Labukas, mergaites.
Mes sumastem tuoktis pries 2-3 sav. O tuoksimes jau spalio 16d. Ir tik karta reikejo i tuos vadinamus kursus nueit, nes pasakem kunigeliui, kad mums kursu nereikia, nes jau turime vaika 1,5m , zinom is kur jie atsiranda ir kaip juos teisingai auklet.
Svente bus kukli, vienos dienos ir tik su artimiausiais seimos nariais ir geriausiais draugais. Bus kazkur 30 zmoniu. Svesim jaukioje kavinukeje. Nebus pirsliu ir poru, o tik liudininkai, kurie praves svente. Netgi paprociu nebus beveik - tik liudininkai is musu namu mane pasiims, tada is vyro tevu namu vyra pasiims, tevai palaimins mus(man nieko nera graziau), tada baznycia, o po to fotosesija prie jos (nes bus draugu, kurie pasveikint atvaziuos tik prie baznycios), veliau tevai sutiks kavinej jau, tada humoro formos stalo uzsedimas, sveciu susipazinimas, stalo komendantu pora (kad priziuretu biski, tai broliukai musu bus), daug zaidimu ir pan.
Kadangi nera is ko kelti prasmatniu vestuviu, tai daug ka darome patys - visu pirma uzsisakem nedidele, bet jaukia kavinuke, aparatura turime savo, kvietimus padare su fotoshopu pusbrolis, o atspausdino teta (nes darbe turi spec popieriaus grazaus), fotografuos ir filmuos draugu pora (turi gera fotika ir kamera), muzika kai reikia perjungs kitas pusbrolis. Kadangi vestuves sestadieni, tai penktadieni is vakaro draugai pasisiule padeti papuosti sale (puosimus sugalvojom patys is nebrangaus vadinamo tampomo popieriaus, balionu ir girliandu bei zvakuciu), taip pat sveciams atvykusiems is kitu miestu is karto praneseme,kad nakvos pas mus namuose (kadangi visi zmones paprasti,tai jiems keblumu ar pyktumu nera miegot ant pripuciamu ciuziniu), o ne kokiam viesbutyje.
Rubai: suknele ir jos papuosimus kuriau pati, o pasius siuvejos, taip pat is tos pacios medziagos kaip sukneles papuosimai ir tokios pat spalvos bus pasiuta vyrui kaklaskare, vyras kostiuma pirkosi turguje (nes ju nemegsta ir uzsides ji tik ta diena..), nes uz vienos dienos apsirengima moket po 2000lt nesamone bent jau mums.
Manau, kad norint graziu vestuviu, nebutina moketi tukstancius...
Kainuos kavine, alkoholis (nes ji pirktis turime patys) ir saldumynai.
Gal turite dar kokiu minciu ar klausimu? Manau, kad pasidalijusios savo mintimis savo svente galime padaryti ispudinga ir be 10-tukstantiniu sumu.
Taigi kainytes - suknele (persiunu is baltos paprastos sukneles) + papuosimai man ir vyrui - 60lt (Pasvalys)
Batelius vyras turejo nuo draugu vestuviu, o man paskolins drauge,nes po baznycios iskart persiausiu, tai 0lt
Ziedus turejom (man tik sumazino, o vyrui perliejo) - 70lt uz abu (Panevezys, Ukmerges 13-13)
2 Tortai (privaciai pas jau patikrintas moterytes) - uz abu (dideli) maksimum 100lt (Pasvalys)
Kostiumas vyrui - 250lt (Panevezys)
Kavine dar nzn tiksliai, bet apytiksliai - apie 700-800 (tik maistas) (Pasvalys)
Alkoholis dar ne visas, bet manau 600lt tikrai bus..
Kiti saldumynai, gaivieji gerimai ir vaisiai maximum 200lt
Makiazas - 40lt (Pasvalys)
Sukuosena - 40lt (Pasvalys)
Vyro kirpimas - 10lt (Pasvalys)
Manikiura padarys drauge.
Papuosimai salei apie 30lt
Puokste dar nzn.

Nebijokime buti originalios