Įkraunama...
Įkraunama...

Bėgimas VIII

QUOTE(Gintariukstis @ 2010 05 24, 21:40)
Išbėgi ir uodi pavasario ir šviežiai nupjautos žolės kvapą  bigsmile.gif . Ir dar prabėgau pievą pilną žydinčių lubinų. Grįžau su didele šluota  tongue.gif .
O šiaip išvados po vakarinio pasibėgiojimo... Labiau atkreipiau dėmesį po visų diskusijų čia - kas kiek žiūri... Nu ir ką - reikia užsiklijuoti lipduką ant maikutės - ŠYPSOTIS NESKAUDA!!! Nu blyn kokių susiraukusių žmonių yra... Aišku, smagu, kad nemažai ir tokių, kurie pamatę bėgančią išsišiepusią irgi nusišypso. Bet kiti...  schmoll.gif

kaip man patinkaaaaa svieziai nupjautos zoles kvapas, kaip tik siryt begdama kvepiau ta geri i save wub.gif o del zmoniu sypsenu labai pritariu...jau kiti tooookiais surauktais veidais doh.gif mane tai labai juokas suima, kai kokios senesnes moteriskaites/bobulytes net pristoja paziuret...pastovi, pastovi, paziuri ir nueina laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(jautiena @ 2010 04 22, 21:37)
as ebayjuj pirkau nei desimt euru nekainavo. daug ten ju is Shock Absorber, level-4 (suporto lygis, 1-level manyciau butu jogai) liemeneles skirtos begimui ir panasiam sokinejanciam sportui.
mano tokia - laaabai patogi (dvi tokias turiu, ir dar kelias level-3)
user posted image

Sveika,
ieskojau informacijos SM apie Shock absorber liemeneles ir aptikau sia Jusu zinute. Buciau dekinga, jeigu patartumete, kokia man issirinkti. Ju oficialiame puslapyje issiaiskinau, kad man reiketu 3 lygio (begimui, aerobikai), bet as ieskau liemeneles, kuri butu su kietesniais kauseliais, o ne su plona medziagyte, tai pagal ju sudetas nuotraukas ir aprasymus nalabai suprantu, kuri man tiktu (ziurejau klasikine). Kokias Jus turite?
Atsakyti
Labryt.

Na, niekaip nesuprantu, kur jūs čia gyvenat biggrin.gif . Aš bėgioju Kaune, ąžuolyne. Nu niekas niekas nežiūri, o jei žiūri, tai ne todėl, kad kažką blogo norėtų pasakyti.
Aplamai, siūlau pradėti nuo savęs, šypsokimės, gal pamažu LT situacija pasikeis. Nes dabar tik ir girdisi, kad visi susiraukę, bet, labai dažnai, tie patys žmonės, kurie taip sako, irgi būna susiraukę. smile.gif

Arba man dažnai būna, kad eini užsisvajojusi, žiūri į senamiesčio stogus, tiesiog kaifuoji, o sutinki ką nors ir sako, kodėl tokia liūdna doh.gif

Tai aš galvoju, kad žmonės kitus žmones vertina pagal save.

Aišku, netaikau to bėgikėms. Nes sportuojantis žmogus - laimingas žmogus.

Beje, parke pradėjo lakstyti tokia stambesnė mergina ar moteris, tai aš prabėgdama visada į ją pasižiūriu. Bet tikrai ne su neigiama energiją. Tat, tie žvilgsniai, kaip rašė Gintariukstis, gali būti teigiami, kaip jos kaimynų thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(sapetrausk @ 2010 05 24, 21:56)
kaip man patinkaaaaa svieziai nupjautos zoles kvapas, kaip tik siryt begdama kvepiau ta geri i save  wub.gif o del zmoniu sypsenu labai pritariu...jau kiti tooookiais surauktais veidais  doh.gif  mane tai labai juokas suima, kai kokios senesnes moteriskaites/bobulytes net pristoja paziuret...pastovi, pastovi, paziuri ir nueina  laugh.gif

Pritariu dėl juoko smile.gif. Nu gal labiau dėl šypsenos. Kai pamatau susiraukusį žmogų, dar plačiau šypsausi smile.gif.
Pritariu ir Linnn. Kartais tikrai būna, kad bėgi, vaikštai ar šiaip kažką darai ir dėl to kaifuoji, bet ne visuomet tas matosi išoriškai cool.gif
Atsakyti
na,tos moterytes veikiau is smalsumo pristoja paziuret, joms gal keista, kad jaunas zmogus taip save "kankina" laugh.gif as bedioju stadione, tai netoliese, praktiskai visai salia, stovi daugiabuciai. tai viename balkone nuolatos persikores ruko toks vyras, na tai, zinokit, nera labai malonu begt, kai jauciu jo zvilgsni doh.gif jau kuris laikas jis ten taip ruko, ale vistiek nepriprantu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Gintariukstis @ 2010 05 24, 17:35)
Milaknike, va čia tai mintis biggrin.gif. Iki šiol buvau užsikabinusi pačios savęs nuotrauką iš pernai metų smile.gif. Kažkaip per žiemą sugebėjau net 7 kg užsikrauti  doh.gif .
Bet dabar dar ir kalendorių pasikabinsiu smile.gif.

