Įkraunama...
Įkraunama...

SVOČIŲ NAMAI XXIV TEMA

QUOTE(saulyte1986 @ 2010 05 13, 21:02)
visur viska sustato ir pasako kaip turi ieit ir iseit, metrikacijoj tai tikrai. as kiek pamenu is savo vestuviu, tai visos merginos (tiek jaunoji ir pirsliene) stovejo kairej, o vaikinai desinej, o isejom merginos vyro desinej pusej buvo smile.gif  tikiuosi supratot blush2.gif

supratau, tik va vestuvese, kur dalyvavau anksciau, jaunoji ir pamerges stovejo kairej, svocia desinej, ir jaunasis su pabroliukais desinej, o pirslelis - kairej g.gif gal cia nuo regiono priklauso? g.gif nu tikekimes, darbuotojai viska pasakys ir paaiskins ax.gif

Papildyta:

QUOTE(JasVita @ 2010 05 14, 12:17)
gal yra svočiučių iš Alytaus   ax.gif

net neabejoju, kad yra ir is Alytaus
as is Druskininku, tai beveik kaimynkos mirksiukas.gif
Atsakyti
Mes ryt startuojam Šakiuose ax.gif , nors mes su liudininku esam iš Jurbarko biggrin.gif

O dar norėjau paklausti tų mergaičių kurios darė pažadų tortą, ar jis pasiteisino,kažkaip pradedu aš dėl jo abejoti, nors jau pasidarius turiu, ką pvz. sakot kai jį paduodat? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(skristyn @ 2010 05 14, 14:28)
kaip balionus reiks leisti doh.gif

Įdomu kokia kaina pas jus balionų, šiaip įdomu sulygint g.gif
Vien tik balionus paleisit ar ką nors pririšit kas išskristų? g.gif

Aš šiandien visko prisipirkau hihihi.gif pradedant skalbinių sagtukais, baigiant dangaus žibintais biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cūgga: 14 gegužės 2010 - 15:39
QUOTE(Gitatuka @ 2010 05 13, 15:46)
Išleidimo, oficialaus, iš namų nebus, tad nebus kaip ir tą juostą piršliui užrišti. Gal jau su ja atvykti? Ar visai nesidėt?

Seip man tai yra grazu, bet jei pas jus nieko tokio nebus, tai gal kokia gele isisegti g.gif
Papildyta:
QUOTE(Ariwom @ 2010 05 13, 19:31)
ar tokia pat poru "sustatymo" tvarka galioja ir metrikacijoj, ir baznycioj?

Pas mus cmb ir baznycioi buvo atsakingas zmogus kuris viska pasake kaip stoveti, kaip ieiti, ka daryti
Atsakyti
QUOTE(migliux7 @ 2010 05 14, 17:08)
Mes ryt startuojam Šakiuose ax.gif , nors mes su liudininku esam iš Jurbarko biggrin.gif

O dar norėjau paklausti tų mergaičių kurios darė pažadų tortą, ar jis pasiteisino,kažkaip pradedu aš dėl jo abejoti, nors jau pasidarius turiu, ką pvz. sakot kai jį paduodat? ax.gif

sekmes jums didziausios 4u.gif nepamirskit musu po sventes biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(migliux7 @ 2010 05 14, 09:48)
Sveikutės, mes su MB tai sudalyvavom mergvakarį/bernvakarį thumbup.gif pas mus vyriausia pora orgavizavo, liuks buvo lotuliukas.gif
O man kinkos jau kaip reikiant pradeda drebėt, rytoi startuoju doh.gif , kaip nelaukiu tai siaubas blush2.gif , o dar orą blogą praneša tai iš vis nuotaikos nėra schmoll.gif

tau taip didziausios sekmes 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Akvilia @ 2010 05 14, 11:27)
Labas rytas, mums taip pat startas rytoj  biggrin.gif ui jau prasideda jaudulys smile.gif na bet nieko, bus smagu  drinks_cheers.gif
As Siauliuose  rolleyes.gif

Jums taip pat 4u.gif gal pamatysim ryt kur nors jus biggrin.gif didziausios sekmes ir gero oro mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(cūgga @ 2010 05 14, 16:39)
Aš šiandien visko prisipirkau  hihihi.gif pradedant skalbinių sagtukais, baigiant dangaus žibintais  biggrin.gif

Na clap_1.gif kokia saunuole. O man liepos men laukia 50 svogeriui pravest, ir uosviams auksines vestuves, tai taip aptingau, nezinau kodel g.gif
Atsakyti
taip pat ir likusioms kitoms sekmes mirksiukas.gif negalvojau, kad jusu ryt tiek daug jau sulauket savo laiko blush2.gif viskas bus gerai mirksiukas.gif tik nepamirskit pasidalint su mumis mirksiukas.gif sekmes didziausios 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Visoms ryt startuojancioms 4u.gif drinks_cheers.gif Linkiu įdomių ir nepakartojamų nuotykių.Žinoma, su laiminga pabaiga.
Atsakyti
Laba diena, rašausi ir aš į svočiučių būrį  4u.gif 
pirmą kart tokiam vaidmenyje būsim...  rolleyes.gif  tai įtariu klausimų turėsiu... medžiagos prisirinkau... reikai tik viską išstudijuoti...  cool.gif  Piršliausim liepos 10.

gal yra svočiučių iš Alytaus   ax.gif

As irgi is to pacio miesto kaip ir tu 4u.gif Tik man teks pirsliauti savaite veliau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(loretita2 @ 2010 05 14, 15:51)
Seip man tai yra grazu, bet jei pas jus nieko tokio nebus, tai gal kokia gele isisegti g.gif

Visgi darysime lengvas išleistuves iš namų. Ir gėlytės į atlapus bus segamos ir piršliui juosta bus užjuosta.
Greičiau ateitų tas laikas, labai laukiamos vestuvės biggrin.gif
Ką gaminu nelabai galiu čia pasakoti, nes jaunoji kartais čia užsuka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gitatuka @ 2010 05 14, 20:14)
Visgi darysime lengvas išleistuves iš namų. Ir gėlytės į atlapus bus segamos ir piršliui juosta bus užjuosta.
Greičiau ateitų tas laikas, labai laukiamos vestuvės  biggrin.gif
Ką gaminu nelabai galiu čia pasakoti, nes jaunoji kartais čia užsuka  smile.gif

gaila blush2.gif biggrin.gif smagu, kad laukiat, mes tai nelaukiam lotuliukas.gif per daug baimes ir dar nebaigtu darbu blush2.gif
Atsakyti
Laba diena, rašausi ir aš į svočiučių būrį  4u.gif 
pirmą kart tokiam vaidmenyje būsim...  rolleyes.gif  tai įtariu klausimų turėsiu... medžiagos prisirinkau... reikai tik viską išstudijuoti...  cool.gif  Piršliausim liepos 10.

O, aš - irgi liepos 10 bigsmile.gif
Bet kitam Lietuvėlės krašte
Atsakyti