Ir manau, kad Laurindre ir norėjo prainformuot apie kitą indą skirtą miltams laikyt
Aš ir miltus laikau modulinėse - kompaktinėse dėžutėse ir šaukiu, kad man patogu
Nes ten laikau ir ta modulinė turi savo vietą, o signature aš neįtalpinčiau pačios dėžės . Bet būkim biednos bet teisingos, Signature juos laikyt tai žymiai patogiau ir tikrai tilps 2 kg ir miltus pakabint patogiau
Ir manau, kad Laurindre ir norėjo prainformuot apie kitą indą skirtą miltams laikyt
QUOTE(davija @ 2010 05 04, 22:31)
Aš ir miltus laikau modulinėse - kompaktinėse dėžutėse ir šaukiu, kad man patogu
Nes ten laikau ir ta modulinė turi savo vietą, o signature aš neįtalpinčiau pačios dėžės . Bet būkim biednos bet teisingos, Signature juos laikyt tai žymiai patogiau ir tikrai tilps 2 kg ir miltus pakabint patogiau
Man toks, gal ir kvailokas, klausimas iškilo.
Aš prieš pirkdama kruopas įvertinu jų galiojimo ir suvartojimo laiką
o makaronus perku beveik visad vienos rūšies, jie verda apie 10min, bet dažniausiai viską darau iš akies
QUOTE(Serille @ 2010 05 04, 23:08)
Kaip sužiūrit galiojimo laiką, kai jau kruopos iš pakuotės išpiltos? Arba kokių makaronų virimo laiką? Persirašot? Iškerpat? Ar "iš atminties"? 
Makaronų niekad neverdu pagal laiką, o kruopų neperku daug.
QUOTE(Serille @ 2010 05 04, 23:08)
Kaip sužiūrit galiojimo laiką, kai jau kruopos iš pakuotės išpiltos? Arba kokių makaronų virimo laiką? Persirašot? Iškerpat? Ar "iš atminties"? 
As miltams naudoju sias ir i nieka ju nekeisciau
Pirkau pries labai daug metu, dabar jau net nematau tokiu
O as miltus laikau ir 4l inde ir tame 2,9l modulineje. Tame 4l laikau dazniau naudojamus miltus. O 2,9l aukstoje modulinele dezuteje nusipirkusi tam tikros rusies miltus kur daug nereikia. Ir labai gerai man tinka abi
QUOTE(etaeta @ 2010 05 05, 07:58)
As miltams naudoju sias ir i nieka ju nekeisciau
Pirkau pries labai daug metu, dabar jau net nematau tokiu

o
O kur laikote arbatzoles?
QUOTE(zelviene @ 2010 05 05, 09:13)
Man ovalūs Optimum arbatžolėms patinka
Nenukvėpsta - nes užsidaro sandariai.