Labukas, baigiu atsigaivelėti ir aš...
Dėl vyrų grižtant, tai visokių yra žmonių, kiekvienas skirtingai reaguoja emociškai į visus dalykus. Aš parašiau, kad "norėčiau", man atrodo, kad gal "man būtų geriau", bet realybė yra tokia kokia yra, Mb yra labai uždaras, santūrus, jis padeda ir buity, ir su vaiku būna daug, ir nieko man netrūksta, tik gulbės pieno

Yra daug aplinkybių, kodėl žmonės būna vienokie ar kitokie, daug lemia kokioj šeimoj užaugo,kokios ten vertybės buvo, to kartais gali nepramatyti nei draugaudamas, nei tekėdamas, tik per laiką "paaiškėja". Todėl Samta, GREK, solidarizuojuos su jumis, kad norėtųsi, bet mielosios, pripažinkime, kad suaugusio žmogaus nepakeisi, todėl reikia susitaikyt ir kažkaip pertvarkyt savo gyvenimą, mintis,kad tai neerzintų. juk ir meldžiamės "suteik stiprybės priimti tai, ko negaliu pakeisti, ir keisti tai, ką galiu". db užsiimu pozityviu mąstymu, kai tik pagaunu save jau besigraužiančią, tai baruosi su savo mintim, sakau negalima šitaip, nununu
klausimuką apie Ruolią turiu. Ar jis tik papildus, žoles ir pan. rekomenduoja ar ir apie mitybą gali konsultuoti, konkrečiai apie maisto produktus, pvz. - valgyk agurkus, venk pomidorų? O KMUK ar kauno onkologiniam nėra tokio a la Ruolios?
Art
Mačiau savaitgalį buvo telemaratonas dėl onkocentro statybos... Nžn, kažkodėl niekada neaukoju per tokius renginius

Per savo ligos istoriją esu susidūrusi tiek su Vilniaus, tiek su kauno gydytojais. aišku kiekvienas žiūri iš savo varpinės, bet mano liga reta ne tik LT, bet ir pasaulyje, neaiškus gydymas, ligos eiga, spėjimo būdu viskas. man norėtųsi kad gydytojai daugiau bendrautų tarpusavyje, nes db tarp Vilniaus ir Kauno vyksta kažkokios konkurencijos, nesidalijama patirtimi, gydytojai skeptiškai, netgi priešiškai nusiteikę viens kito atžvilgiu. sako pvz viena gyd.apie kitą: "būna jinai konferencijose, aną mėnesį mačiau buvom kartu Vokietijoj, bet nesikalbam mes". o juk turėtų būti tikslas - pagalba ligoniui, surasti visus būdus ir išrinkti geriausią. Aišku, kad reik pačiam domėtis savo liga, bet kai kauno gyd. negali paskambinti ar kitaip sukontaktuoti su Vilniaus pvz onkologais, arba laiko jų nuomonę niekine, tai nekvepia man noru padėti ligoniui. tiesiog turi turėt 3 asistentus, kurie apsilankytų pas visus LT onkologus ir ištirtų, ar yra ligonių su tokia diagnoze,kaip jiems sekasi, koks gydymas buvo taikytas ir pan. O kai tų asistentų nėr??? tai čia teoriniai pasvarstymai, irgi iš serijos "nenorėk pakeisti to, ko negali".