na negi visi i firmas kreipiasi

QUOTE(Neeri @ 2011 02 23, 07:50)
Labas rytas
Įlindau į temukę paskaitinėti apie sieninę spintą, nes jau nori nenori reikia jai susikaupti. Pasidariau maždaug brėžinuką kokios reiktų, tik nežinau ar patogūs viduje išmatavimai, spintų namie nedaug, tai visais primatavau, išmatavau ir maždaug taip atrodytų. Gal galite pakomentuoti ir gal kas maždaug kainelę gali pasakyti.
http://www.part.lt/p...7fe43562446.bmp

http://www.part.lt/p...7fe43562446.bmp
QUOTE(oge @ 2011 02 23, 12:59)
QUOTE(Neeri @ 2011 02 23, 14:17)
Mano 168cm , bet šiaip jau ta visa spinta yra sezoniniam rūbam skirta ir mažai naudojiemiems arba kartais naudojiemiems daiktams. Tai , kad ir aukštai tie viršutiniai stalčia jau gaunasi, bet ten jie atviri, tai man negražu jei kokiso lentynos būtų.
QUOTE(linnn @ 2011 02 23, 14:39)
man asmeniškai tai spintoj stalčiai nepatinka (iš patirties). Keli - tai jo, bet tiek daug, tai
. Visų pirma nesimato kas kur sudėta, o visų antra - pamirštu net, kad tokius drabužius turiu 

QUOTE(Neeri @ 2011 02 23, 14:58)
Ten tie stalčiai ne spintoj jie kaip du blokai papildomi prie spintos, kaip minėjau atviri, tarsi būtų komodos, nes plotis po 80cm ir aukštis 140. O kaip minėjau, ten dėsis daugiau daiktai nenešiojami, ar sezoniniai, pvz. vaikų kojinės vilnoninės, frotinės ir visos žieminės - pavasarį keliaus, šalikai, pirštinės, kepurės ir pan.
QUOTE(Melodijus @ 2011 03 02, 09:45)
Kažkas rašė, kad stalčiai per aukštai - teisinga pastaba. Jie turėtų būti iki 1,2m.
Gerai pagalvok, ar reikalingos tos trikampės durelės.
Apie kainą sudėtinga kalbėti, nežinant kokios medžiagos. Manau, kad į 4000lt sunkiai sutilpsi.
Gerai pagalvok, ar reikalingos tos trikampės durelės.
Apie kainą sudėtinga kalbėti, nežinant kokios medžiagos. Manau, kad į 4000lt sunkiai sutilpsi.
QUOTE(Pukis_miau @ 2011 03 02, 10:57)
Pastabėlė dėl vidurinių durų: kaip suprantu, atsidarius vidurines duris TV žiūrėjimui, liks atviros lentynos viršuje ir apačioje ir matysis visa, kas ten sudėta? Ar ne geriau tuomet būtų apačioje stalčius daryti
Bent jau mes taip pasidarėm, o viršuj ir dureles, kad nesimatytų visi turtai TV bežiūrint 

QUOTE(Melodijus @ 2011 03 02, 14:18)
Jei baldas stovi miegamajame, kur svečiai neužsuka, į atviras vietas galima nekreipti dėmesio. Žinoma, atrodytų estetiškiau uždengti tie turtai, bet tada kaina kyla...
Pasigaminome spintą, jau stovi pas mus nuo balandžio pradžios, viskas čiki piki, jokių neišlindo nepatogumų ar nesklandumų. Darėme maždaug taip viską kaip ir buvo projektuke mano pabraižyta (na koregavosi šiek tiek eigoje išdėstymas ir pločiai lentynų bei aukščiai). Kol kas patenkinti ir patogi ir funkcionali

Na mes irgi pagaliau jau issirinkom susibraizem spinta vesidoj. Beliko tik imoket inasa ir gamins. Pasirinkom vesida, nes kitur kur skaiciavom pas meistrus skaiciuoja kokaisi 200lt pigiau, bet kadangi pas juos dabar akcija perki spinta lovai 50 proc, tai nusprendem cia ir likt, nes lovai gaunas didele nuolaida. Parasysiu kai pagamins ar gerai viskas.

