Įkraunama...
Įkraunama...

Bendrauja Klaipedos krastu "statybininkes"

QUOTE(leaona @ 2010 05 08, 02:25)
Mielos statybininkes.
Turiu klausima,kur Klaipedoje yra tarybinio stiliaus valgykla.Na dabar tokiu yra daugelyje miestu. Man reikes "savo" statybininkus maitinti. Nenoriu prie puodu dienas leisti. Kur dar pigaus ir karsto maisto galima rasti Klaipedoje.
Dekui.

sveika. kazka turbut netaip supratau g.gif , tu mokesi uz darbus ir dar juos turi maitinti?? doh.gif kas cia per naujove.

nu nezinau nemaitinau ne vieno savo statybininko g.gif ir nesiruosiu maitinti. zmones dirba, gauna sutarta uzdarbi ir viskas, ar ne....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo palang-mamyte: 08 gegužės 2010 - 14:29
QUOTE(palang-mamyte @ 2010 05 08, 15:27)
sveika. kazka turbut netaip supratau  g.gif , tu mokesi uz darbus ir dar juos turi maitinti??  doh.gif  kas cia per naujove.

nu nezinau nemaitinau ne vieno savo statybininko  g.gif  ir nesiruosiu maitinti. zmones dirba, gauna sutarta uzdarbi ir viskas, ar ne....

pritariu ,tik manau galima pasiulyt arbatos ar kavos ,o karsta diena ko nors salto atsigert...
Atsakyti
QUOTE(palang-mamyte @ 2010 05 08, 15:27)
sveika. kazka turbut netaip supratau  g.gif , tu mokesi uz darbus ir dar juos turi maitinti??  doh.gif  kas cia per naujove.

nu nezinau nemaitinau ne vieno savo statybininko  g.gif  ir nesiruosiu maitinti. zmones dirba, gauna sutarta uzdarbi ir viskas, ar ne....

svetimų ir aš nei vieno nemaitinau, bet buvo tokių darbų kuriuos dirbo giminės, tai jiems valgyti dariau pati smile.gif
Atsakyti
QUOTE(palang-mamyte @ 2010 05 08, 13:27)

Ne ne"savus statybininkus" vyra ,sunu (kaip statybos be jo),mano pacios tetis,dede ir kartais as. Todel ir rasau savus,nes apie kitus galvos nesukciau.
Aciu uz pagalba.
Papildyta:
QUOTE(rutulyte @ 2010 05 08, 14:26)
svetimų ir aš nei vieno nemaitinau, bet buvo tokių darbų kuriuos dirbo giminės, tai jiems valgyti dariau pati  smile.gif

Tai va ,kad vienus darbus savi darys ,o paciai gali nebuti kaip ir kada gaminti. Mes dar turim susirasti ,kur apsistoti keletui men.Klaipedoje,tad nezinau kokios bus salygos.
Atsakyti
QUOTE(leaona @ 2010 05 08, 02:25)
Mielos statybininkes.
Turiu klausima,kur Klaipedoje yra tarybinio stiliaus valgykla.Na dabar tokiu yra daugelyje miestu. Man reikes "savo" statybininkus maitinti. Nenoriu prie puodu dienas leisti. Kur dar pigaus ir karsto maisto galima rasti Klaipedoje.
Dekui.

Klaipedos statybininku mokykloje irgi nebloga valgykla yra ir kainos ir porcijos tikrai geros wink.gif Apsistoti galite ir Klaipedos statybiniku mokyklos bendrabutyje ir turizmo bendrabutyje, cia reik su direktoriais sneketi, bet uz tam tikra mokesti manau laikinai galetu apgyvendinti., o jei geresni variantai tai tik nuoma wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Taikute: 08 gegužės 2010 - 22:50
Mergaites, neatsimenu, kam turejo atlikti statybininis vagonelis. O gal kas jau noretu parduoti . Laukciau duomenu apie dydi ir kaina ,galima i AZ. Dekoju.
Atsakyti
sveikutes

noreciau patarimu kaip nuvalyt lauko armavimo misini nuo lango? laka? ziauru kad neapsaugojom langu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(virgutej @ 2010 05 09, 00:26)
sveikutes

noreciau patarimu kaip nuvalyt lauko armavimo misini nuo lango? laka? ziauru kad neapsaugojom langu  doh.gif

man is vidaus buvo su cementu apsitaskes langas tai padejo vienintelis 70 %actas. Daugiau niekas ne truputi netirpino, o actas po truputi vale.
Atsakyti
QUOTE(leaona @ 2010 05 08, 00:25)
Mielos statybininkes.
Dekui.

as nemaitinu "savo" statybininku,nors nekarto nesu maciusi,kad jei valgytu.buteliuku tai palieka tusciu visose kertese.

mes dar sugalvojom verandele pasistatyt,tai vakar pamatus ispyle.
Atsakyti
Nu, zinokit, merges visai susipainiojau su tuo tinkavimu... kaip pas jus galejo nedengti grindu g.gif pas mus kol nupurskia ta kambari -tai grindys kaip tvarte doh.gif tada surenka nuo pleveles ta tinka ir vel meta i ta aparata susmulkina ir purskia g.gif
Ir dar klausimelis- ar pagalbinese patalpose galima plyteles ant nutinkuotu sienu klijuoti ar reikia spakliuoti? Man tai atrodo pinigu metimas i bala tinkuotu sienu spakliavimas pries plyteles.... g.gif Ir kokiu rekomendaciju butu, kokias plyteles klijuoti katilinej? Na, as tai linkus klijuoti papigiai kokias, bet kokias spalvas geriau pasirinkti,kad butu praktiskiau?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo indruciukas: 09 gegužės 2010 - 19:08
QUOTE(indruciukas @ 2010 05 09, 20:05)
Nu, zinokit, merges visai susipainiojau su tuo tinkavimu... kaip pas jus galejo nedengti grindu  g.gif  pas mus kol nupurskia ta kambari -tai grindys kaip tvarte  doh.gif tada surenka nuo pleveles ta tinka ir vel meta i ta aparata susmulkina ir purskia  g.gif
Ir dar klausimelis- ar pagalbinese patalpose galima plyteles ant nutinkuotu sienu klijuoti ar reikia spakliuoti? Man tai atrodo pinigu metimas i bala tinkuotu sienu spakliavimas pries plyteles....  g.gif

nebent labai nelygi siena ir reikia papildomai lyginti
Atsakyti
QUOTE(indruciukas @ 2010 05 09, 20:05)
Ir kokiu rekomendaciju butu, kokias plyteles klijuoti katilinej? Na, as tai linkus klijuoti papigiai kokias, bet kokias spalvas geriau pasirinkti,kad butu praktiskiau?

mūsų santechnikas sakė, kad katilinėj išvis plyteles galima klijuot tiesiai ant blokelių g.gif
Atsakyti