QUOTE(Paragintoji @ 2009 06 04, 22:54)
Trenkta sesuo. Tik jūs ne. Fiktyvi santuoka ir yra fiktyvi. Ar ji su musulmonu, ar su krikščioniu.
O jūs pati sau neatrodot trenkta? Prisidėjusi čia tų vestuvinių parašų? Ar esat visiškai tikra, kad jau jūsų laimė - tai ligi grabo lentos?
Aš pažįstu labai laimingą moterį, ištekėjusią už musulmono. Ji - krikščionė. Islamas leidžia tuoktis su krikščionėmis.
O jūs pati sau neatrodot trenkta? Prisidėjusi čia tų vestuvinių parašų? Ar esat visiškai tikra, kad jau jūsų laimė - tai ligi grabo lentos?
Aš pažįstu labai laimingą moterį, ištekėjusią už musulmono. Ji - krikščionė. Islamas leidžia tuoktis su krikščionėmis.
Protingam žmogui yra visur gerai ir visur jam viskas leidžiama, jis viską gali. O kvailam, kvailą ir bažnyčioj muša vat ir tiek.
O iaip tai žinai kas mane visuose SM forumuose labiausia stebina- visos pažysta, žino ir bendrauja su daugybe kvailių. Vat nė karto niekur neteko mti ir paskaityti - turiu protingą draugę, seserį, mamą, tėtį- visi kvailių apsėsti. Įdomu tiesiog pasidarė kaip forumietės pačios vadina save ir kodėl jos draugauja su kvailiais, teka už kvailių, gimdo kvailus vaikus ir kvailai gyvena savo gyvenimą?