QUOTE(gwidita @ 2010 06 02, 16:06)
visaip dariau,ir su kokosu ir su kokosu
+vafliai ir tik vafliai

dar po riesutuka y vidu spaudziau
[b]o db turiu klausimuku ]
1.su kuo sumalti vaflius susmulkint(sutrupint)gal su surio maluneliu

nes su kviksefu nelabai kas gavosi

liko daug stambiu trupiniu
2.ir kokiame indelyje laikot grietine ( vis pamirstu paklaust ) db vis nusiperku maisely ir nesugalvoju kury indely naudot jos laikymui
as kai dariau tai ir bandziau su mazuoju QS sutrupint tai ir nelabai, as tada paemiau grustuve tai ir geriau, bet kas turi surio maluneli, jauciu geriausia, kadangi as jo neturiu, ieskojau kitu budu
as dar perliukuose ir dariau ale guminukus ir suriukus, nu faini jie tokie ganas, aisku biski zaidimo bet natural produkt
QUOTE(davija @ 2010 06 02, 16:18)
as tai vistik imsiu ta RATA

ir termosa maistui imsiu, man tinkamas dydis, o pusrytukams kosytei nestis darban pats tas butu, nes koses sildytos mikrobangej man netinka
gwidita, superiniai saldainiai
as visus trupinukus pasigaminu su surio maluneliu, liuks daiktas tam reikalui - bandyk
o grietine as laikau arba maziuke sambuke, arba tupperflex maziuke induke, visur gerai laikos - o dabar dar dideles Srekines stiklines akcijines, manau ir neblogai....
va va idomu kazin kaip tas termosas ar ilgai laiko, nes kazkokie lyg termo puodukai laikydavo nelabai, o i domu kazin kaip tas indas

o ta dideli inda jamsit nu kur 12 litru

ai va idomu samba ir elegancijos sviestines tokios pat savybes
QUOTE(davija @ 2010 06 02, 16:22)
Jums tai galiu

Veido detales mano dickes darbas, jai labai patiko ji daryt
o jetau kaip grazu

, ko nemoku tai nemoku, o is ko tos detales padarytos, kaip spalva islauziat, su maistineis dazais, nu kur sokoladinis, tai sokoladas, o kitur