Įkraunama...
Įkraunama...

Ar islamas tikrai priešas?

Apklausa: Ar žinote laimingų musulmonų ir krikščionių porų? (266 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(populistinis @ 2010 04 07, 21:07)
as ir ziuriu, ir i ka gi man ta tavo avataro nuotr. panasi? g.gif

Ne tai, ka tu manai. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(alisia28 @ 2010 04 07, 18:34)
ir apie narkotikus ne ka nusimanote...nepykite mirksiukas.gif

apšvieskit mane ax.gif
Atsakyti
QUOTE(sraige skuba @ 2010 04 07, 21:34)
apšvieskit mane  ax.gif

Juk kalba eina apie priklausomybe.O ne apie dalini apsvaigima ir atsitrenkima i stulpa- ax.gif
Atsakyti
QUOTE(alisia28 @ 2010 04 07, 19:40)
Juk kalba eina apie priklausomybe.O ne apie dalini apsvaigima ir atsitrenkima i stulpa- ax.gif

tai sakot eina sprogdintis, nes tikisi gaut dozę.. po mirties? tongue.gif
aš gi ir neneigiu, kad egzistuoja toks verbavimo būdas - narkotikais, bet tai tikrai nėra absoliuti dauguma atvejų. Daugelis "užsiverbuoja" ir be chemijos pagalbos.
Atsakyti
QUOTE(sraige skuba @ 2010 04 07, 21:50)
tai sakot eina sprogdintis, nes tikisi gaut dozę.. po mirties?  tongue.gif
aš gi ir neneigiu, kad egzistuoja toks verbavimo būdas - narkotikais, bet tai tikrai nėra absoliuti dauguma atvejų. Daugelis "užsiverbuoja" ir be chemijos pagalbos.

Uoj ne, iki susisprogdinimo yra dar ilgas kelias, smegenu plovimo, svaiginimosi, ziaurumo propogavimo ir t.t.Jei jus tikite, kad zudikais yra gimstama, tada kita kalba.
Atsakyti
Jiems pazada 1000 nekaltu mergaiciu po mirties.
Atsakyti
QUOTE(populistinis @ 2010 04 07, 22:01)
Jiems pazada 1000 nekaltu mergaiciu po mirties.

nespresk apie kitus pagal save doh.gif
Atsakyti
QUOTE(alisia28 @ 2010 04 07, 19:53)
Uoj ne, iki susisprogdinimo yra dar ilgas kelias, smegenu plovimo, svaiginimosi, ziaurumo propogavimo ir t.t.Jei jus tikite, kad zudikais yra gimstama, tada kita kalba.

nebūtinai žudikais. tiesiog vieni būna žiauresni, kiti jautresni, treti pasiduoda autoriteto įtakai, ketvirti valdingesni. o jūs tikite, kad žmogus iš prigimties geras, ar kad jis gimsta kaip tuščias lapas? čia ne į temą, bet ar esate girdėjusi apie psichopatus?
Atsakyti
QUOTE(sraige skuba @ 2010 04 07, 22:51)
nebūtinai žudikais. tiesiog vieni būna žiauresni, kiti jautresni, treti pasiduoda autoriteto įtakai, ketvirti valdingesni. o jūs tikite, kad žmogus iš prigimties geras, ar kad jis gimsta kaip tuščias lapas? čia ne į temą, bet ar esate girdėjusi apie psichopatus?

Esu girdejusi apie daugeli ligu.Bet dazniausiai visu ligu priezastis yra kazkokios tai traumos.O jus girdejote, kad ir ne i tema apie genetinius polinkius i ligas?
Atsakyti
QUOTE(sraige skuba @ 2010 04 07, 19:23)
ne Racas, o Račius.
pult nepuolam, atsiprašau, jei taip pasirodė.
rašant diplominį (vis dar nežinau, apie ką jis) turėjot skaityt kuo daugiau šaltinių, kad išvada būtų kuo objektyvesnė. Man teko šiek tiek domėtis terorizmo klausimu, bet ne iš mokslinių interesų, o labiau iš smalsumo. Aišku visokių atvejų būna, bet nesudarė įspūdis, kad visi sprogdintojai apnarkašinti. Kad ir kiek kaltintum aplinką, sistemą, religiją, draugus, reikia pripažinti, kad neretai blogis eina žmogui iš vidaus. Pažiūrėkit į europietiškus teroristus - ETA, IRA, argi juos kas verčia jungtis į tas organizacijas, argi jie ne patys sau plauna smegenis? O medicina dar tiek toli nepažengė, kad narkotikais galėtų žmogų priverst kažkokius sudėtingus veiksmus atlikt. Jei aš apspangus eičiau sprogdintis, tai atsitrenkčiau į pirmą stulpą, maloniai arba nemaloniai (priklauso, nuo narkotiko poveikio) vartyčiaus ant žemės ir nedaeičiau tikslo arba sukelčiau įtarimų daug, o jei jau būčiau su sąmone, tai skubiai policijon prisiduočiau  smile.gif

Net keista,kad abejojama E.Račiaus autoritetu g.gif Ir mergaite pavardziu nelabai gali nurodyt g.gif biggrin.gif Ir tie kliedesiai,kad pagavo-sijona move-narkotikus kimso-baltos kumeles sapnas visa tai laugh.gif Savanoriu idejiniu ten pilna
Papildyta:
QUOTE(alisia28 @ 2010 04 07, 21:08)
nespresk apie kitus pagal save doh.gif

Negirdejot apie hurijas blink.gif
Atsakyti
QUOTE(due drops @ 2010 04 07, 23:27)
Net keista,kad abejojama E.Račiaus autoritetu g.gif Ir mergaite pavardziu nelabai gali nurodyt g.gif  biggrin.gif  Ir tie kliedesiai,kad pagavo-sijona move-narkotikus kimso-baltos kumeles sapnas visa tai laugh.gif Savanoriu idejiniu ten pilna
Papildyta:

Negirdejot apie hurijas blink.gif

Tie savanoriai kaip grybai po gero lietaus dygsta...
Atsakyti
QUOTE(_buterfly_ @ 2010 04 07, 18:53)
beje apie Raca- Lietuvoje jis gal ir specas, bet tik Lietuvoje deja, ir kuo toliau tuo labiau isgirstu nuomoniu kad jis tik perpasakoja kitu mokslininku mintis ir nera vertas liaupsiu. pati diplominiui skaiciau jo darbus tai ka as zinau... nieko ypatingo ir nieko naujo jis nepateikia. o polit. psichologijoje taip yra analizuojamas toks dalyka skaip teroristu psichika ir verbavimas. ir isvis nesuprantu ko jus puolat visos ant manes, jei as domiuosi tuom, skaitau, rasau diplomini, klausiau paskaitu tai gal ne as pati issigalvoju tokius dalykus doh.gif

1.Kaltinate Račių plagiatu g.gif schmoll.gif ?Siaip tai l.rimtas kaltinimas,jeigu nezinojot
2.Pateikit geriau jei sugebesit laugh.gif Kuo labai labai abejoju...
Atsakyti