QUOTE(Taikute @ 2010 05 20, 22:07)
OI kaip uzjauciu tavo vaikiuka tai siaubas
as net bijau pagalvoti apie ligas, mes pries pora men prasirgom noro virusu bet neveziau i ligonine pati stengiausi iskapstyti is tu ligu ir aciu dievui pavyko, nes bijojau kad toje ligonineje dar ko neparsiveztu. O taviskiui matyt imunitetas krites tai dabar ir gaudys visas imanomas ligeles, na bet gal kaip nors issikapstysite tuoj atsiras daugiau vaisiu, uogu, svieziu darzoviu ir atsigauti turetu
Tau paciai irgi turetu buti sunku ir statybos ir vaikiuko ligos, oi kaip nepavydziu, na bet tikekis, kad tuoj viskas praeis ir busit sveiki kaip ridikai
O per zinias siandien girdejai, kad dyzelinis kuras nuo sausio brangs, taip kad dar gerai pagalvokite su kuo geriau ir pigiau sildytis
na bet jei gausite pigiau tai zinoma kodel gi ne 

Tau paciai irgi turetu buti sunku ir statybos ir vaikiuko ligos, oi kaip nepavydziu, na bet tikekis, kad tuoj viskas praeis ir busit sveiki kaip ridikai

O per zinias siandien girdejai, kad dyzelinis kuras nuo sausio brangs, taip kad dar gerai pagalvokite su kuo geriau ir pigiau sildytis

pamatytum tu ta ligoni- eina galvom

o man kazkaip normaliai,gal del to,kad vaikiukas mano ir su 40 temperaturos neatrodo kaip ligonis... o ir tu statybu rupesciu man kliuva minimaliai...
mes turim pasidare du kaminus peciams- viena diz.kuru,kita KK