Įkraunama...
Įkraunama...

Karaoke per kompą

QUOTE(NaujokeS @ 2008 12 09, 14:43)
Sveiki prasau pasakykit ar ir jums su visom sitom parsisiustom programelem karaoke dainu melodijos netikroviskos?  man tai kaskaip nepanasu i tas melodijas kur groja per karaoke grotuva ir is karaoke kompakto  g.gif
Instaliavau i 2 kompus bet tas pats, karaoke vakarelio nepasidarysi....

as esu isbandzius ivairiausiu karaoke variantu - daugelyje is ju - muzika labai netikroviskai skamba... kaip su metalofonu lotuliukas.gif
o karaoke vakareli mes su draugais buvom pasidare per tv dainuodami. darem temini vakareli su kostiumais ir dainavom visokias dainushkas smile.gif
va, cia galima daugiau pasiskaityt http://www.gala.lt/i...ams_su_draugais
Atsakyti
gal galite kas paaiškinti kaip per karaokemanija parsisiųsti klipus ir dainas, esu prisiregistravus, bet nerandu kaip parsisiųsti. Ir kaip atidaryti vanBasco's programą? susiinstaliuoju spaudžiu kad ją įjungti bet nejungia g.gif doh.gif
Atsakyti
Laba, tai kaip toms mamytems kur nepavykdavo mikrofonu pasijungti - ar visgi pavyko? Man tai nera garso nei per mikrofona, nei per programas VanBasco ar gosing......... Ka daryti?? g.gif verysad.gif
Atsakyti
na, programos veikia, bet ka daryti su mikrofonu, prasau padekit....... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Invincible @ 2008 04 21, 12:03)
Sveiki, gal kas turite "Violeta Riaubiškytė - Kai myliu tave" karaoke melodija? arba bent jau zinote kur butu galima rasti pirkti? pirkciau CD  4u.gif

O jums netiktu su kokia programike nusiimt vokala (as tai darau su goldwave), aisku tos kokybes ten kaip ir ner biski girdis vokalas, bet vis geriau negu nieko (draugas ismaude kompa, tai kuri laika busiu svepla blush2.gif )
Atsakyti
QUOTE(HappyLadybird* @ 2008 12 24, 14:43)
gal galite kas paaiškinti kaip per karaokemanija parsisiųsti klipus ir dainas, esu prisiregistravus, bet nerandu kaip parsisiųsti. Ir kaip atidaryti vanBasco's programą? susiinstaliuoju spaudžiu kad ją įjungti bet nejungia  g.gif  doh.gif

Kad iš ten klipų ir neleis parsisiųsti, tik .kar ar .mid failus. Kur yra klipai su dainos žodžiais tai pardavinėjama DVD diskai muzikos prekių parduotuvėse.
Atsakyti
Lietuviškų fonogramų ( karaoke ) galima gauti čia www.fonograma.lt

Tačiau jos visos mokamos
Atsakyti
Sūnui 3 m. Pernai gimtadienį rengiau Euroopoje, ir karaoke buvo "alia" daininikams. Super. O šiemet vyras pats komplektuoja karaoke namuose. Visoms šventėms pritaikysim (smagi pramoga). Tik kažkokių jungčių pritrūko. Gal žinot, kur jį nusiųsti?.. Kur dar jos parduodamos?
Atsakyti
Sveiki, kas ten domisi mikrofonu? Mums padovanojo superinį mikrofoną LAGAMINE. Iškvočiau: pirko Elektronikos pasaulyje.
Atsakyti
help.gif help.gif help.gif SKUBIAI REIKIA PAGALBOS. Nupirkom mažei gimtadieniui mikrofona, tikejomes, kad veiks, bet neina pajungt verysad.gif Gal zinot kur galima nupirkt mikrofona, kad galetu pajungt prie kompiuterio? Gimtadienis jau si penktadieni unsure.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(monini @ 2009 12 17, 00:24)
help.gif  help.gif  help.gif  SKUBIAI REIKIA PAGALBOS. Nupirkom mažei gimtadieniui mikrofona, tikejomes, kad veiks, bet neina pajungt  verysad.gif  Gal zinot kur galima nupirkt mikrofona, kad galetu pajungt prie kompiuterio? Gimtadienis jau si penktadieni  unsure.gif  verysad.gif

Reikia mikrofona jungti prie koloneliu, pavyzdziui pas mane yra ant koloneles papildomai 2 jungtys, mikrofonui ir ausinems, tada tikrai veikia, tik reikia tylinti muzika per kompiuteri ir garsinti koloneles, kad girdetusi balsas.
Atsakyti
Gal kas žinot iš kur gauti lietuviškų karaoke?
Nes karaoke manija kai spaudi pvz "Tekstai" išmeta, kad tokio puslapio nėra,
nebeveikia jau.
Atsakyti