Vaiko krikstynom spausdinau saldainiu popierelius ant paprasto balto lapo, ir buvo super. Bet tas baltas labas buna keliu storiu, reiketu Jums paieskoti ne tokio storo
Beje klausimas:ant kokio popieriaus spausdinti saldainių popieriukus?Nes tas paprastas baltas tai per kietas 
Vaiko krikstynom spausdinau saldainiu popierelius ant paprasto balto lapo, ir buvo super. Bet tas baltas labas buna keliu storiu, reiketu Jums paieskoti ne tokio storo
QUOTE(svelni @ 2010 05 04, 11:44)
Laba,jungiuosi į jūsų gretas
eisim pirmą kartą piršliauti
Man toks klausimas iškilo:ar jūs viską skaitot iš "papkių"?
nes peržiūrėjau keletą filmuotų vestuvių, na jau taaaip nuobodžiai atrodo tie visi skaitymai
o tiek tekstų tai išmokti ir sunku
pastebėjau,kad kiti svečiai net žiovauja prie stalo per tuos ilgus skaitymus 
Man toks klausimas iškilo:ar jūs viską skaitot iš "papkių"?
Aš viską buvau išmokus mintinai (nes man irgi tie skaitymai tai
Papildyta:
[quote=saulyte1986,2010 05 03, 23:18]
[quote=iammama,2010 05 03, 21:43]
Na va, bandau. Kadangi visokios sutiktuvės išlydėtuvės buvo beveik žodis žodin iš ankstesnių SM temų, tai rašau tai, kas buvo nauja arba ką skaičiau kitose vietose negu įprasta. Ypač noriu "pasigirti" svočios sveikinimo eilėraščiu (iš A. Maldonio 1966 metų meilės lyrikos, aišku, kiek adaptuotu), kai kurie svečiai net apsiverkė...
grazi svente turejo but
[/quote]
Ačiū už gerus žodžius
Nenoriu girtis, bet tikrai šventė pavyko, ir sesuo (jos vestuvėse svočiavau) liko labai patenkinta ir svečiai iki šiol kalba, kokios gražios vestuvės, kokie piršliai geri buvo...
Pasigyriau... Atleiskit
Gal kas turite scenarijų lenkų kalba? Labai reikia, nes vestuvės bus lenkų kalba. Aš busiu svočia, padėkite, jei kas turite mano el. paštas rozaniene@gmail.com
QUOTE(Renatukx @ 2010 05 04, 16:40)
Sveikos svociutes. Jungiuosi prie rozanienes prasymo. Man irgi reiketu scenarijaus lenku kalba. Bandau versti is lietuviu, bet nekaip skamba
buciau dekinga: renatukx@one.lt
Deja turiu tik rusu kalba
o kurioj vietoj daryti medaus menesio suteikima? ar vakare ar antros dienos ryte geriau
jauciu darysiu antra diena, nes pas mane kita diena mazai veiksmo visai..
Ačiū už gerus žodžius
Nenoriu girtis, bet tikrai šventė pavyko, ir sesuo (jos vestuvėse svočiavau) liko labai patenkinta ir svečiai iki šiol kalba, kokios gražios vestuvės, kokie piršliai geri buvo...
Pasigyriau... Atleiskit
[/quote]
pavydziu, kad jums jau viskas baigta ir kad galit pasigirdyti graziai pravesta svente
Aš kai paskaitau keik jūs daug visko ruošiatės tai galvoju kad pati per mažai visko prigalvojus esu
nu žodžiu reikia susiimti
QUOTE(ingebborda @ 2010 05 04, 19:45)
Gerb. Svočiutės,
jungiuosi prie Jūsų
kaip gauti prisijungimus prie pasto, kur yra sudeta visa info?
jungiuosi prie Jūsų
pirsliams@gmail.com (slp. irnetikpirsliams)
svociutems@gmail.com (slp. supersvocia)
QUOTE(iammama @ 2010 05 04, 17:06)
QUOTE(cūgga @ 2010 05 04, 21:57)
Aš kai paskaitau keik jūs daug visko ruošiatės tai galvoju kad pati per mažai visko prigalvojus esu
nu žodžiu reikia susiimti 
Nepergyvenk, nes nebūtina persistengti