Įkraunama...
Įkraunama...

Darželis balkone

vel prisistatau su tuo buteliu laistymo klausimu, kol neatsakysit kankinsiu lotuliukas.gif
paziurejau ebay yra tokie spec antgaliai, ir kaip suprantu cia ir kalbama apie ta laistyma kai isvaziuoji kelioms dienoms. tai jus man papasakokit kaip pasidarot namu salygom tuos antgalius? ar uztenka subadyt butelio kamsteli ar kaip? ar tokiu atveju neisbega visas vanduo per pirma diena?

http://cgi.ebay.co.u...=item5191c40853
Atsakyti
Tie savilaisciai buteliukai ir man labai aktuali tema. Kadangi pomidoru turet nesiruosiau, bet velnias uznese i jusu temele ir uzkretet doh.gif tai dabar visa virtuvine palange pomidoru. O problema, kad po menesio reiks savaitei isvaziuot. HELP
Atsakyti
gryzau po atostogu ir radau zydincius ciliukus ir balkoninius pomidorus. beje, palyginau vilmukus su venus, tai kitais metais tik venus sesius - nu man daug tvirtesni jie, daugaiu zydi ir jau pomidoriuku primezge, nros viena diena visus vienodoj zemej sejau ir viena diena persodinejau.
o salotos ir krapai tik istiso, isbego ir nieko is ju gero g.gif
Atsakyti
O pas mane dar nei vieni nežydi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Mimmi @ 2010 05 11, 16:11)
O pas mane dar nei vieni nežydi doh.gif

Pas mane tai panašu, kad tik kitais metais pražys biggrin.gif
Atsakyti
jei leisite, aš atidarysiu temukę biggrin.gif
Atsakyti
Nauja temukė čia

man žinote toks klausimas iškilo - mama atvežė man ridikėlių iš šiltnamio - tokie vidutinio dydžio ir mažesni, o pažiūrėjau babutės prie parduotuvių pardavinėja tokius vos ne sprogstančius, milžiniškus.
tai sakykit, ar jos čia kažkuo stebuklingu (cheminiu) pritręšia ar kaip? nes mama tai irgi tręšia, bet natūraliai, natūraliai...

jau apie braškes tai net neklausiu, žinau, kuo tos bobulkos tręšia... doh.gif o kaži kaip su ridisiukais?
Papildyta:
QUOTE(ooo @ 2010 05 11, 14:56)
gryzau po atostogu ir radau zydincius ciliukus ir balkoninius pomidorus. beje, palyginau vilmukus su venus, tai kitais metais tik venus sesius - nu man daug tvirtesni jie, daugaiu zydi ir jau pomidoriuku primezge, nros viena diena visus vienodoj zemej sejau ir viena diena persodinejau.
o salotos ir krapai tik istiso, isbego ir nieko is ju gero  g.gif

aš šiandien fotinau, vėliau įdėsiu, krapai tai vieni geriausių augintinių pas mane. tįsta, bet į viršų, stati tokie, net nefotkinau jų (kaip ir petražolių) nes jau baigiam nuvalgyt, jau reikia naują kartą sėti biggrin.gif

QUOTE(Night @ 2010 05 11, 16:01)
Pas mane tai panašu, kad tik kitais metais pražys biggrin.gif

aha, pas mane irgi lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Žanė @ 2010 05 11, 17:55)
Nauja temukė čia

man žinote toks klausimas iškilo - mama atvežė man ridikėlių iš šiltnamio - tokie vidutinio dydžio ir mažesni, o pažiūrėjau babutės prie parduotuvių pardavinėja tokius vos ne sprogstančius, milžiniškus.
tai sakykit, ar jos čia kažkuo stebuklingu (cheminiu) pritręšia ar kaip? nes mama tai irgi tręšia, bet natūraliai, natūraliai...

Nemanau, kad nuo trąšų. Pas mane irgi ridikai vos ne kaip burokėliai, nors visiškai niekuo netręšiu, auga vos ne smėlyje... Tiesiog tokia veislė.
Atsakyti
QUOTE(Edexa @ 2010 05 11, 17:11)
Nemanau, kad nuo trąšų. Pas mane irgi ridikai vos ne kaip burokėliai, nors visiškai niekuo netręšiu, auga vos ne smėlyje... Tiesiog tokia veislė.

o kaip vadinasi? man jau įdomu g.gif
Papildyta:
merginos, aprašykite prašau, kaip butelio kamštelį apdirbate? 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
o kam jį apdirbti? rolleyes.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti