QUOTE(Baltike @ 2010 04 23, 14:44)
Tavo pana dar maža

- čia pačios geriausios vietos vaikams. Koks bebūtų vaikų susiėjimas pas mus, neiškrapštyti jų iš lovos antro aukšto, po kurį irgi tik keturiomis tėra aukščio roplioti (iki lubų apie 80cm), o ir ploto kaip čia pasakius, jei kokie 6 susilipa. Palapinėje irgi aukščio nerasta, o neiškrapštysi vaikų visą dieną. Nebešneku jau apie jų būstines, į kurias aš galiu tik įšliaužti, nes net keturpėsčiai atsistoti aukščio neužtenka.

Ir ta palėpė ne mano, o vaikų idėja buvo - būčiau leidus, būtų per visą namą buvus.
Nu logiska
Kaip as kazko tokio nepagalvojau, tik pasidarem palepes vos ne 100 kvadratu pasidejimui, o ten aukstis normalus, dar visas butas gautusi

, net gaila neisnaudoto ploto, bet gal dar kada
QUOTE(simbarela @ 2010 04 23, 14:45)
tai nueik i tilžės turgu aš ten tokia pjaustykle už 20 Lt pirkau :-D aš su ja šiaudeliais morkas pjaustau ir su majonezu.
O ji pjausto tiesiog griezineliais? MB sese uosvienei pirko kazkokia, tai sake kazkokia lieva, gal nuo firmos priklauso
Man toj sviestuvu pardej pristojo, kad padaryt apsvietimo projekta, tipo dizaineris padarytu, bet nieks geriau nezino uz mane, kur ko man reikia

, as tik del kiekio ileidziamu lempuciu biski blaskausi. Tai sake kazkokia patalpa man padarys tas dizaineris apsvietimo ir atsius emeilu, tipo gal man patiks ir uzsinoresiu samdyti. Turint maisa pinigu, tai ko gi nea
Sese siandien sake, kad vonioj dejo 2 sviestuvus ant lubu ir mazai sviesos, geriau butu i lubas kazka ileide, ne kokiu mazuciu, o dideliu pora kliocku.
Vaiko kambary ji tik lempa vaikiska pakabino, tai sake tamsu kaip sandeliuke.
Su kita drauge snekejau, tai sake,,, irgi visas pirmas aukstas tamsus
Kazi kiek as prisidarysiu apsvietimo, tokiu dalyku pasiklausius
Ir dar, jei yra lempos prie veidrodzio vonioj, jungtukus zmones pasidaro salia veidrodziu, bet mano supratimu, jei as ieinu i vonia ir nenoriu degti lubinio apsvietimo, o noriu tu lempu prie veidrodzio, tai geriau jungtukas prie duru, o ne prie veidrodziu...
KAIVA paskaiciavo virtuvini 23 beveik stukes

, bet grazu projektuka papaise