Įkraunama...
Įkraunama...

Bendrauja Klaipedos krastu "statybininkes"

QUOTE(Rytine Kava @ 2010 04 23, 15:44)
Fainiai  thumbup.gif
O mes lauksim fotkiu kiemo, zibintu ir panasiai  biggrin.gif

Kur Renna rekomendavo parduotuve sviestuvu ir buvau ten vakar, tai vadinasi ji "RENKVITA". Katalogu turi laaabai daug, sakiau kokia diena su sumustiniai ir kavos termosu vaziuosiu, pervartyt visko lotuliukas.gif
Bent jau Renna minejo, kad labai normalios kainos sviestuvu.
Cia parde (jei kas vaziuosit, parasykit, kas gero ten):
http://www.renkvita.lt/kontaktai.htm

Esu girdėjusi, kad ten kainos didesnės nei kitur tų pačių šviestuvų. ir elektrikas man tą patį minėjo
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava @ 2010 04 23, 15:44)
Kur Renna rekomendavo parduotuve sviestuvu ir buvau ten vakar, tai vadinasi ji "RENKVITA". Katalogu turi laaabai daug, sakiau kokia diena su sumustiniai ir kavos termosu vaziuosiu, pervartyt visko lotuliukas.gif
Bent jau Renna minejo, kad labai normalios kainos sviestuvu.
Cia parde (jei kas vaziuosit, parasykit, kas gero ten):
http://www.renkvita.lt/kontaktai.htm

bigsmile.gif Mes du kartus joje buvome ir abu kartus neįsileido, nors turėjo darbo laikas būti - vieną kartą tipo revizija, o kitą kartą prekes priiminėjo. Na, bet jei tokia reklama, tai gal reiks pabandyti ir trečią...
Atsakyti
QUOTE(Baltike @ 2010 04 23, 14:44)
Tavo pana dar maža biggrin.gif - čia pačios geriausios vietos vaikams. Koks bebūtų vaikų susiėjimas pas mus, neiškrapštyti jų iš lovos antro aukšto, po kurį irgi tik keturiomis tėra aukščio roplioti (iki lubų apie 80cm), o ir ploto kaip čia pasakius, jei kokie 6 susilipa. Palapinėje irgi aukščio nerasta, o neiškrapštysi vaikų visą dieną. Nebešneku jau apie jų būstines, į kurias aš galiu tik įšliaužti, nes net keturpėsčiai atsistoti aukščio neužtenka. biggrin.gif Ir ta palėpė ne mano, o vaikų idėja buvo - būčiau leidus, būtų per visą namą buvus.

Nu logiska blush2.gif
Kaip as kazko tokio nepagalvojau, tik pasidarem palepes vos ne 100 kvadratu pasidejimui, o ten aukstis normalus, dar visas butas gautusi doh.gif , net gaila neisnaudoto ploto, bet gal dar kada rolleyes.gif

QUOTE(simbarela @ 2010 04 23, 14:45)
tai nueik i tilžės turgu aš ten tokia pjaustykle už 20 Lt pirkau :-D aš su ja šiaudeliais morkas pjaustau ir su majonezu.

O ji pjausto tiesiog griezineliais? MB sese uosvienei pirko kazkokia, tai sake kazkokia lieva, gal nuo firmos priklauso g.gif

Man toj sviestuvu pardej pristojo, kad padaryt apsvietimo projekta, tipo dizaineris padarytu, bet nieks geriau nezino uz mane, kur ko man reikia biggrin.gif , as tik del kiekio ileidziamu lempuciu biski blaskausi. Tai sake kazkokia patalpa man padarys tas dizaineris apsvietimo ir atsius emeilu, tipo gal man patiks ir uzsinoresiu samdyti. Turint maisa pinigu, tai ko gi nea biggrin.gif
Sese siandien sake, kad vonioj dejo 2 sviestuvus ant lubu ir mazai sviesos, geriau butu i lubas kazka ileide, ne kokiu mazuciu, o dideliu pora kliocku.
Vaiko kambary ji tik lempa vaikiska pakabino, tai sake tamsu kaip sandeliuke.
Su kita drauge snekejau, tai sake,,, irgi visas pirmas aukstas tamsus g.gif
Kazi kiek as prisidarysiu apsvietimo, tokiu dalyku pasiklausius lotuliukas.gif
Ir dar, jei yra lempos prie veidrodzio vonioj, jungtukus zmones pasidaro salia veidrodziu, bet mano supratimu, jei as ieinu i vonia ir nenoriu degti lubinio apsvietimo, o noriu tu lempu prie veidrodzio, tai geriau jungtukas prie duru, o ne prie veidrodziu...

