Įkraunama...
Įkraunama...

Spintos su stumdomomis durimis

QUOTE(janna @ 2010 04 24, 21:04)
... Drabuzines 3,8 ilgio ir 1,74 plocio. Lentynos numatytos palei ilgesne siena. Kitur kabyklos. 6 stalciukai paprsati. metaliniu krepsiu atsisakiau, visokiu imantriu kabyklu taip pat. Itogo: 2400lt.

Tai dbar mastau ar ieskoti kas pigiau (bet ar nesigaus su visais vazinejimais , derinimais ir galutiniu kokybes rezultatu brangiau), ar vis tik nesiblaskyti....

Manau, kad tikrai nebrangu už tokių išmatavimų spintą mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(edinka @ 2010 04 25, 09:45)
Manau, kad tikrai nebrangu už tokių išmatavimų spintą  mirksiukas.gif

Ane g.gif

Na, lentynu aisku nemazai. Nors jos isdestytos tik per 3,8 m ilgi. sonuose kabyklos (vamzdys). lentynu 3 eiles su dviem skersinem plokstem. tuomet vel kabyklos vamzdys ir 6 stalciukai. kaip suprantu lentynos tvirtinsis tvirtinimo elementais tiesiai prie sienos.

kazin, kokia dabar MDP 16mm kad ir mazmanine kvadrato kaina?
parduotuvekje maciau tik 18nilikines. apie 25 lt/kv.1

primeciau kad vien plokstes pas mane gaunasi 18kv. skaiciuojant kaip 18nilikine - 450lt. pridejau dar 6 stalciukus. dar tvirtinimo elementus, dar kelis vamzdzius - apie 1200lt. tai man tie 2400 ir jau su 25proc nuolaida kaip ir gaugokai atrodo?

duris i sia kain neieina. schmoll.gif

ka ne taip skaiciuoju?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo janna: 27 balandžio 2010 - 11:03
QUOTE(janna @ 2010 04 27, 12:01)
...
tai man tie 2400 ir jau su 25proc nuolaida kaip ir gaugokai atrodo?

duris i sia kain neieina. schmoll.gif

ka ne taip skaiciuoju?

prie plokštės kainos reikėtų pridėti laminavimą - jei storesne juostele, gali būti kokie 8lt/m (su užlaminavimu).

na bet visomoje taip ir yra: medžiagos kainuoja apie 50% nuo galutinės gaminio kainos. Likusi dalis - transportas, darbas, įrankiai, mokesčiai... Turintis iš teisingos vietos išaugusias rankas gali per porą vakarų tuos 50% sutaupyti .
Atsakyti
PAMASTYMUI-musu rubu spinta buvo: aukstis- 250cm, plotis- 165cm, ilgis- 150cm. Kaina su durimis buvo mazdaug 2000Lt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(axa @ 2010 04 27, 12:22)
prie plokštės kainos reikėtų pridėti laminavimą - jei storesne juostele, gali būti kokie 8lt/m (su užlaminavimu).

na bet visomoje taip ir yra: medžiagos kainuoja apie 50% nuo galutinės gaminio kainos. Likusi dalis - transportas, darbas, įrankiai, mokesčiai... Turintis iš teisingos vietos išaugusias rankas gali per porą vakarų tuos 50% sutaupyti .

tai as cia paskaiciavau 18-kine. o ne 16 -kine (tiesiog jos kainos neradau) ir mazmenine kaina. o didmeninikai perka dar mazesnemis kainomis. g.gif

beje, ar drabuzines lentynoms pakanka tokio storio plokstes (praktine sio reikalo dalis), ar vis tik galvot apie storesne?

tai va, kad neturiu as tu ranku is teisingos vietos isaugusiu schmoll.gif biggrin.gif

o uzdirbt zinoma visiems reikia... bet irgi proto ribose...

protingiausiai butu, dar pas kelis gamintojus pasiskaiciuoti. arba bandyt dar deretis.
man kazkaip atrodo, kad vis tik perdidele suma g.gif

Atsakyti
QUOTE(janna @ 2010 04 27, 12:47)
tai as cia paskaiciavau 18-kine. o ne 16 -kine (tiesiog jos kainos neradau) ir mazmenine kaina. o didmeninikai perka dar mazesnemis kainomis.  g.gif

beje, ar drabuzines lentynoms pakanka tokio storio plokstes (praktine sio reikalo dalis), ar vis tik galvot apie storesne?

