vitaitiene, tai puiku kad viskas gerai. Ar darpaziuret ka is jusu to sarasaiuko kada nors? Tik greit nepazadu

Labas, kokia minimaliausia temperatūra turi būti lauke naktį, kad kaktusai jau galėtų naktinėti?

Mano katinas nusprende daryt naturalia atranka ant palangiu

QUOTE(Tina* @ 2010 04 23, 15:07)

Maniškė tik aloe pasisotina

kaip gerai,kad kol kas neturim augintiniu,tai nors augalai sveiki,bet vel gi man dukra karta prasisuko pro kaledini kaktusa
jis man zieda jau buvo isleides taip didziavausi ir laukiau kol suzydes kol viena gzrazia diena radau ziedeli numesta ant palanges
taip daugiau ziedu ir nebesulaukiau

QUOTE(@asta @ 2010 04 22, 11:47)
Ir dar,svarbi informacija
Gegužės 28,29,30 dienomis Raudondvario dvaro oranžerijoje (šalia Kauno) vyks kambarinių augalų paroda.
Kviečiame prisijungti sukulentų augintojus.Norinčius dalyvauti kreiptis į mane

dalyvauti,tai nelabai turiu su kuo

Kshatrija kai bus padarytas reklaminis plakatas,patalpinsiu jį čia,su konkrečia informacija...
Ir kviečiu drąsiau jungtis dalyvauti parodoje

QUOTE(@asta @ 2010 04 23, 21:16)
Kshatrija kai bus padarytas reklaminis plakatas,patalpinsiu jį čia,su konkrečia informacija...

QUOTE(@asta @ 2010 04 22, 09:47)
Anril labai gražu
o kas antroje nuotraukoje žydi,mammi
?
Gegužės 28,29,30 dienomis Raudondvario dvaro oranžerijoje (šalia Kauno) vyks kambarinių augalų paroda.

Linkėjimus dažnam dalyviui Kęstui.

Ant mano palangiu keletas zydi, bet as tingiu kazkaip simet demonstruotis net per SM