KAIVA paskaiciavo virtuvini 23 beveik stukes unsure.gif , bet grazu projektuka papaise biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Loreli @ 2010 04 23, 14:51)
Esu girdėjusi, kad ten kainos didesnės nei kitur tų pačių šviestuvų. ir elektrikas man tą patį minėjo

Renna su kazkuo kai lygino, sake normalios kainos, bet kaip suprantu, pries ka nors perkant, reiks visos Klaipedos pardes apvaziuot, bliamba doh.gif
Didyji sviestuva, kazkoki prabangesni, pirksim tikrai ne siemet, bet siemet noreciau virs valgomojo stalo kazko ir hole s ant sienu lempos ir lauke kazka, o daigiau mes iliedziamas i lubas skarbonkes desim lotuliukas.gif , kuo visi labai stebisi biggrin.gif

QUOTE(Baltike @ 2010 04 23, 14:54)
bigsmile.gif Mes du kartus joje buvome ir abu kartus neįsileido, nors turėjo darbo laikas būti - vieną kartą tipo revizija, o kitą kartą prekes priiminėjo. Na, bet jei tokia reklama, tai gal reiks pabandyti ir trečią...

Pataikei doh.gif
Papildyta:

Klausykit, o tokiu akciju nera pas mus:
http://www.lampsusa....p;Category=3031

Mane jau nervas ima su LT kainom, sakiau reik siustis ir keist vidurius (laidus viduj) lempoms biggrin.gif , nes srove neatitinka...
Atsakyti
Nebeatsimenu katra rasete,kad isnuomojate buta g.gif mano vyro sesuo su vaikinu kaip tik iesko nuomotis ax.gif
Atsakyti
Dzesika, ka del kolidoriaus plyteliu nusprendei ax.gif ?
Papildyta:
Loreli, o kur pati ziurinejaisi sviestuvus, lempas?
Atsakyti
Gal kam idomu, akcija nuotraukas daryt, 29 centai, iki 28 dienos, eurokos:
http://www.eurokosfoto.lt/
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava @ 2010 04 23, 16:51)

O tos tarkos pjausto ir šiaudeliais tokiais kaip buna parduotuvėse morku salotos šiaudeliais, po to šiaudeliais kaip fri bulvytėms. Ir dar labai gerai kopustams nereikia su peiliu vargt. Aš pirkau senokai tai mano lėvesnė tokia oranžinė, o dabar pirkau mamai tai naujesnė balta labai faina.
Atsakyti
MB sake nesamone tuo smeliu uzpilinet vamzdzius, butu geriau pries juodgrindi susivedes, kaip Rutulyte daro atrodo cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava @ 2010 04 23, 17:23)
Papildyta:
Loreli, o kur pati ziurinejaisi sviestuvus, lempas?

Ardenoj nusipirkau kelis, o daugiau kadangi tai ne pirmo butinumo daiktas, tai neperku, o ir nelabai randu, kad patiktų ir kaina, ir šviestuvas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava @ 2010 04 23, 16:23)

Tai ,kad neissirinkam,nu nerandu patinkancios spalvos unsure.gif sunkiai man viska issirinkti doh.gif esu didele neapsisprendele,kai reikia kazka rinktis mano vyreliui nervai nelaiko biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos,

Mes šiandien parodoj buvom.. rolleyes.gif Kur gauti milijooooną? karsta.gif hihihi.gif
Nežinau, ar čia tiesa, bet visi kalba apie medžiagų brangimą.. unsure.gif
Atsakyti