oj,kokia fainuole!! daiva, zinai-esu didele tavo leliu gerbeja
Megztukas labai grazus, super veido israiska, seveliura! O tu nenoretum megztukui kalnieriuko mazucio padaryti? Ten gal kiek per stambios rauksles
Ai, bet vistiek labai fainute:)
Ačiū, mimo 
Kad ten ne megztukas - ten šilta skarelė. Tik man mintis buvo gal kokių karoliukų pamėtyti dar ant tos skarelės viršaus. Bet dar nežinau
Kad ten ne megztukas - ten šilta skarelė. Tik man mintis buvo gal kokių karoliukų pamėtyti dar ant tos skarelės viršaus. Bet dar nežinau
Iš žmogiškos skarelės, atkrpau, čiut patobulinau ir viskas - tikrai nieko sudėtingo
Jūra Jasevičienė kviečia į lėlių kūrimo pamokas
Renkama grupė planuojamiems Jūros Jasevičienės lipdytų lėlių kursams- studijai, kuri vyks lapkričio 12,13 ir 19,20 dienomis Vilniuje.
Dar geresnė žinia besidomintiems tekstilinės lėlės paslaptimis: renkama grupė planuojamiems Jūros Jasevičienės tekstilinės lėlės kursams-studijai, kuri vyks gruodžio 3,4 ir 10,11 dienomis Vilniuje.
Dėl papildomos informacijos , registracijos ir t.t. skambinti tel. 860410893 arba rašyti laiškus adresais: jurate@artdolls.eu
juratime@gmail.com
Renkama grupė planuojamiems Jūros Jasevičienės lipdytų lėlių kursams- studijai, kuri vyks lapkričio 12,13 ir 19,20 dienomis Vilniuje.
Dar geresnė žinia besidomintiems tekstilinės lėlės paslaptimis: renkama grupė planuojamiems Jūros Jasevičienės tekstilinės lėlės kursams-studijai, kuri vyks gruodžio 3,4 ir 10,11 dienomis Vilniuje.
Dėl papildomos informacijos , registracijos ir t.t. skambinti tel. 860410893 arba rašyti laiškus adresais: jurate@artdolls.eu
juratime@gmail.com
sveikos
norejau paklausti del modelino, kuris dziusta savaime.. nusipirkau didesne pakuote, bet bijau, kad nepanaudotas kiekis greitai sudzius..jei laikysiu hermetiskam maiselyje pradaryta, kiek realiai laiko atlaikytu?
aisku, aciu.. o koki laka geriausia naudoti? akrilini kiek suprantu?
as purskiama laka naudoju akrilui matini,dailes pard. buna pirkti