QUOTE(Prince @ 2010 05 31, 20:45)
oi mergaites esu jau kaip ir panikoje laiko turiu nedaug o pasirodo sveciu bus 35 zmones,ta reikai skubiaidarytis visa plana,skaitau skaitau net baisu darosi ar viena as cia spesiu ka

Tik nesinervink. tau visai nebūtina visko griebtis kas yra aprašyta
Juk ne kiekybė, o kokybė svarbiausia. Jei visko imsies, tai nemažai ir kainuos. Reikia gerai pagalvot ar visko nori
Kai pasiskaičiau, mano vaiko krikštynos, ko gero, paprasčiausios buvo iš čia rašiusių forumiečių

nei pas mane žaidimų buvo, nei širšių medaus, nei dovanų svečiams.
Buvo Krykštukas, krikštatėvių tortas, krikštatėviai padovanojo linkėjimų albumėlį sūniukui į kurį visi rašė linkėjimus, aš buvau paruošus fotoalbumą (nes kiti nebuvo matę mažiuko taip dažnai), galėjo pavartyt. papuošiau vėliavėlėmis pirtelės priengį, plakatėlį buvau nupirkus su gandru, užrašiau vaiko vardą, pavardę, gimimo metus.
Viskas bvo balta/mėlyna/melsva. Vienkartiniai indai 9nes šventė buvo pirtelės, laisvas pasibuvimas gamtoje), maistą užsakėm kavinėj, karštas buvo- šašlykai.
Vakare vyresni išsiskirstė, jaunimas pasikūrė pirtelę.
tai va toks ir tas balius. Buvo taip, kaip norėjau- jaukus pasibendravimas šeimos rate. o šeimos pas mus 25 žmonės ir dar kelių nebuvo (negalėjo iš užsienio grįžt).
Ir dovanėlės- angeliukai krikštatėviams.
Fotografas, padarė fotoknygą, cd (300 lt kainavo), kai kam padarysiu fotkytes, o kitiems- perrašysiu cd.
Ir viskas.