O! Ziuriu, populiari ideja pataps lotuliukas.gif lotuliukas.gif

QUOTE(sapetrausk @ 2010 05 25, 13:40)
na,tos moterytes veikiau is smalsumo pristoja paziuret, joms gal keista, kad jaunas zmogus taip save "kankina"  laugh.gif as bedioju stadione, tai netoliese, praktiskai visai salia, stovi daugiabuciai. tai viename balkone nuolatos persikores ruko toks vyras, na tai, zinokit, nera labai malonu begt, kai jauciu jo zvilgsni doh.gif  jau kuris laikas jis ten taip ruko, ale vistiek nepriprantu  blush2.gif

Mato, kad jauna grazi bega, tai ir lenda vis i ta balkona akis paganyti biggrin.gif daug diedu taip daro, o ypac kai namie turi stora burbancia zmona lotuliukas.gif lotuliukas.gif

O del tu babulyciu, tai kai Kaune dar begdavau, kazkada viena vedziojo suni, ziurejo ziurejo i mane, o paskui sako: "eitum geriau pavalgyti normaliai ir taip kuda kai sliekas" lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo milaknike: 25 gegužės 2010 - 13:00
QUOTE(milaknike @ 2010 05 25, 14:58)

O del tu babulyciu, tai kai Kaune dar begdavau, kazkada viena vedziojo suni, ziurejo ziurejo i mane, o paskui sako: "eitum geriau pavalgyti normaliai ir taip kuda kai sliekas"  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

laugh.gif nu jop, tos bobulytes kartais leidzia sau pakomentuot tongue.gif o man karta viena sako: ziuriu, ziuriu i jus begancia, net pati uzsinorejau prisijungt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sapetrausk @ 2010 05 25, 14:30)
laugh.gif  nu jop, tos bobulytes kartais leidzia sau pakomentuot  tongue.gif o man karta viena sako: ziuriu, ziuriu i jus begancia, net pati uzsinorejau prisijungt  biggrin.gif

Iš klausimų serijos: "A kur tep skubi, vaikeli? Gi pavargsi!!!"
Atsakyti
QUOTE(Gintariukstis @ 2010 05 25, 15:47)
Iš klausimų serijos: "A kur tep skubi, vaikeli? Gi pavargsi!!!"

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sapetrausk @ 2010 05 25, 14:30)
laugh.gif  nu jop, tos bobulytes kartais leidzia sau pakomentuot  tongue.gif o man karta viena sako: ziuriu, ziuriu i jus begancia, net pati uzsinorejau prisijungt  biggrin.gif

Oj tos babces lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gintariukstis @ 2010 05 24, 20:40)
Išbėgi ir uodi pavasario ir šviežiai nupjautos žolės kvapą  bigsmile.gif . Ir dar prabėgau pievą pilną žydinčių lubinų. Grįžau su didele šluota  tongue.gif .
O šiaip išvados po vakarinio pasibėgiojimo... Labiau atkreipiau dėmesį po visų diskusijų čia - kas kiek žiūri... Nu ir ką - reikia užsiklijuoti lipduką ant maikutės - ŠYPSOTIS NESKAUDA!!! Nu blyn kokių susiraukusių žmonių yra... Aišku, smagu, kad nemažai ir tokių, kurie pamatę bėgančią išsišiepusią irgi nusišypso. Bet kiti...  schmoll.gif

Man irgi panašiai buvo. Bėgioju, o į mane keistai žiūri. O jeigu nusišypsai žmonėms, tai aplamai kaip į nesveiką pažiūri biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(milaknike @ 2010 05 23, 21:48)
As tai niekuom nesinaudoju, isskyrus kalendoriumi, kuris kabo virtuvej ant sienos prie pat saldytuvo  biggrin.gif jame kryziuku zymiu dienas, per kurias begiojau - man tai pati geriausia motyvacija  thumbup.gif o prie saldytuvo pasikabinau, nes kai ateinu ikisti nosi ir ka pasiimti uzkasti, beveik visad pasiziuriu i kalendoriu, kad jau tiek ilgai begu ir nesinori pasiektu rezultatu gadinti kokiais ledais, sokoladais ir pan.  ax.gif

as nuotrauka pasikabinusi esu ant saldytuvo - norisi pasiekti tas formas, kurios buvo pries nestuma user posted image
o begioti dar nepradejau, nes orai suprastejo, vaikas serga ir kitos bedos user posted image
Atsakyti