
Visai zalia situos reikaluos,o dainuot tai noriu Gal galit pasakyt,kas tas mikrofonas ir kur ju yra pirkti ? Ar galima po to su mikrofonu dainuojant tas dainas irasyti kompiuteri ar kompiuterini diskeli ? Ar galima tik muzika 'paemus" dainuot grynai savu balsu ?
Visai zalia situos reikaluos,o dainuot tai noriu
Gal galit pasakyt,kas tas mikrofonas ir kur ju yra pirkti ?
Ar galima po to su mikrofonu dainuojant tas dainas irasyti kompiuteri ar kompiuterini diskeli ?
Ar galima tik muzika 'paemus" dainuot grynai savu balsu ?