Įkraunama...
Įkraunama...

Spintos su stumdomomis durimis

QUOTE(janna @ 2010 05 19, 14:41)
Veiksmas ne sostineje ir net nelaikinojoje sostineje.

tai nuo to ir reikėjo pradėti doh.gif
kuo gilyn į provinciją, tuo kainos aukštesnės.
kaip taisyklė jie ten patys nieko negamina, tik surenka užsakymus, ir važiuoja užsakinėti pas kitus baldų gamintojus...
Papildyta:
QUOTE(pempel @ 2010 05 19, 14:48)
palaukit, 2500-3000 lt čia jums brangu už drabužinę?  blink.gif  savikainą medžiagų susiskaičiavot 1300 lt, ir ką? norit kad užsidėtų įmonė 200 lt ir jums pagamintų?  blink.gif

Žinote ką, tikrai nepigu.
1300 medžiagų yra ne savikaina. Tai mažmeninė kaina. Gamintojui ta savikaina nemanau jog viršytų 600 lt.

ir už 17kv.m plokštės sumokėti 3 gabalus galima nesveiko bumo laikais, bet tik ne šiandien
Atsakyti
QUOTE(axa @ 2010 05 19, 14:48)
o užsakinėtum SS , kainuotų 1000 , jei ne daugiau
apie tai ir diskusija

o spintele ta pati, ir medziagos tos pacios, ir medziagu iseiga ta pati. tai va, butent, kad apie tai ir kalbama. kur ta riba???? 10?30?100?200?procentu.
kur pelnas, o kur plesikavimas viduri baltos dienos? blink.gif

Atsakyti
o kokie dabar laikai? anksciau drabuzines ir spintos stumdomom durim kainavo brangiau. Siais laikais klientu netruksta, apyvartos daug kur atsigavusios, pas dauguma ir atlyginimai matyt nelabai nukrite nes gali sau leisti ta pati ka seniau, tai neaisku kokie dabar laikai. Man jei reikia kazka uzsisakyti as nekovoju su imone, jie man suteikia tai, ko as noriu, as jiems sumoku tiek kiek numatyta ir viskas. jei man nepatinka, ieskau kas padarytu balda pigiau.. zodziu sukuosi is padeties. Bet nekvarsinu sau galvos ir nekovoju su visais baldininkais kam jie tokias kainas uzsikele... matyt ir jiems gerai ir klientams gerai, nes klientu netruksta...
Atsakyti
kokios kvailos moteriškės čia diskutuoja...atleiskite smile.gif visiškai nesupranta apie ką ir kaip. net sunku kalbėtis.

axa, jūs man paaiškinkite, ką reiškia mažmeninė ir didmeninė kaina?

paslydau, įmonėms klientų šiuo metu labai trūksta. Labai. šiuo metu yra tikslas ne užsidirbti, o tiesiog išsilaikyti. ir kova dėl klientų milžiniška. Ir klientai va tokie kaip janna smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pempel: 19 gegužės 2010 - 14:06
QUOTE(pempel @ 2010 05 19, 14:48)
1. atleiskit, dar negirdėjau, kad SS lenkiška plokšte prekiautų.

palaukit, 2500-3000 lt čia jums brangu už drabužinę?  blink.gif  savikainą medžiagų susiskaičiavot 1300 lt, ir ką? norit kad užsidėtų įmonė 200 lt ir jums pagamintų?  blink.gif

viena lentyna 3kv?  biggrin.gif

1. na, man ji buvo ivardinta butent taip. pilkos spalvos (jos kitokios spalvos ir nebuna) 16 mm storio. jug ne pati sugalvojau g.gif

2. 1300 suskaiciuota mazmenine kaina, nedidmenine. o ji yra didesne. daugelis dalyku pridejau procentais nuo pagrindines plokstes kainos. tad realiai dar galima numesti. jei be nuolaidos su pilna kaina gaunasi daugiau. lentynos montuojamos laikikliais prie sienu.