tai va, kad neturiu as tu ranku is teisingos vietos isaugusiu  schmoll.gif  biggrin.gif

o uzdirbt zinoma visiems reikia... bet irgi proto ribose...

protingiausiai butu, dar pas kelis gamintojus pasiskaiciuoti. arba bandyt dar deretis.
man kazkaip atrodo, kad vis tik perdidele suma  g.gif

pas žymesnius gamintojus visur išgirsi tą pačią kainą, gal šimtu-kitu litų ir skirsis.
nebent ieškoti pas privatininkus. bet tie privatininkai būna kartais irgi vėjų priskaičiuoja ir prigamina doh.gif

pas mane 'tas su teisingai išaugusiom rankom' viską gamina iš 18mm smile.gif
Papildyta:
dar palyginimui:
man miegamojo spintą SS suskaičiavo 3200 lt,
paklausiau kiek tame tarpe įkainuotos durys - tai 1200 lt,
na o vidų MB pilnai pagamino ir mažmenininėmis kainomis gavosi apie 1000 lt (kiek geresnės komplektacijos nei kad baldininkai buvo paskaičiavę). taigi galima sakyti kad 'uždirbo' 1000 lt. "Įkainis" išeina maždaug 100 lt/val smile.gif

Atsakyti
QUOTE(axa @ 2010 04 27, 13:39)

dar palyginimui:
man miegamojo spintą SS suskaičiavo 3200 lt,
paklausiau kiek tame tarpe įkainuotos durys - tai 1200 lt,
na o vidų MB pilnai pagamino ir mažmenininėmis kainomis gavosi apie 1000 lt (kiek geresnės komplektacijos nei kad baldininkai buvo paskaičiavę). taigi galima sakyti  kad  'uždirbo' 1000 lt. "Įkainis" išeina maždaug 100 lt/val smile.gif

thumbup.gif Labai issamiai viska paskaiciavot, o 100 litu valandai wow doh.gif mes visus kietuosius baldus patys daromes, tuo labiau kad uzima nedaug laiko, galima pasiderint ka kaip nori ir daryt, na vyrui rankos isaugo teisingai butent tam reikalui, kiekvienas daro ka sugeba smile.gif
Atsakyti
Sveikos merginos, jungiuosi ir aš į jūsų būrį. 4u.gif
Koridoriuje noriu slankiojančių durų ir aišku su visom lentynom ir stalčiais. Siena neplati tik bus iš dviejų durų, tai galvoju ar veidrodį daryti, ar geriau prie kitos sienos pasikabinti.
Jūsų tėmelės neperskaičiau, bet perskaitysiu. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(reims @ 2010 04 28, 22:39)
Sveikos merginos, jungiuosi ir aš į jūsų būrį.  4u.gif
Koridoriuje noriu slankiojančių durų ir aišku su visom lentynom ir stalčiais. Siena neplati tik bus iš dviejų durų, tai galvoju ar veidrodį daryti, ar geriau prie kitos sienos pasikabinti.
Jūsų tėmelės neperskaičiau, bet perskaitysiu.  smile.gif

priklausomai kas matysis per veidrodi, turbut tik siena ir zmogus besimaivantis. as jei daryciau tai turbut daryciau abi duris su veidrodziu, nes kai dvejos durys, vienos su veidrodziu man nesiziuri, bet cia tik asmenine nuomone smile.gif
Atsakyti
QUOTE(paslydau @ 2010 04 28, 22:48)
priklausomai kas matysis per veidrodi, turbut tik siena ir zmogus besimaivantis. as jei daryciau tai turbut daryciau abi duris su veidrodziu, nes kai dvejos durys, vienos su veidrodziu man nesiziuri, bet cia tik asmenine nuomone smile.gif

Jei daryčiau, tai arba su dviem veidrodžiais arba nei vieno. Man su vienu negražu.
Tai ir dabar ieškosiu įvairių variantų, ir galvosiu kaip čia gražiau.
Atsakyti
QUOTE(reims @ 2010 04 28, 23:12)
Jei daryčiau, tai arba su dviem veidrodžiais arba nei vieno. Man su vienu negražu.
Tai ir dabar ieškosiu įvairių variantų, ir galvosiu kaip čia gražiau.

drinks_cheers.gif dar buna su atspalviu, tonioti veidrodziai. zodziu pasirinkimo daug, reikia tik rinktis kas tinka ir patinka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(reims @ 2010 04 28, 23:12)

Aš esu veidrodines duris tik tuomet, kai yra būtinybė veidrodžiui smile.gif
Atsakyti