Nedariau
Ir neketinau
Tiesiog smalsu buvo. O labai maža ji nėra - ~23cm ilgis jos
Bet kelnaites tai suveikiau jai
mat kaip cia su tom pedkelnem buvo
, as pamaniau, na ir greituole, taip greitai viska pasiuvo
.
O lelyte tai maza cia skaitosi apie 23cm. Kita bandyk didesne, lengviau bus suformuoti veideli, bruozus. Manau apie keturesdesimt cm pati ta lelyte mokymuisi, aisku cia tik man taip atrodo nezinau kaip kitoms...
O lelyte tai maza cia skaitosi apie 23cm. Kita bandyk didesne, lengviau bus suformuoti veideli, bruozus. Manau apie keturesdesimt cm pati ta lelyte mokymuisi, aisku cia tik man taip atrodo nezinau kaip kitoms...
Būtinai darysiu, labai smagu buvo. Su jumis palygint, nieko gero nesigavo, bet man asmeniškai išėjo geriau nei tikėjausi.
Sveikos
o aš nusprendžiau truputį patobulinti savo lėlytę, kuo toliau žiūriu ntuo daugiau broko matau
veidukas man patinka, jo nekeisiu, bet va rankos per grubios, kojos per kūdos, o sudėtingiausia dalis tai drabužių siuvimas
piūrėjau lėlių namuose į jūsų grožius tai man slėptis po lapais
o aš nusprendžiau truputį patobulinti savo lėlytę, kuo toliau žiūriu ntuo daugiau broko matau
QUOTE(astynute @ 2011 05 02, 12:58)
Vaje... negaliu patiketi voveryt, kad rimta lelininke galetu sau leisti tokius brokus, kuriuos parasei... Klaipedoje kur buvo parodele, man pasirode, kad visos leles buvo kruopsciai padarytos, bet gal as dar daug ko nepastebiu...
tas kas anksciau buvo labai gerai pagal mane padaryta, dabar man atrodo mano lelytese kai kurios vieteles tikra chaltura
net geda ziureti dabar.. 
tas kas anksciau buvo labai gerai pagal mane padaryta, dabar man atrodo mano lelytese kai kurios vieteles tikra chaltura
Aš tau sakau
O ypač erzina tie dalykėliai-smulkmenėlės kurie man asocijuojasi su "šerpotrebu". Mano nuomone lėlė parodoje gali būti rodoma tik tuomet jei ji kokybiškai sukurta, turiu omeny ne idėją, o būtent techninę atlikimo pusę. Aš jaučiuosi dar labai silpna šioje vietoje, tiesiog kai kurių dalykų nežinau kaip padaryti techniškai, arba žinau teoriškai, bet nesu mačiusi, o man reikia parodyti ir paaiškinti, kad suprasčiau
QUOTE(Gegytė @ 2011 05 02, 13:52)
Na va, pasirodau. Sijoną pasiuvau naktį, karoliukais kaklą siuvinėjau kol rankos, kojos džiuvo... Šiaip smagu buvo daryti, tik sunku.
Pirmoji, ar ne? Tai tuomet jokių pastabų, nes norim, kad nesustotumėt pakeliui
Žiūriu daug kas dabar užsikabino už tos mados daryti tokios alia maskatuokles
Aš, jei galima, kai ką vis gi patarsiu. Bet ne dėl lėlytės. Dėl fono. Jis gadina visą lėlytės grožį
Geriausiai aišku forografuoti ne ant blizgaus audinio ir išlyginto, bet lyginti galima ir su kompiuteriu
QUOTE(astynute @ 2011 05 02, 14:13)
Manau apie keturesdesimt cm pati ta lelyte mokymuisi, aisku cia tik man taip atrodo nezinau kaip kitoms...
Aha, man irgi 35-45 cm pats tas. Ir dirbti lengviau, smagiau, daugiau kas pritaikoma ir gražiau žiūrisi namuose kai nepaskęsta aplinkoje. Tik - kuo didesnė tuo sunkiau jai gražią dėžę įtaisyti
QUOTE(iremas @ 2011 05 02, 14:47)
veidukas man patinka, jo nekeisiu, bet va rankos per grubios, kojos per kūdos, o sudėtingiausia dalis tai drabužių siuvimas
piūrėjau lėlių namuose į jūsų grožius tai man slėptis po lapais 
Niekur nereikia slėptis. Galime ant rankos pirštelių suskaičiuoti, kad čia pas mus lėlininkų kurie nuo pirmos lėlės pradėjo puikiai
Pasakykit ir mano klaidas. Tiek jau to. Žinau, kad daug kur galima pašlifuot...
Kad yra taisykle, pirmu lelyciu nekritikuoti, bet tavo lelytes klaideles yra tokios lygiai, kaip ir visu pradedanciuju, o jos tokios paprastai buna: plokscias veidukas, lupytes priklijuotos prie veidelio, ir tt. Tiesa noreciau pasakyti, kad tavo pirsteliai labai puikus (mano pirmosios rankos buvo su pirstinemis, nes jos buvo be pirsteliu, tik rankytes forma
), tik kai kita karteli darysi pirstelus truputeli palankstyk, paziurek i savo rankytes pirstelius, juk jie nera tiesus kaip piestukai. Zodziu darydama lelyte kita ir kita vis geriau pati matysi kas ankstesneje buvo ne taip
. Sekmes darbe.
QUOTE(astynute @ 2011 05 02, 14:52)
Kad yra taisykle, pirmu lelyciu nekritikuoti, bet tavo lelytes klaideles yra tokios lygiai, kaip ir visu pradedanciuju, o jos tokios paprastai buna: plokscias veidukas, lupytes priklijuotos prie veidelio, ir tt. Tiesa noreciau pasakyti, kad tavo pirsteliai labai puikus (mano pirmosios rankos buvo su pirstinemis, nes jos buvo be pirsteliu, tik rankytes forma
), tik kai kita karteli darysi pirstelus truputeli palankstyk, paziurek i savo rankytes pirstelius, juk jie nera tiesus kaip piestukai. Zodziu darydama lelyte kita ir kita vis geriau pati matysi kas ankstesneje buvo ne taip
. Sekmes darbe.
Pirštukai žinok lenkti šiek tiek
Taip viska parasiau, lyg cia labai ismanyciau apie tas lelytes, bet is tikruju, tai pati nelabai ka ir temoku daryti, esu tik pradedanti... bet jau nors zinau, kaip noreciau, kad maniskes lelytes atrodytu 
Gerbiu, kad viska iki galo be kursu padarei, as kai galvyte nusilipinau ir rankas, niekaip nesupratau, kaip jas aprengti, taigi teko eiti i kursus
Gerbiu, kad viska iki galo be kursu padarei, as kai galvyte nusilipinau ir rankas, niekaip nesupratau, kaip jas aprengti, taigi teko eiti i kursus