Įkraunama...
Įkraunama...

Bendrauja Klaipedos krastu "statybininkes"

QUOTE(Baltike @ 2010 05 15, 15:03)
Papildysiu Simbarelą: nenušalo mano aktinidijos, sužaliavo jau. Tik iš patirties - vos pasodinę iškart aptverkite nuo katinų.

labas,
reikes aptverti,nes kaip tik yra katinas .
vakar mums verandai uzdejo stoga,dabar kyla noras apskardinti kamina bei stoga.

mergaites,gal praziurejau arba nebuvo parasyta,kokia yra elektros projekto kaina?
Atsakyti
Sveikos, jei leisite, prisijungsiu prie jusu ir as 4u.gif

Namukas musu jau kaip ir stovi, su visom komunikacijom, dabar irenginejam vidu. Beda ta, kad MB jau nuo sausio dirba Minske, grizta karta per menesi, porai dienu, tad viska daryti tenka man, o supratimo apie statybas turiu net ne nuli, o jau i minusa lotuliukas.gif Kazkaip mokausi, konsultuojuosi, jau nemazai ka padariau smile.gif

O siuo metu turiu issirinkti meistrus plyteliu klijavimui, ale kad labai nepigias kainytes man visi ciulba, su kuo kalbu... Gal kuri galetu man parekomenduoti koki meistra, dirbanti kokybiskai ir uz protinga kaina? Labai labai aciu is anksto 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Taikute @ 2010 05 14, 21:00)
Na, mums kai signalizacija vedziojo tai kainavo apie 1500 lt visur yra judesio davikliai, ties durimis davikliai i ta kaina iejo ir kompo ir tv laidu isvedziojimas, ties langu davikliu nestatem, nes yra patalpos judesio davikliai wink.gif))

O gal galima butu kontaktus, kurie jums vede signalizacija? 4u.gif Nes su keliais pabendravus, susidare ispudis, kad krizes nera ir nebuvo Lietuvoje doh.gif
Atsakyti
QUOTE(plazma @ 2010 05 13, 08:02)
labas,
tai sveikinam  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
o tai kiek kainavo projektas?
kaaaa,tiek ilgai laukti  g.gif  matyt jie juokauja.
mums vakar atveze elektros kabeli,patys ji pakasem po zeme iki stulpo.

mums cia elektra nuo pastotes atves iki sklypo blush2.gif Mes laida is namo irgi buvom pasikase- bet keitesi "elektros projektuotojas" ir elektros dezutes vieta atsidure visai priesingoje sklypo pusej blink.gif doh.gif teko ta kabeli is po zemes istraukti, ir dabar pakasti kitoj vietoj kol projektas nebuvo patvirtintas neberizikavom... Kiek projektas kainavo galiu MB paklausti, bet ar jums butent tokio projekto reikia?

QUOTE(rutulyte @ 2010 05 14, 14:37)
sveikos,
kas vedžiojotės grindinį šildymą ar visos kolektorių iškart kabinot ir prijungėt?
Aš norėčiau išvedžiot grindinį ir užbetonuot, bet nenoriu dabar to kolektoriaus pirkt, tai va įdomu ar be jo galima įvest šildymą  g.gif

Nelabai supratau g.gif Pas mus isvedziotas grindinis sildymas (patikrintas) ir uzbetonuota- dabar styro tik vamzdziai- kai baigs tinkuoti visas sienas,atvaziuos meistrelis ir sutvarkys,kad viskas butu tose dezese prie sienos...

QUOTE(luksė @ 2010 05 14, 16:56)
Sveikos statybininkes, 4u.gif
Turiu klausima , kai isidejot langus, duris, vartus kokia siganlizacija ir uz kiek isirenget? Ar pradzioje laikina kokia nors ar is karto su visais "pribumbasais"?
4u.gif

Mes dejom tikra signalizacija,tik kad dar ne visos funkcijos prijungtos- dabar tai jei kur durys ir langai atsidaro- is karto suveikia,na ir kambariuose pagal perimetra yra padaryta- kai jau visaks bus baigta,prie to pacio pajungs ir priesgaisrine, ir kiekviena patalpa atskirai,ir mikrofonai... nu zodziu suprogramuos... Dare MB draugo firma- kaina simboline uz viska- ir elektra ir signalizacija ir tv ir internetas, tose dezes kur viskas susijungia, nu zodziu, visi laidiniai reikalai- uz darba 3.5t+4t uz medziagas.. kiek atskirai uz signalke negaliu pasakyti...
Papildyta:
nu su tokiais orais,tai mums tinkai iki rudens dzius doh.gif Kazin bus siais metais vasara?
Atsakyti
QUOTE(indruciukas @ 2010 05 17, 10:06)
mums cia elektra nuo pastotes atves iki sklypo  blush2.gif Mes laida is namo irgi buvom pasikase- bet keitesi "elektros projektuotojas" ir elektros dezutes vieta atsidure visai priesingoje sklypo pusej  blink.gif  doh.gif teko ta kabeli is po zemes istraukti, ir dabar pakasti kitoj vietoj kol projektas nebuvo patvirtintas neberizikavom... Kiek projektas kainavo galiu MB paklausti, bet ar jums butent tokio projekto  reikia?

