Įkraunama...
Įkraunama...

Ar islamas tikrai priešas?

Apklausa: Ar žinote laimingų musulmonų ir krikščionių porų? (266 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(*snowflake* @ 2010 04 07, 14:24)
nematau ka cia tau pateikinet  biggrin.gif jei suprasciau kad protingas zmogus tai gal ir gincytausi  mirksiukas.gif  lotuliukas.gif tai buvo manuo nuomone, gal kazkam ir neteisinga , bet tai mano ir tegul denga pragare tie sunsnukiai  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Papildyta:
apie ka tu cia  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Nuo kada vemalai nuomone? bigsmile.gif

Ksena lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(xxkamane @ 2010 04 07, 16:33)
Nuo kada vemalai nuomone? bigsmile.gif

na bent gerbk save schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(*snowflake* @ 2010 04 07, 14:34)
na bent gerbk save  schmoll.gif

Aciu uz patarima, tik pries dalindama juos paskaityk savo "snargliuotus vemalus" mirksiukas.gif
Ksena lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xxkamane: 07 balandžio 2010 - 14:38
lotuliukas.gif lotuliukas.gif tuscios galvos savininke mane mokina lotuliukas.gif lotuliukas.gif na jau na jau thumbup.gif thumbup.gif doctor.gif hah.gif
negadink temos lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *snowflake*: 07 balandžio 2010 - 14:41
Islamas kelia tokia pat gresme, kaip ir kiekviena kita religija. Tokiu fanatiku gali atsirasti visur, su religija tai nesusije, manau, kad religija tik priedanga jiems. Isties, kryziaus zygiai, inkvizicija..juk kataliku Dievas nemoke zudyti kitatikiu..
Aisku, siaubinga klausytis apie tuos ispuolius, bet ne maziau siaubinga klausytis ir kitos puses pasakojimu, kaip spec.paskirties burys paleidzia pelenais gyvenamaji nama, kur niekuo deti zmones. Ka gali jausti like gyvi?
Atsakyti
QUOTE(*snowflake* @ 2010 04 07, 14:41)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif tuscios galvos savininke mane mokina lotuliukas.gif  lotuliukas.gif na jau na jau thumbup.gif  thumbup.gif  doctor.gif  hah.gif
negadink temos  lotuliukas.gif

aaa, nu paskaiciau jau matau pavelavau su paratimais, nu ka padarysi unsure.gif

Ant ligoniu nepykstama irnesakyk.gif
eik bombas metyti cia nesapaliojusi lotuliukas.gif "proto bokste"

a sita gal galite man "durnai" pasakyti, kas yra amerikieciai pagal tikeima, toks grazus pavyzdukas dabar buvo mesteltas i spauda apie tu vargsu civiliu saudyma
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xxkamane: 07 balandžio 2010 - 14:54
QUOTE(vilke_ziema @ 2010 04 07, 16:48)
Islamas kelia tokia pat gresme, kaip ir kiekviena kita religija. Tokiu fanatiku gali atsirasti visur, su religija tai nesusije, manau, kad religija tik priedanga jiems. Isties, kryziaus zygiai, inkvizicija..juk kataliku Dievas nemoke zudyti kitatikiu..
Aisku, siaubinga klausytis apie tuos ispuolius, bet ne maziau siaubinga klausytis ir kitos puses pasakojimu, kaip spec.paskirties burys paleidzia pelenais gyvenamaji nama, kur niekuo deti zmones. Ka gali jausti like gyvi?

sutinku su viskuo. kad nera prasmes teisti visos religijos. is tiesu teisiu tuos kurie daro bloga, ir dar taip masiskai.
Atsakyti
QUOTE(*snowflake* @ 2010 04 07, 15:41)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif tuscios galvos savininke mane mokina lotuliukas.gif  lotuliukas.gif na jau na jau thumbup.gif  thumbup.gif  doctor.gif  hah.gif
negadink temos  lotuliukas.gif

Cia jus vienintele ir gadinat tema.Ar dabar daejo?
Atsakyti
QUOTE(due drops @ 2010 04 07, 16:51)
Cia jus vienintele ir gadinat tema.Ar dabar daejo?

bis.gif
Atsakyti
QUOTE(vilke_ziema @ 2010 04 07, 14:48)

drinks_cheers.gif visiskai sutinku, todel pries kabinant etikete reikia atsiminti jog tokia pacia galime gauti ir mes, jei kazkoks "radikalas" pasireiks visai netiketu momentu.

O kas del teroro ispuoliu, tai aciu Dievui mano artimieji ir as nenukentejome, bet to kosmaro liudininke teko pabuvoti paciai pries keleta metu realybeje, taip tai baisu, neapsakomas panikos jausmas (jau ne baimes), dziaugsmas, jog artimi toli toli uz tukstanciu kilometru nuo viso to, bet tarp siuo ispuolio nukentejusiusju buvo labai daug (mazuma buvo uzsienieciai) islamo tikeimo zmoniu. Kuriems reikejo pagalbos, o ne smerkimo. Jie tikrai nepateisino, tu kurie tai padare.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xxkamane: 07 balandžio 2010 - 15:01
QUOTE(xxkamane @ 2010 04 07, 16:56)
drinks_cheers.gif  visiskai sutinku, todel pries kabinant etikete reikia atsiminti jog tokia pacia galime gauti ir mes, jei kazkoks "radikalas" pasireiks visai netiketu momentu.

O kas del teroro ispuoliu, tai aciu Dievui mano artimieji ir as nenukentejome, bet to kosmaro liudininke teko pabuvoti paciai pries keleta metu realybeje, taip tai baisu, neapsakomas panikos jausmas (jau ne baimes), dziaugsmas, jog artimi toli toli uz tukstanciu kilometru nuo viso to, bet tarp siuo ispuolio nukentejusiusju buvo labai daug (mazuma buvo uzsienieciai) islamo tikeimo zmoniu. Kuriems reikejo pagalbos, o ne smerkimo. Jie tikrai nepateisino, tu kurie tai padare.

as ir buvau to liudininke. kai sprogdino londone autobusa,mano mama buvo visai salia. vaziavau metro kartu su tuo sprogdintoju, kuri aciu dievui atpazino per kameras, ir sueme. maciau to zmogaus akis ir veida. tikrai ju nepateisinu, kaip ir pedofilu, zudiku, prievartautoju. tik smerkiu, nes nesuprantu, kokios spichikos zmogus turetu buti.
Atsakyti
Jus negirdejote tokiu dalyku, kad teroristai "verbuoja" jaunuolius, savo purviniems darbams atlikti, kad jie vartoja narkotikus, "plaunamos smegenys"?
Atsakyti