QUOTE(Serille @ 2010 05 04, 23:08)
Man toks, gal ir kvailokas, klausimas iškilo.

Kaip sužiūrit galiojimo laiką, kai jau kruopos iš pakuotės išpiltos? Arba kokių makaronų virimo laiką? Persirašot? Iškerpat? Ar "iš atminties"?

Labas rytelis,kruopos ir makaronai pas mane seimoje galima sakyti nyksta greitai tai galiojimas ne aktualus,mat seimoje turime ligonį,tai verdu pieniškas sriubas dažnai.O virimas tai labai paprastas,supili kai užverda vanduo ,pamaišai,viskas iš akies,ir pora minučių pavirusi išjungiu,taip palaikau apie 15-20 maždaug min uždengtą puodeli ir galima vartoti.Naudoju mūsų gražiuosius puodus ,pagrinde 1 l kur su rankena.Tokiu principu tai kad ir truputį per daug įpili tai nebaisu kad prisvils,o ir nereikia stoveti prie puodelio maišant.principe ir makaronai ir kruopos turi būti apsemtos vandeniu per du maždaug pirštus ir visa receptura.Kažkada miltams naudojau ir aš 2,9 l ,bet nelabai patogu,bent jau man,besemdama vis pribarstydavau,man jie per siauri,Signature butų patogiau pasisemti ,daugiau erdvės.O pati naudoju vadinama bačkute su dangteliu spustelk,ir talpa gera ir patogu semti.