Įkraunama...
Įkraunama...

seksualinė patirtis-itaka santykiams

QUOTE(wit @ 2010 10 04, 16:20)
biggrin.gif nu jei niekaip kitaip nepavyksta isimylet lotuliukas.gif kas belieka lotuliukas.gif

cha cha cha kaip juokinga biggrin.gif
Gerai, o kiek turėtų tęstis santykiai, kad juos jau būtų galima laikyti ilgalaikiais?

Nu man pvz. puse metu, jau ilgalaikiai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(evelyna @ 2010 10 04, 16:42)
cha cha cha kaip juokinga  biggrin.gif

Nu man pvz. puse metu, jau ilgalaikiai  biggrin.gif

maniau kartais skaiciuosit biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2010 10 04, 14:10)
Mylėjimasis man būna tarp vienas kitą mylinčių žmonių, seksavimas - tarp nemylinčių, bet vienas kitam aistrą jaučiančių ir gerbiančių vienas kitą.

Gerbiančių? lotuliukas.gif Seksas be meilės = nepagarba (net jei ta nepagarba vienodo laipsnio tiek sau, tiek partneriui).
Atsakyti
QUOTE(_Smalsutė_ @ 2010 10 05, 22:20)
Gerbiančių? lotuliukas.gif Seksas be meilės = nepagarba (net jei ta nepagarba vienodo laipsnio tiek sau, tiek partneriui).

čia rimtai? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Priklausoma @ 2010 10 05, 21:23)
čia rimtai?  bigsmile.gif

Visiškai. Troškimas mylėti ir būti mylimam yra pačioje žmogaus esmėje. Lytiniai santykiai skirti išreikšti meilei intymiausia kalba, o jei tą kalbą naudoji ne pagal paskirtį - meluoji. Melui ir pagarbai ne pakeliui.
Atsakyti
QUOTE(_Smalsutė_ @ 2010 10 05, 22:37)
Visiškai. Troškimas mylėti ir būti mylimam yra pačioje žmogaus esmėje. Lytiniai santykiai skirti išreikšti meilei intymiausia kalba, o jei tą kalbą naudoji ne pagal paskirtį - meluoji. Melui ir pagarbai ne pakeliui.

na, toks jūsų požiūris....išvartėt... biggrin.gif geriau patylėsiu
Atsakyti
QUOTE(_Smalsutė_ @ 2010 10 05, 21:37)

Labai graziai paraset, pritariu.
Atsakyti
QUOTE(_Smalsutė_ @ 2010 10 05, 21:37)

Pritariu.
Papildyta:
QUOTE(_Smalsutė_ @ 2010 10 05, 21:20)

Milijardus kartų pritariu. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(_Smalsutė_ @ 2010 10 05, 21:20)

O aš nepritariu. Meilė ir seksas yra du visiškai skirtingi dalykai, galintys egzistuoti nepriklausomai vienas nuo kito. Seksas be meilės nėra mažiau malonus, o meilė be sekso gali gyvuot ne trumpiau nei su juo. Bet, žinoma, neverta ginčytis dėl visiškai skirtingų požiūrių, nes vienos tiesos šiuo atveju nėra, o tik nuomonės. wink.gif
Pagarbą tokiuose santykiuose aš suprantu kaip vienas kito apskritai kaip žmogaus ir jo norų gerbimą, supratingumą, sąžiningumą, toleranciją. Nežinau, kaip jūs įsivaizduojat seksą be meilės, bet tai nėra tik tie banalieji scenarijai su prostitutėm, su apgautom ir išnaudotom merginom, su beviltiška vienpuse meile. Kad ir kaip jums nesinori pripažint ar neneša jūsų fantazija, bet santykiai gali būt labai gražūs.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mylimuke: 05 spalio 2010 - 21:49
QUOTE(mylimuke @ 2010 10 05, 22:39)
O aš nepritariu. Meilė ir seksas yra du visiškai skirtingi dalykai, galintys egzistuoti nepriklausomai vienas nuo kito. Seksas be meilės nėra mažiau malonus, o meilė be sekso gali gyvuot ne trumpiau nei su juo. Bet, žinoma, neverta ginčytis dėl visiškai skirtingų požiūrių, nes vienos tiesos šiuo atveju nėra, o tik nuomonės. wink.gif
Pagarbą tokiuose santykiuose aš suprantu kaip vienas kito apskritai kaip žmogaus ir jo norų gerbimą, supratingumą, sąžiningumą, toleranciją. Nežinau, kaip jūs įsivaizduojat seksą be meilės, bet tai nėra tik tie banalieji scenarijai su prostitutėm, su apgautom ir išnaudotom merginom, su beviltiška vienpuse meile. Kad ir kaip jums nesinori pripažint ar neneša jūsų fantazija, bet santykiai gali būt labai gražūs.

Va čia ir skirtumas. Yra tokių, ir aš joms prilausau, kad meilė ir seksas yra viena ir atskirai būti negali. O kitos mąsto kaip Jūs smile.gif Todėl ir neverta ginčytis, kaip sakote smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2010 10 05, 22:39)
O aš nepritariu. Meilė ir seksas yra du visiškai skirtingi dalykai, galintys egzistuoti nepriklausomai vienas nuo kito. Seksas be meilės nėra mažiau malonus, o meilė be sekso gali gyvuot ne trumpiau nei su juo.

Mes ne apie malonumą kalbėjome, o apie pagarbą. Nusigerti iki žemės graibymo kažkam gal irgi atrodo malonu, bet ar taip pat malonu išsiblaivius?
Atsakyti
brrrr, nuobodos. biggrin.gif
Atsakyti