Įkraunama...
Įkraunama...

Bendrauja Klaipedos krastu "statybininkes"

Gal galite kas padėti 4u.gif - kur išsipjauti veidrodžius pagal savo išmatavimus Palangoje?
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava @ 2010 05 19, 12:41)
Pas mus nebus gyvatuku, o ir pas sese kai buvau, sake visai mums cia jo nereikia, tik vaizda vonios plius gadina biggrin.gif

Sveikos statybininkės, gal nesupyksit, kad įsikišau blush2.gif

Kiek suprantu pas Jus visur bus grindinis, tai kuom šildysit vonią vasarą ?(juokingai skamba, bet kiek teko lankytis dauguma voniu vasarą šaltos ir drėgnos)
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava @ 2010 05 19, 14:04)
Noriu miegamojo lempas uzprogramuot ant 2 pultu, gal kuri zino ka nors apie tai?

nieko nesupratau,kur tu jas ir del ko uzprogramuoti nori blush2.gif blink.gif blink.gif apsvietima ar signalke ar dar ka nors blink.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(sauliuxxx @ 2010 05 18, 16:04)
Kol kas, ka randu, tai 20-22 uz kvadrata, + grindu lyginimas, tai jeigu bendroj sumoj siulo 27-30, tai gal ir nieko...

o kaip suprast grindu lyginimas g.gif tai kad tos grindys ir taip lygios g.gif
Atsakyti
QUOTE(Simonne @ 2010 05 19, 13:57)
Sveikos statybininkės, gal nesupyksit, kad įsikišau  blush2.gif

Kiek suprantu pas Jus visur bus grindinis, tai kuom šildysit vonią vasarą ?(juokingai skamba, bet kiek teko lankytis dauguma voniu vasarą šaltos ir drėgnos)

Jei jau labai reiks man to gyvatuko, tai po rozete paliksiu jiems.
O gal galima ijungti sildyma grindini tik vonioms biggrin.gif g.gif ? Bet del to juk nejungsi katilo g.gif , tai tada grindinis turetu buti plius nuo elektros unsure.gif , vot ir susimaisiau. Istikro tos plytkos visada saltos ir vasara tikrai butu neblogai grindiniu sildymu tas vonias minimaliai pasisildyt. Kaip ten yra, MERGINOSSS !? Gal kazko extra reikia prie vamzduku?

QUOTE(indruciukas @ 2010 05 19, 14:46)
nieko nesupratau,kur tu jas ir del ko uzprogramuoti nori  blush2.gif  blink.gif  blink.gif apsvietima ar signalke ar dar ka nors blink.gif  blink.gif

Gi parasiau, kad lempas tongue.gif . Kadangi nezinau prie lovos sonu kur deti mygtukus, nes nezinau ar lova vienu atstumu statysiu nuo sienos ar kitu, o be to dar yra galimybe palikta miegamojo lova perstatyti, jei uzknistu vienodai per gyvenima biggrin.gif , tai mygtukus daryt prie lovos sonu atkrenta, o as noriu lovoj budama reguliuot lubu apsvietima, soniniu lempu, ir dar pasidarysiu kampe torsera, kur jau rozete reguliuosis, tai vat ir to reik dar ant pultelio. Zodziu, viskas reguliuosis tik iejus ant sienos mygtukais ir viskas dar ant 2 pulteliu turi buti biggrin.gif
Noriu kazka zinoti iki snekejimo su elektrikais. Kur cia dabar man ka nors suzinojus g.gif

QUOTE(indruciukas @ 2010 05 19, 15:51)
o kaip suprast grindu lyginimas  g.gif tai kad tos grindys ir taip lygios  g.gif

Nu jo, gi jau antra betona pila ligu, nebent blogai ispilta g.gif
Atsakyti
įsikišiu ir aš nes visus šnipinėju biggrin.gif vonioj ant išbetonuotų 9su vandeniniu grindiniu šildymu) prieš klijuojant plyteles paklojamas elektrinio šildymo kabeliukas (tik tiksliai nežinau ar ant betono raizgomas ir po to plytelių klijai tepami ar gramzdinama į plytelių klijus...). va ir gaunat šilumą pagal poreikį ištisus metus wink.gif turint šildymą su ŠS, dujomis ar skystu kuru, galima šildyti ir vandeniu.
Atsakyti
QUOTE(Giedruolė @ 2010 05 19, 16:59)
įsikišiu ir aš nes visus šnipinėju biggrin.gif vonioj ant išbetonuotų 9su vandeniniu grindiniu šildymu) prieš klijuojant plyteles paklojamas elektrinio šildymo kabeliukas (tik tiksliai nežinau ar ant betono raizgomas ir po to plytelių klijai tepami ar gramzdinama į plytelių klijus...). va ir gaunat šilumą pagal poreikį ištisus metus wink.gif turint šildymą su ŠS, dujomis ar skystu kuru, galima šildyti ir vandeniu.

Tai vedziojamas kaip dar vienas grindu sildymas unsure.gif ? MB jau ant to nepasirasytu, sakytu, miegamuosiuose jau grindinis ir radiatoriai del visa ko ir dar voniose vasarai vel vedziojimas doh.gif . O to pacio grindinio sildymo neimanoma sildyti vasara kazkaip g.gif , visai pasimeciau cool.gif

Prisiminiau, kad mano sese turi lempas ant pultu, kai nenaudojau budama ir akyse nemaciau tu pultu, tai ir pamirsau, reiks pasidomet, nes man patogiai skamba tas reikalas bigsmile.gif ir laidu tampymo maziau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava @ 2010 05 19, 17:19)
-O gal galima ijungti sildyma grindini tik vonioms biggrin.gif  g.gif ? Bet del to juk nejungsi katilo g.gif , tai tada grindinis turetu buti plius nuo elektros unsure.gif , vot ir susimaisiau. Istikro tos plytkos visada saltos ir vasara tikrai butu neblogai grindiniu sildymu tas vonias minimaliai pasisildyt. Kaip ten yra, MERGINOSSS !? Gal kazko extra reikia prie vamzduku?
-Gi parasiau, kad lempas tongue.gif . Kadangi nezinau prie lovos sonu kur deti mygtukus, nes nezinau ar lova vienu atstumu statysiu nuo sienos ar kitu, o be to dar yra galimybe palikta miegamojo lova perstatyti, jei uzknistu vienodai per gyvenima biggrin.gif , tai mygtukus daryt prie lovos sonu atkrenta, o as noriu lovoj budama reguliuot lubu apsvietima, soniniu lempu, ir dar pasidarysiu kampe torsera, kur jau rozete reguliuosis, tai vat ir to reik dar ant pultelio. Zodziu, viskas reguliuosis tik iejus ant sienos mygtukais ir viskas dar ant 2 pulteliu turi buti  biggrin.gif
Noriu kazka zinoti iki snekejimo su elektrikais. Kur cia dabar man ka nors suzinojus g.gif

-mums elektrikas siule daryti grindini sildyma voniose+ elektrini sildyma (kilimeli po plytkom) tam laikotarpiui,kai sildymas dar neijungtas.. nu bet pamastem,kad ir gyvatukas bus, tai nelabai reikia mums to elektrinio sildymo voniose, pakankamai prisils nuo gyvatuku...

- o tai lempos prie lovu pastatomos bus? ar sienines? tai jei keisis lovos vieta,tai ir lempikiu vieta keisis- tai ir el.maitinimo vieta keiciasi ir naudos nuo to pultelio nelabai matau g.gif Na dar ir kainike pasiteirauk tokios sistemos g.gif Maniskio svajone- kad sviesa uzsidektu ir issijungtu rankom suplojus, tai sakiau isejimo i pensija proga as jam toki daikta padovanosiu lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo indruciukas: 19 gegužės 2010 - 17:10
RK, o koki sildymo buda pasirinkot?
Atsakyti
QUOTE(Giedruolė @ 2010 05 19, 18:59)

Jei domėjotės tokiu metodu, tai gal žinot kokios elektros sąnaudos esant tokiam šildymui g.gif Manyčiau,kad toks papildomas ''kilimukas'' turėtu daugiau naudot elektros nei pvz., hibridinis gyvatukas g.gif
Atsakyti
QUOTE(indruciukas @ 2010 05 19, 17:08)
-mums elektrikas siule daryti grindini sildyma voniose+ elektrini sildyma (kilimeli po plytkom) tam laikotarpiui,kai sildymas dar neijungtas.. nu bet pamastem,kad ir gyvatukas bus, tai nelabai reikia mums to elektrinio sildymo voniose, pakankamai prisils nuo gyvatuku...

- o tai lempos prie lovu pastatomos bus? ar sienines? tai jei keisis lovos vieta,tai ir lempikiu vieta keisis- tai ir el.maitinimo vieta keiciasi ir naudos nuo to pultelio nelabai matau  g.gif  Na dar ir kainike pasiteirauk tokios sistemos  g.gif Maniskio svajone- kad sviesa uzsidektu ir issijungtu rankom suplojus, tai sakiau isejimo i pensija proga as jam toki daikta padovanosiu  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Blyn, kazi kiek tas kilimelis kainuoja, sudomino biggrin.gif . O pas sese kai buvau dabar visa laika, tai grindys visada silde vonioj, tai laaabai fainiai man ax.gif . Jau geriau siltos grindys man nei gyvatukas rolleyes.gif
Lempos pastatomos.
Snekejau su sese bigsmile.gif , tai turi buti specialus jungtukas (40litu) ir ji uzprogramuoji ant bet kokio pulto, nu jau labai paprastai cia biggrin.gif , reiks dar pasigylint apie ta sfera g.gif

QUOTE(indruciukas @ 2010 05 19, 17:24)
RK, o koki sildymo buda pasirinkot?

JOKIO lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Simonne @ 2010 05 19, 19:43)
Jei domėjotės tokiu metodu, tai gal žinot kokios elektros sąnaudos esant tokiam šildymui  g.gif  Manyčiau,kad toks papildomas ''kilimukas'' turėtu daugiau naudot elektros nei pvz., hibridinis gyvatukas  g.gif

Bet tu hibridiniu gyvatuku ir kainos 1000-1500 doh.gif
Gal kas zino kiek tie sildomi kilimukai kainuoja rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos statybininkės, kadangi jau įsikišau į temą tai gal labai nesupyksit ir leisit prisijungt prie Jūsų 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Statomės Trušeliuose, namukas stovi jau su stogu ir langais, pradedam vidaus darbus - elektros darbai ir grindų betonavimas...
Atsakyti