Įkraunama...
Įkraunama...

Ar islamas tikrai priešas?

Apklausa: Ar žinote laimingų musulmonų ir krikščionių porų? (266 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(burbanti @ 2009 04 14, 19:12)
Kai tavo vaikui padauos sautuva i rankas(karo atveju) ir pasakys,kad nusautu giminaicius lietuvius,nes jie yra (rusai turi gera apibudinima-niviernije,nezinau ,kaip lietuviskai pasakyti),tai ka tada kalbesi?Irgi-oi ,kokis ju nuostabus tikejimas?Paaiskink tu,man durnai,tokias vertybes ju tikejimo,del ko as tureciau pasidulkinus su muslimu atsiversti i muslimke...

QUOTE(burbanti @ 2009 04 14, 21:14)
A tai tu geras akis turi?Ar žvairas?

Nu geras, geras akis turiu. O tamsta visada pamenat ką rašote?

Atsakyti
QUOTE(žostautė @ 2009 04 14, 20:44)
Nu geras, geras akis turiu. O tamsta visada pamenat ką rašote?

As tai labai gerai pamenu,kad rasiau apie musulmonu tikejima ir vaiku auklejima,taip,kad uz tikejima yra garbe ir numirt ,ir nuzudyti...O jus,matau ,pagalvojote,jog as klausiu kiek kainuoja Lietuvoje mėlynės?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo burbanti: 14 balandžio 2009 - 21:00
QUOTE(burbanti @ 2009 04 14, 21:59)
As tai labai gerai pamenu,kad rasiau apie musulmonu tikejima ir vaiku auklejima,taip,kad uz tikejima yra garbe ir numirt ,ir nuzudyti...O jus,matau ,pagalvojote,jog as klausiu kiek kainuoja Lietuvoje mėlynės?

Tamsta mane su kažkuo painiojate.
Atsakyti
QUOTE(žostautė @ 2009 04 14, 21:05)
Tamsta mane su kažkuo painiojate.

Rimtai zvaira biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Pati sakei,.jog karo atveju su kitatauciais,tada,zenytis negalima,o as taves paprasiau pasakyti-kokiame kitame tikejime,isskyrus muslimu,leidziama zudyti...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo burbanti: 14 balandžio 2009 - 21:10
QUOTE(burbanti @ 2009 04 14, 22:07)
Rimtai zvaira  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif Pati sakei,.jog karo atveju su kitatauciais,tada,zenytis negalima,o as taves paprasiau pasakyti-kokiame kitame tikejime,isskyrus muslimu,leidziama zudyti...

Aš sakiau, kad tuoktis su kitataučiu apskritai rizikinga (na kad ir karo atvejis), o musulmonas, kaip jau nekart minėta, musulmonui nelygu. Nevisi jie radikalai ir teroristai. Visos didžiosios pasaulio religijos šiaip labai gražių dalykų moko. Beje, dar visai neseniai (sąlyginai, žinoma) baltų žemėse kalaviju ir per kraują krikščionys savo tikėjimo mokė. Ir kur čia toks didelis skirtumas nuo musulmonų? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(žostautė @ 2009 04 14, 21:35)
Aš sakiau, kad tuoktis su kitataučiu apskritai rizikinga (na kad ir karo atvejis), o musulmonas, kaip jau nekart minėta, musulmonui nelygu. Nevisi jie radikalai ir teroristai. Visos didžiosios pasaulio religijos šiaip labai gražių dalykų moko. Beje, dar visai neseniai (sąlyginai, žinoma) baltų žemėse kalaviju ir per kraują krikščionys savo tikėjimo mokė. Ir kur čia toks didelis skirtumas nuo musulmonų?  unsure.gif