labas,
na taip,mes vienam personai pasakem ,kad norim kabeli uzkasti is trobos iki stulpo,kur yra pakabinta dezute(viso 30metru),bet jis pasake,kad prima reikia tureti projekta elektros.ir dave nr vieno elektriko.jam paskambinom,pasake,kad nebutina turet projekta,ji galima padaryt ir veliau,kai kabelis yra uzkastas.tai jis mums atveze kabeli,kokio reikia ir sako,kai jau noresit pajungti elektra,man skambtelkit as padarysiu projekta,pajungsiu elektra,gausit dokumentus su visais patvirtinimais bei parasais.bet nepaklausem kokia to projekto kaina.

Atsakyti
QUOTE(luksė @ 2010 05 17, 11:46)
O gal galima butu kontaktus, kurie jums vede signalizacija? 4u.gif Nes su keliais pabendravus, susidare ispudis, kad krizes nera ir nebuvo Lietuvoje doh.gif

Vakar Dier nusiunciau tekefoniuka i AZ, jei gali paprasyk jos, nes bus greiciau, kol mano vyras gris, kol ka, is jos gausi greiciau manau ats wink.gif
Atsakyti
QUOTE(plazma @ 2010 05 17, 11:48)
labas,
na taip,mes vienam personai pasakem ,kad norim kabeli uzkasti is trobos iki stulpo,kur yra pakabinta dezute(viso 30metru),bet jis pasake,kad prima reikia tureti projekta elektros.ir dave nr vieno elektriko.jam paskambinom,pasake,kad nebutina turet projekta,ji galima padaryt ir veliau,kai kabelis yra uzkastas.tai jis mums atveze kabeli,kokio reikia ir sako,kai jau noresit pajungti elektra,man skambtelkit as padarysiu projekta,pajungsiu elektra,gausit dokumentus su visais patvirtinimais bei parasais.bet nepaklausem kokia to projekto kaina.

Kazkaip mes susirasom,bet nesusisnekam blush2.gif biggrin.gif Mes dar neturim dezutes- mums projekta patvirtino nuo transformatorines iki sklypu plius dezuciu pastatymas- veda tuos laidus tik VST konkurso budu atrinkta imone... mes nuo bendros samatos mokam 20% (anksciau buvo 40%)...
Atsakyti
QUOTE(luksė @ 2010 05 17, 10:46)

cia rasi kontaktus
http://www.deigreta.lt/
Atsakyti
QUOTE(sauliuxxx @ 2010 05 16, 11:20)
Sveikos, jei leisite, prisijungsiu prie jusu ir as  4u.gif

Namukas musu jau kaip ir stovi, su visom komunikacijom, dabar irenginejam vidu. Beda ta, kad MB jau nuo sausio dirba Minske, grizta karta per menesi, porai dienu, tad viska daryti tenka man, o supratimo apie statybas turiu net ne nuli, o jau i minusa  lotuliukas.gif Kazkaip mokausi, konsultuojuosi, jau nemazai ka padariau  smile.gif

O siuo metu turiu issirinkti meistrus plyteliu klijavimui, ale kad labai nepigias kainytes man visi ciulba, su kuo kalbu... Gal kuri galetu man parekomenduoti koki meistra, dirbanti kokybiskai ir uz protinga kaina? Labai labai aciu is anksto  4u.gif

sveika prisijungusi
na kaina uz 1m2 plyteliu klyjavimo 20lt, bet gali rasti irpo 15 taciau geras meistras vistiek nores 20.
Atsakyti
QUOTE(palang-mamyte @ 2010 05 17, 17:13)
sveika prisijungusi
na kaina uz 1m2 plyteliu klyjavimo 20lt, bet gali rasti irpo 15 taciau geras meistras vistiek nores 20.

mums siandiena 30 uz vonias ir svetaines uzsiprase, o uz garaza ir katiline po 23 g.gif gal kas pigesniu kontaktus turit bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Samta0204 @ 2010 05 17, 23:16)
mums siandiena 30 uz vonias ir svetaines uzsiprase, o uz garaza ir katiline po 23 g.gif  gal kas pigesniu kontaktus turit bigsmile.gif

Parasyk LILIUX4, jos vyras tuom uzsiima, gal ka sutarsit..
Atsakyti
QUOTE(Samta0204 @ 2010 05 17, 23:16)
mums siandiena 30 uz vonias ir svetaines uzsiprase, o uz garaza ir katiline po 23 g.gif  gal kas pigesniu kontaktus turit bigsmile.gif

MB deda uz 20 kur daugiau kampu (vonios, wc), o didesni plotai ir pigiau. Tik dabar darbais uzsivertes, reik skambinti ir tartis. Jei idomu, duosiu nr.
Atsakyti