Įkraunama...
Įkraunama...

Bėgimas VIII

QUOTE(linnn @ 2010 05 30, 16:17)
prisijunk prie 2010 Birželis. Toliausiai. Ten tik lietuviai jungiasi, per paiešką susirask smile.gif. Dar "2010 metu begimas".  4u.gif

Gali iPode nusistatyti, kad bėgsi 3km. Labai faina, nes nubėgus 1km tau pasakys, 1,5km (pusė distancijos), tai pasakys ir pranešinės atbuline eiga, kiek tau dar liko. O gali ir laikui užsidėti. Bet kad yra 20min mažiausiai, atrodo.

nusispjoviau ant lietaus ir pabėgiojau, ir gerai padariau, nes dabar lyja dar smarkiau biggrin.gif taip įdomu su ta programa bėgiot, patiko, nubėgau 4km thumbup.gif
Einu dabar ieškot tos grupės kur lietuviai jungias, o jeigu aš dabar laikinai ne Lietuvoj gyvenu, tai vistiek galima jungtis? unsure.gif
Atsakyti
na taip. Neatsimenu, nes registravausi prieš metus gerus, bet man atrodo gi klausia iš kokios šalies.
Atsakyti
QUOTE(linnn @ 2010 05 30, 17:44)
na taip. Neatsimenu, nes registravausi prieš metus gerus, bet man atrodo gi klausia iš  kokios šalies.

klausė, parašiau šalį, kurioje dabar gyvenu, bet vistiek pagal šalis kur iššūkiai, tai prie grupių už Lietuvą jungiaus. man jau norisi vėl bėgt, tikrai įtraukia tas nike biggrin.gif
prisijungiau ir prie 2010 birželis ir prie 2010 bėgimas, žiūrėsim kaip čia bus thumbup.gif

tik bijau, kad raumenys nuo pastovaus bėgiojimo neužaugtų, kaip kai kurios merginos čia rašė unsure.gif aš noriu mažint apimtis...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bamba: 30 gegužės 2010 - 18:51
As tai ir begiot pradejau su paprastais kedukais,o kai per lietuti toki lengva net basa begau aisku toke pievute tai nerealiai smagu buvo. Na kai begiot emiau jau ilgesne distancija tie paprasti kedukai kazkaip jau ne taip buvo ir peda skaudet pradejo, bet pripratau o kai daba gavau naik kedukus papigei nes brangiu man neapsimoka pirkt greit susideves tai tu keduku kulnas aukstesnis minkstas tai po 10km super galejau begt ir begt nuovargio nejauciau o tik jauciau pasekmes nuo buvusiu keduku kad peda plese bet kojos jautes kad treniruojas. Tai manau avalyne geriau rinktis tik gera tam skirta su padu storu spyruokliuojanciu nes tikrai sanarius ir traumu galima turet nuo netinkamos avalynes.
Atsakyti
O kodėl sakot, kad greit susidėvi? g.gif Maniškiams daugiau nei metai, bet kaip nauji, nors dar nė karto neskalbiau. Aišku, niekam kitam, išskyrus bėgimą ir sportą, jų nenaudoju smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Cinside @ 2010 05 30, 22:18)
O kodėl sakot, kad greit susidėvi?  g.gif Maniškiams daugiau nei metai, bet kaip nauji, nors dar nė karto neskalbiau. Aišku, niekam kitam, išskyrus bėgimą ir sportą, jų nenaudoju  smile.gif

o kiek sportuoji,kiek begioji:) nes as tai kas antra diena po 10km nubegu ir dar vaiksciojimas tai keduku isbandymas geras na tikiuos sie laikys bent 3-4men nes su paprastais kedukais gal 2men istemdavau. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Zana'dark @ 2010 05 31, 09:42)
o kiek sportuoji,kiek begioji:) nes as tai kas antra diena po 10km nubegu ir dar vaiksciojimas tai keduku isbandymas geras na tikiuos sie laikys bent 3-4men nes su paprastais kedukais gal 2men istemdavau. unsure.gif

na man irgi keista, kad taip trumpai, manieji yra atlaikę bėgimą kas antrą dieną 3 mėnesius, tada mečiau bėgt ejau į aerobiką 3-4 kartus per savaitę visus metus, kai kuriais kartais dar ant bėgimo takelio papildomai, dabar vėl pradėjau bėgiot su tais pačiais batais ir nieko jiems... dar šią vasarą manau atlaikys... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Zana'dark @ 2010 05 31, 11:42)

Mano NIKE jau daugiau nei metus tarnauja ir dar, rodosi, jiems galo nesimato, o taip pat ir sportuoju, ir begioju g.gif
Atsakyti
Na, ta sąvoka "greit susidėvi" ne visiems vienoda smile.gif.
Jeigu bėgiojant rimčiau, rekomenduojama kedukus keisti kas 600-800 km. Paskaičiavus kiek kai kurios bėgikės nubėga per savaitę, ne itin daug mėnesiukų ir susidaro. Tai tikrai nereiškia, kad kedukai suplyšta, susipurvina ar dar kažkas išoriškai jiems nutinka. Tiesiog, jeigu bėgiojimas yra rimtesnis ir intensyvesnis, pati ta "gel support" kulnui ar pėdos priekiui susidėvi ir nebe taip apsaugo pėdas.
Galiausiai juk ir sąnariai ne visų vienodi. Man asmeniškai juos labiau saugoti reikia, nes ir nuo kitų sportų įtakos yra doh.gif . Kitos merginos turbūt su paprasčiausiais laisvalaikio sportiniais bateliais pasibėgiotų po kelis km ir nieko cool.gif .
Atsakyti
QUOTE(Rasosmama @ 2010 05 30, 11:12)
Sveikos, uzmaciau  begiojio liemenele, cia forume galima uzsakyti per tarpininkes. Spec. begiojimui ir tikrai nekainuos 299 lt, jauciu su parsiuntimu neturetu kainuoti daugiau nei 60 lt (doleris pakiles). Bet minusas, kad teks palaukti. liemenele
apsiziurejau, kad uz ta kaina tik xs dydis likes blush2.gif

Gal galėtum parašyti į AŽ per kokią tarpininkę galima užsisakyti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Zana'dark @ 2010 05 31, 10:42)

3 kartus per savaitę aerobika ir du kartus bėgimas po kokius 4-5 km. Vis tiek nesuprantu, kaip jie gali susidėvėti, jei yra tinkamo dydžio (t.y. ne per maži) ir bėgant nevelki kojų (nesibrūžina) biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos mirksiukas.gif
Sakykit, o kur jūs laikot savo muzikas, na telefonus, i-podus, kai bėgiojat? Aš tai kabinuosi ant kaklo telefoną, po maikute, bet nelabai patogu, kai palei krūtinę kažkas maskatuoja, norėtųsi tokios ala piniginės, kad segtųsi su "lipūčkėm" ant rankos, bet niekur nerandu tokių g.gif
Atsakyti