Vaje, doh.gif neperseniai ,dar mes ir rasyti nemokejome...nepradekit cia viduramzius mineti...uztenka ir Amerikos dvyniu....Nu negirdejau,kad koks lietuvis butu teroristas-emigrantas biggrin.gif ,nu nebent savo uosvieniu teroristai biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo burbanti: 14 balandžio 2009 - 21:39
QUOTE(burbanti @ 2009 04 14, 22:37)
Vaje,  doh.gif  neperseniai ,dar mes ir rasyti nemokejome...nepradekit cia viduramzius mineti...uztenka ir Amerikos dvyniu....Nu negirdejau,kad koks lietuvis butu teroristas-emigrantas  biggrin.gif ,nu nebent savo uosvieniu teroristai  biggrin.gif  biggrin.gif

Nu ne emigrantas, bet štai partizanus sovietai irgi atitinkamai vertino. Bet čia jau vėl OT.
Atsakyti
QUOTE(žostautė @ 2009 04 14, 21:43)
Nu ne emigrantas, bet štai partizanus sovietai irgi atitinkamai vertino. Bet čia jau vėl OT.

nu rimtai biggrin.gif biggrin.gif pradejom muslimais,baigem pokario partizanais biggrin.gif biggrin.gif
muslimai neemigrantai ,tai tik savoje salyje,kaip ir visi kiti,o kitos salies pasa isigyti nera problema.. as tai turiu savo zaliaji pasiuka ir net negalvoju jo keisti,esu lietuve-ja ir mirsiu biggrin.gif ,o tie kurie del isskaiciavimo pasus keicia,man-tfu.....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo burbanti: 14 balandžio 2009 - 22:08
QUOTE(burbanti @ 2009 04 14, 23:06)
nu rimtai  biggrin.gif  biggrin.gif  pradejom muslimais,baigem pokario partizanais  biggrin.gif  biggrin.gif
muslimai neemigrantai ,tai tik savoje salyje,kaip ir visi kiti,o kitos salies pasa isigyti nera problema.. as tai turiu savo zaliaji pasiuka ir net negalvoju jo keisti,esu lietuve-ja ir mirsiu  biggrin.gif  ,o tie kurie del isskaiciavimo pasus keicia,man-tfu.....

Na aš jūsų nekaltinsiu žvairumu ar kuom ten, bet štai mintį jūs, atleiskit, prastokai sekate. Siūlau pasidėti asmeniškumus bei pykčius į šalį ir ramiai dar kartą paskaityti keletą paskutinių puslapių.
Atsakyti
g.gif Nu ir ka cia skaityti? Jus nesuprantat,kam cia taip sureiksminamas krikscioniskumas,as nesuprantu,kam cia taip sureiksminamas musulmoniskumas.Viskas aisku ir taip:kaip besuktume -musu nuomones skirsis radikaliai.
Butu kvaila sakyti,kad visi turi galvoti vienodai...tada pasaulis nesisuktu...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo burbanti: 14 balandžio 2009 - 22:23
QUOTE(burbanti @ 2009 04 14, 23:22)
g.gif  Nu ir ka cia skaityti?  Jus nesuprantat,kam cia taip sureiksminamas krikscioniskumas,as nesuprantu,kam cia taip sureiksminamas musulmoniskumas.Viskas aisku ir taip:kaip besuktume -musu nuomones skirsis radikaliai.
Butu kvaila sakyti,kad visi turi galvoti vienodai...tada pasaulis nesisuktu...

o kur aš tą "musulmoniškumą" konkrečiai sureikšminau? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(žostautė @ 2009 04 14, 16:24)
Galų gale, ar tai jau čia baisi tragedija, kad vaikas musulmonas? Ko jau tokio netinkamo islamas moko?  unsure.gif 

Mes kalbejome abidvi apie lietuves gimdancias vaikus(kad vel neišsivartytumėt biggrin.gif )O islamas prie visu tu geru dalyku moko dar ir zudyti ir ,kiek zinau,yra nueinama tiesiai pas ju Dieva,jei mirstama kovojant su kitatikiais?Pataisykite mane,jei as neteisi
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo burbanti: 15 balandžio 2009 - 09:53