QUOTE(Mamyciukass228 @ 2011 04 19, 18:47)
Slenkancios Sistemos
, o ir visose kitose didesnese imonese panasios kainos turbut, laukiam dar kitu atsakymu 

butinai pasidainkite patirtimi.
mes irgi turime spinta- duru truksta. ieskau, kur galima butu jas uzsisakyti (vyra sumontuotu). kol kas nezinau kur

gal kas galite patarti?

Sveikos, jungiuosi ir aas i jusu bureli, man reikia susiprojektuoti dvi spintas, jose bus laikomi visi rakandai, kaip manot kaip geriau daryt ar viena spinta rubams, o kita rakandams ir ten tik lentynas padaryt, ar daryt abiejose ta pati, tarkim viena spinta mano rubu ir mano rakandu, o ita vyro rubu ir vyro rakandu?
QUOTE(~Dziuliki~ @ 2011 04 20, 08:07)
Sveikos, jungiuosi ir aas i jusu bureli, man reikia susiprojektuoti dvi spintas, jose bus laikomi visi rakandai, kaip manot kaip geriau daryt ar viena spinta rubams, o kita rakandams ir ten tik lentynas padaryt, ar daryt abiejose ta pati, tarkim viena spinta mano rubu ir mano rakandu, o ita vyro rubu ir vyro rakandu?
aš daryčiausi atskiras spintas,rakandams tikrai užtektų paprastų lentynų,o ir kaina tokios spintos bus pigesnė.
Na dalinai ir as taip masciau, bet paskui galvoju, dabar eiti per visa kambari, kad pasiimti savo rubus...kai gali atsikelus, iskart toje puseje susirasti savo rubus
nes spintos vistiek bus uzsakinejamos, tad kainos atzvilgiu, manau jau cia nebutu didziulis skirtumas, ar ne? nes tiesa pasakius kainomis dar nesidomejau

QUOTE(~Dziuliki~ @ 2011 04 20, 09:16)
Na dalinai ir as taip masciau, bet paskui galvoju, dabar eiti per visa kambari, kad pasiimti savo rubus...kai gali atsikelus, iskart toje puseje susirasti savo rubus
nes spintos vistiek bus uzsakinejamos, tad kainos atzvilgiu, manau jau cia nebutu didziulis skirtumas, ar ne? nes tiesa pasakius kainomis dar nesidomejau 

o spintu projekta turite koki ar bent koki brezini daretes?
QUOTE(Melodijus @ 2011 04 19, 16:41)
abu durų pločiai yra proto ribose (siauresnės praktiškiau, bet brangiau kainuos)
Jei tiksliai žinai, ko nori, nubraižys ir suskaičiuos.

ačiū
QUOTE(rackiene @ 2011 04 20, 10:12)
ačiū
Gal padėsiu apsispręsti,įkeliu Klaipėdoje esančių baldininkų sąrašą :
BIF(Baldų įdėjų fabrikas)Klaipėda
Ingada(šilutė)
Pamario baldai (Klaipėda)
Puikūs baldai (Klaipėda)
"JURGA" (Klaipėda)
apie šias įmones šį tą žinau todėl ir rekomenduoju

QUOTE(Rituxx @ 2011 04 20, 10:29)
Gal padėsiu apsispręsti,įkeliu Klaipėdoje esančių baldininkų sąrašą :
Ingada(šilutė)
Puikūs baldai (Klaipėda)
"JURGA" (Klaipėda)
Ingada(šilutė)
Puikūs baldai (Klaipėda)
"JURGA" (Klaipėda)

kaži kuriose kainos normalios, ir kurios padarytų projektuką? nes pačiai sunkiai sekasbraižyt

QUOTE(rackiene @ 2011 04 20, 11:41)
kaži kuriose kainos normalios, ir kurios padarytų projektuką? nes pačiai sunkiai sekasbraižyt 

dėl kainų nepasakysiu,bet projektus visur padaro ir kiek žinau nemokamai,pabandykit užsukti į vieną įmonę po to į kitą ir palyginsite kainas.Namie galite ant paprasto lapo pasibraižyti nišos išmatavimus ir kokio vidaus norėsite ir nunešite jiems jie vietoje turėtų primesti kainą.