Įkraunama...
Įkraunama...

Islandijos ugnikalnis ir kelionės

QUOTE(Ozkele @ 2010 04 21, 09:56)
Prabangiai, kada skrendi tiksliai ir prokur? Viens pazistams irgi skrenda uz poros sav, sakau gal kartu busit 4u.gif

Na, man gegužės 4d. iš JFK į Varšuvą paskui į Rygą, kur išlipsiu. Ta prasme, aš labai tikiuosi, kad išlipsiu Rygoje numatytu laiku smile.gif)
Atsakyti
Ugnikalnis Islandijoje: “Ryanair” atsiima žodžius – KETVIRTADIENĮ SKRYDŽIAI BUS (papildyta šiandien, 18:10)

Aš irgi nesikraunu dar daiktų ir nesiperkų bilietų Vilnius-Ryga (iš ten skrisiu į Maljorką). Nes su tais vulkanais čia vienas nervas schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Makalius: 21 balandžio 2010 - 18:06
tai va, man ir jau geriau kad neskristu, nei nuskridus drebet kaip grizti reikes. tiems kas "su visam" skrenda i viena puse, paprasciau. suku vis galva ku cia daryt. o jau ir upas kelioninis dingo g.gif
Atsakyti
kaži, per kiek laiko reikia nueiti iki agentūros papasakoti, kad mūsų vienas iš keturių skrydžio segmentų neįvyko? g.gif nes vis tingiu iki west express'o (šis berods susijęs su tiesiai.lt) nušliaužti... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(liūdnasis pelėnas @ 2010 04 21, 19:31)
kaži, per kiek laiko reikia nueiti iki agentūros papasakoti, kad mūsų vienas iš keturių skrydžio segmentų neįvyko?  g.gif  nes vis tingiu iki west express'o (šis berods susijęs su tiesiai.lt) nušliaužti...  rolleyes.gif

O Jūs užpildėt paraišką dėl neįvykusio skrydžio pinigų grąžinimo?
Atsakyti
dar ne ax.gif

bet tai kiek suprantu, ją reikia pildyti kelionių agentūroje, nes patys austrai tai nieko sakė, "čia oro uoste mes nieko netvarkysime, tvarkykitės namie, agentūroje, kuri pardavė"
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liūdnasis pelėnas: 21 balandžio 2010 - 19:40
QUOTE(*badabum* @ 2010 04 21, 13:42)
Ar jus su tuo airbalticu gerai viska issiaiskinot? visas salygas. Man tai pati nepatikimiausia kompanija, kiek skridau tiek su jais amzinos problemos ir visiskas klientu negerbimas, tai dabar tokiom salygos as jais absoliuciai nepasitikeciau.

Kiek as supratau, tai norint isskristi pirmenybe yra teikiama tiems kas turi bilietus i tos dienosir valandos reisa. Jei jus nepasikeitet bilietu i reikiama reisa, kuris isskris, tai tada ok, bet jei neturit bilietu doh.gif  ir dar lektuvas i Riga, nezinau, kaip ten gali atsirasti vietos...  As nenoriu jusu gasdindi, nes nezinau situacijos, bet tikrai siulau atreipti demesi i sias detales, kad netektu sedet iki savaitgalio ir dar milijono moket uz naujus bilietus....

Naujiena is Briuselio: Rytoj is Briuselio i Talina, per Vilniu isvaziuoja estu autobusas.  Autobuse dar yra laisvu vietu. Del kontaktu kreipkites per AZ

Mes susiskambinom, atsiunte informacija i pasta. Tikiuosi viskas ok bus, jei ka veja kelsim, kaip supratau yra laisvu vietu lektuvuose, nes kiti jau atsisake kelioniu. O ir is Linavos mums paskambino, tai sutarem, kad jei neisskrisim, tai ryt su jais smile.gif Manau jau pavyks grizti, o tai gana atostogauti taip ilgai doh.gif Dar ir ambasada atsake.
aciu labai uz pagalba ir suteikta informacija visiems. 4u.gif drinks_cheers.gif thumbup.gif
Grisiu dabar is paryziaus vos ne kaip is Turkijos idegusi, nes cia karstu dienu pasitaike, pagulejus prie Eifelio boksto pievelej saulute pagrazino:)
Atsakyti
QUOTE(koleges @ 2010 04 21, 23:52)

Grisiu dabar is paryziaus vos ne kaip is Turkijos idegusi, nes cia karstu dienu pasitaike, pagulejus prie Eifelio boksto pievelej saulute pagrazino:)

saunu girdeti, kad viskas po truputi tvarkosi thumbup.gif tikiuosi, ryt pavyks isvaziuoti i namus.
O idegis irgi yra gerai thumbup.gif kelione pilna ispudziu
sekmingos keliones namolio
Atsakyti
Nu ką, aprimo mūsų mylimas Eyjafjasdkolmnkvjjdn biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Makalius @ 2010 04 22, 17:17)

thumbup.gif lotuliukas.gif

O mano šešerių metų dukra be problemų jo vardą ištaria doh.gif blink.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Makalius @ 2010 04 22, 17:17)

o aš maniau, kad jis vadinasi Eyjafjallajökull lotuliukas.gif

kam įdomu radau tiesioginį vaizdą į ugnikalnį, Islandijos ugnikalnis tai tikrai jau vos dūmina thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Antalija* @ 2010 04 23, 11:10)
o aš maniau, kad jis vadinasi Eyjafjallajökull  lotuliukas.gif

kam įdomu radau tiesioginį vaizdą į ugnikalnį, Islandijos ugnikalnis tai tikrai jau vos dūmina  thumbup.gif

belieka tiketis, kad jis beburbuliuodamas neprikels salia esancio ir desimt kartu didesnio savo draugelio Katla
Atsakyti