3. o kiek jusu manymu? 5m ilgio ir 0,6m plocio?
Atsakyti
QUOTE(janna @ 2010 05 19, 15:06)
1. na, man ji buvo ivardinta butent taip. pilkos spalvos (jos kitokios spalvos ir nebuna) 16 mm storio. jug ne pati sugalvojau  g.gif

3. o kiek jusu manymu? 5m ilgio ir 0,6m plocio?

1. pati.

3. 5 metrų drabužinė ir dar kaina netinka doh.gif lotuliukas.gif neturiu ką pasakyt biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pempel: 19 gegužės 2010 - 14:10
Man irgi tokia kaina atrodo netgi labai tinkama. O čia 0,6m tai spintos gylis. Nes, ar ne per mažas. Gal išeina truputį pagilinti, nes kokie paltai tai nelabai patogiai tilps šonu pakabinti.
Atsakyti
QUOTE(pempel @ 2010 05 19, 15:06)

nu tai gal as paaiskinsiu ka tai reiskia.

jei nuvaziuosiu as pavienis klijentas ir nupirksiu 20kv man parduos uz 100lt, o jei sudarysiu sutarti ir pirksiu pastoviai ir ne vienerius metus tas pats kvadratu kiekis man kainuos po 70lt.
Atsakyti
QUOTE(janna @ 2010 05 19, 15:19)
nu tai gal as paaiskinsiu ka tai reiskia.

jei nuvaziuosiu as pavienis klijentas ir nupirksiu 20kv man parduos uz 100lt, o jei sudarysiu sutarti ir pirksiu pastoviai ir ne vienerius metus tas pats kvadratu kiekis man kainuos po 70lt.

tai va gi. Kai jūs iš įmonės pasigaminsit 10 drabužinių, vienuolikta gal kainuos 2000 lt smile.gif
Atsakyti
Cia ne spinta.
Cia patalpa kurioje prie sienu montuosis lentynos g.gif

Linn, sakot permazai tokio lentynos gylio blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo janna: 19 gegužės 2010 - 14:27
kokios kvailos moteriškės čia diskutuoja...atleiskite  smile.gif  visiškai nesupranta apie ką ir kaip. net sunku kalbėtis.

oho, kokie išsireiškimai lotuliukas.gif čia vienas tos nuožmios kovos dėl kiekvieno kliento metodų? rolleyes.gif

aiškinu blondinėms:
Importuotojas įsiveža medžiagas, iš tiekėjo nusipirkęs už 200 lt. Tai įsigijimo kaina.
Prideda papildomus kaštus, savo maržą, ir parduoda baldų gamintojui už 500 lt. Tai didmeninė kaina.
Šis prideda savo kaštus, savo maržą, ir parduoda klientui už 1300 Lt. Tai mažmeninė kaina.

Taigi, jannos suskaičiuota medžiagų savikaina 1300 - tai suma iš mažmeninių kainų, ir toje dalyje yra riebus kasnis baldininko maržos. Jam tos medžiagos kainavo gal tik 600 lt (pridėjus transportą ir veiklos kaštus). Apie visokias buhalteres, įrengimus ir direktoriaus džipo padangas ir t.t. nepradėkite čia pasakoti - tai jau atskira kaštų kategorija, atskira eilutė sąmatoje. Čia kalbama tik apie tiesioginę medžiagų savikainą.

paslydau, įmonėms klientų šiuo metu labai trūksta. Labai. šiuo metu yra tikslas ne užsidirbti, o tiesiog išsilaikyti. ir kova dėl klientų milžiniška. Ir klientai va tokie kaip janna smile.gif

kad jums trūksta tai net nesistebiu. Būtų keista jei tų klientų netrūktų ... cool.gif
Atsakyti
QUOTE(janna @ 2010 05 19, 15:25)
Cia ne spinta.
Cia patalpa kurioje prie sienu montuosis lentynos  g.gif

Linn, sakot permazai tokio lentynos gylio  blush2.gif

aš labai bijau suklaidinti, bet man atrodo, kad gali būti na taip ant ribos. Tik nesupratau, jei čia nišos gylis 60cm, o ir ar prieky dėsis durys.
Nes kai per mažai gylio, tai ant pakabų kabinami drabužiai nelabai telpa. Ypač, jei planuojat ten laikyti visokius paltus, kaip jau minėjau.
Atsakyti