Įkraunama...
Įkraunama...

Bendrauja Klaipedos krastu "statybininkes"

QUOTE(rita11111 @ 2010 05 04, 19:19)
Bandysiu rast popierius bet tikrai maziau kazkur apie 700
Bet neaisku kokie jusu norai gal koki kosmini laiva darot?

nu tai kad ne, 4 kambariams tv kabelius atvest ir 2 kambariams interneto laidus g.gif Sakė medžiagos apie 500 ir darbas tiek pat, viso 1000, nu man daaaaug schmoll.gif
Atsakyti
Pas mus daugiau visko ( 8TV,4KOM, NAMU KINAS )
jus pabandykit parasyti ir papasakot ko norit gal atrasys ar paskambins
Atsakyti
Sveiki,
QUOTE(indruciukas @ 2010 05 03, 18:46)
Mes dabar su tinkuotojais vargstam  doh.gif  vieni jau rytoj ateitu darbuotis- ir kaina padori bet... jie neturi pleveles dengti langams ir grindims  g.gif uzsidengia patys, bet plevele mes turim pirktis  g.gif  Kaip pas jus buvo? Ar is savo kisenes tinkuotojai pirko plevele?

Pas mus patys tinkuotojai uzsidangste langus smile.gif

QUOTE(indruciukas @ 2010 05 03, 20:43)
Dar sia savaite sniurais filtrininkai vaziuot prades,o as i sermuksnio gatve nenuveziau vandens dar  doh.gif

Tikslus adresas butu -Bijūnų g. 6, tel. (8 46) 383 113

Atsakyti
QUOTE(rita11111 @ 2010 05 04, 19:30)
Pas mus daugiau visko ( 8TV,4KOM, NAMU KINAS )
jus pabandykit parasyti ir papasakot ko norit gal atrasys ar paskambins

ok, ačiū labai, bandysiu parašyt jiems 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dier @ 2010 05 04, 18:08)
mergaites, gal kuri turite gero zidiniu meistro kontaktus? labai labai reikia  ax.gif

As dar neturiu.. verysad.gif tu jei ka suzinosi ir su manim pasidalink ax.gif nes neuzilgo gali prireikti... aciu 4u.gif

QUOTE(Dzesika @ 2010 05 04, 19:49)
Sveiki,

-Pas mus patys tinkuotojai uzsidangste langus smile.gif
-Tikslus adresas butu -Bijūnų g. 6, tel. (8 46) 383 113

-Nu pas mus irgi patys uzsidangste, tik mes plevele pirkom, ir kaina tipo is dabu kainos minusavo... uz darba sutarem po 10 ir medziagos kazkur apie 4lt ises, tai kvadratas 14lt g.gif
as isivaizdavau,kad jie su kibirais ta tinka nesiosis blink.gif et jie su tokiu aparatu nusipurske siandien jau2 kambarius- taip isivaizduoju,kad ryt sveist prades g.gif
-Aciu labai uz adresiuka 4u.gif o jus jau neset savo vandeni?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo indruciukas: 04 gegužės 2010 - 18:59
QUOTE(ilonux @ 2010 05 04, 12:35)
Sveikos statybininkės 4u.gif

rackiene, dabar uzsipuls tave visi del Teo  biggrin.gif  As irgi prie to pacio norejau paklaust - pas mus palei centrini kelia pravede sviesolaidi teo pries kelio remonta pernai. Tai kaimyne pries kelias savaites rinko parasus del atvedimo i kvartalo gatveles, sake, kazkiek ten reikia turet abonimentu, kad pravestu..Kazi kiek kainuoja tas malonumas? Mes dabar turim Balticum interneta ir kokybe nesiskundziam - greitas ir nestringantis, tik brangokas...Bet, jauciu, Teo irgi nepigus...

turi aiškus ir teo savo kainas, aiškus yra daromos nuolaidos ir t.t. jei nemažai susirenka žmoniuų būna skaičiuoja ar apsimoka ar ne, čia kita skyriu atsakingas. Jei turėčiau kokius duomenis, galėč pašnipinėt biggrin.gif O jei jau tiksliai kam reikės, reikia registruoti ir klausti technikų galimybių smile.gif nes pati tai aš netiriu biggrin.gif
Atsakyti
Bandyk rasant pasakyti kad rita is Agluonenu rekomendavo gal galit nuolaidele kokia didesne padaryt
Atsakyti
QUOTE(indruciukas @ 2010 05 04, 18:59)
-Nu pas mus irgi patys uzsidangste, tik mes plevele pirkom, ir kaina tipo is dabu kainos minusavo...

-Aciu labai uz adresiuka  4u.gif o jus jau neset savo vandeni?

Nezinau g.gif jie pas mus patys uzsidangste,mes kazkaip apie tuos dangstymus net nesnekejom su jais.
Ner uz ka ax.gif Ne dar nenesem,jau gi buvau nuvaziavus ,pasiemiau viena sterilu inda ,paaiskino kaip ta vandeni paimti,bet va gryzusiai vyras sako ,kad i sulini druskos pripiles(cia del valymo) tai reikia dabar palaukti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(rita11111 @ 2010 05 04, 20:17)
Bandyk rasant pasakyti kad rita is Agluonenu rekomendavo gal galit nuolaidele kokia didesne padaryt

o geras,kurioj čia vietoj Agluonėnuose įsikūrėt? bigsmile.gif
Atsakyti
Sakykit kas zinot,kur didziausias pasirinkimas rozeciu,jungikliu,kad ir kaina nesikandziotu g.gif
Atsakyti
uz cepo
Atsakyti
QUOTE(Dzesika @ 2010 05 04, 20:33)
Sakykit kas zinot,kur didziausias pasirinkimas rozeciu,jungikliu,kad ir kaina nesikandziotu g.gif

pries kelias dienas giminaitis elektrikas vedziojo sodo namelyje elektra ir vaziavom apsipirkti i senukus jungikliu rozeciu ir tt jis pravede mane pro eile prietaisu ir sako pirk situos,i kuriuos buciau neatkreipes demesio.sakau kodel sitie ,jie man nelabai,bet geri atsake jis man to uzteko ,kad pasirinkt
Atsakyti