Leidaa,nieko cia nei ziauriai nei ka.Nuvaziuosi pas Bykova,pasikalbesi,israsys vaistuku,kontrolinius tyrimus ir viskas.
Ureaplasma pas nemazai kurias yra,kai kuriom nei pastot nei isnesiot netrukde.Rimtesni gydytoja vis gi jos nemegsta ir gydo antibais.Doksiciklinu dazniausiai.
O tuos kur isvardinai homocisteins,limfociti ir t.t.tai kam? Ar prie ju normos kokios yra ar iseje jie is normu?Zodziu kas su jais?
Fagicitarais tai berods mes cia bandem aiskintis,bet lyg ir nepavyko ka reiskia.Kiek suprantu kazkas su kraujo turiu susije.
Cia apie pacia fagocitoze,tik su kuom ji valgoma nezinau.
http://lt.wikipedia....iki/FagocitozÄ
Del slapimo,tai gal koks uzdegimas jei leukocitu yra?Bent jau man skyre Fitolizin pasta,cia naturalus antibiotikas,ypac gerai esant slapimo taku uzdegimams.
Izohematologija,gal geriau Amade paaiskins,ji ten buvo issiaiskinus,kad sitas su kraujo perpylimais susije.Nors gal ir maisaus.
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2010 10 19, 18:33)
Leidaa,nieko cia nei ziauriai nei ka.Nuvaziuosi pas Bykova,pasikalbesi,israsys vaistuku,kontrolinius tyrimus ir viskas.
Ureaplasma pas nemazai kurias yra,kai kuriom nei pastot nei isnesiot netrukde.Rimtesni gydytoja vis gi jos nemegsta ir gydo antibais.Doksiciklinu dazniausiai.
O tuos kur isvardinai homocisteins,limfociti ir t.t.tai kam? Ar prie ju normos kokios yra ar iseje jie is normu?Zodziu kas su jais?
Fagicitarais tai berods mes cia bandem aiskintis,bet lyg ir nepavyko ka reiskia.Kiek suprantu kazkas su kraujo turiu susije.
Del slapimo,tai gal koks uzdegimas jei leukocitu yra?Bent jau man skyre Fitolizin pasta,cia naturalus antibiotikas,ypac gerai esant slapimo taku uzdegimams.
Izohematologija,gal geriau Amade paaiskins,ji ten buvo issiaiskinus,kad sitas su kraujo perpylimais susije.Nors gal ir maisaus.
Ačiū tau

Dėl homocisteins (skyrelis LIPIDI) tai pas mane višija norma: yra 10,56 mkmol/L kai norma 4,40-8,10
O limfociti (skyrelis LEIKOCITARA FORMULA) mažiau normos: mano 17% kai norma 19-34. Ir tame pačiame lape tik aukščiau Lym# Limfociti (abs.sk.) irgi mažiau normos: mano 1,30, norma 1,50-3,50)
Bandysiu šiom dienom nuvažiuot pas Bykovą
Pasikartosiu - už šį paaiškinamąjį vizitą reikia mokėt? kiek?
Aukstas homocisteinas dazniausiai rodo B vitaminu trukuma,galiu garantuot israsys b kompleksa.Arba bent pagrindinius-B6,B9 (Folio rugstis) ir B12.
Zemiau normos limfocitai tikriausiai rodo pasedusi imuniteta,gal del to ir kitur kokie uzdegimai keliasi,kad organizmas nesugeba kovoti.Na negaliu pasakyt tiksliai,ne gydytoja gi.Gal Citrosept lieps pagert,ji kazkaip daug kam ji rekomenduoja.
Parasyk kaip seksis
Zemiau normos limfocitai tikriausiai rodo pasedusi imuniteta,gal del to ir kitur kokie uzdegimai keliasi,kad organizmas nesugeba kovoti.Na negaliu pasakyt tiksliai,ne gydytoja gi.Gal Citrosept lieps pagert,ji kazkaip daug kam ji rekomenduoja.
Parasyk kaip seksis

QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2010 10 19, 18:52)
Aukstas homocisteinas dazniausiai rodo B vitaminu trukuma,galiu garantuot israsys b kompleksa.Arba bent pagrindinius-B6,B9 (Folio rugstis) ir B12.
Parasyk kaip seksis
Parasyk kaip seksis

Praktiškai gali konsultuot

Gerai, nusiraminau, būtinai pranešiu kaip sekės.

ramiau Leidaa
tavo rezultatai beveik nesiskiria nuo kitų. Pas visas kažką rado. Tai homocisteinas, tai leukocitai, tai imuglobulinai ir pan. Gydytojai LT net neskaitytų to nukrypimais.
Man irgi panašiai buvo. Gavom atsakymus -nukrypimų beveik visur yra. Prisiskaičiau internete, padiskutavom forume ką maždaug kas reiškia, ir nusiraminau. O už poros savaičių jau LT pakartoti kai kurie tyrimai, daugumos nukrypimų ir nebefiksavo.
Dėl kainos už antrą vizitą nieko pasakyti negaliu. Aš net nevažiavau, kad ji pakomentuotų
Nuvažiavau antram vizitui po tyrimų praėjus gal kokiems 4 mėn. Kaip rašiau anksčiau, ilgai neapsisprendžiau ką daryti.

Man irgi panašiai buvo. Gavom atsakymus -nukrypimų beveik visur yra. Prisiskaičiau internete, padiskutavom forume ką maždaug kas reiškia, ir nusiraminau. O už poros savaičių jau LT pakartoti kai kurie tyrimai, daugumos nukrypimų ir nebefiksavo.
Dėl kainos už antrą vizitą nieko pasakyti negaliu. Aš net nevažiavau, kad ji pakomentuotų

QUOTE(kerzaka @ 2010 10 19, 19:13)
ramiau Leidaa
tavo rezultatai beveik nesiskiria nuo kitų. Pas visas kažką rado. Tai homocisteinas, tai leukocitai, tai imuglobulinai ir pan. Gydytojai LT net neskaitytų to nukrypimais.
Nuvažiavau antram vizitui po tyrimų praėjus gal kokiems 4 mėn. Kaip rašiau anksčiau, ilgai neapsisprendžiau ką daryti. 

aišku

sveikos
man irgi neliepe atvaziuot tyrimu komentarams
o uz antra vizita mes berods apie 80-90 latu mokejom
blyn, neisivaizduoju, ka man del LIT Bykova pasakys - pirmadieni einu PRG pasidaryt, po to jai rasysiu, ir reiks parasyt, kad 2 savaites sirguliavau - angina buvo, dabar snargliuoju... nieko rimto, ale itariu, kad gali ji nedaryt dar LIT
kaip manot?...

blyn, neisivaizduoju, ka man del LIT Bykova pasakys - pirmadieni einu PRG pasidaryt, po to jai rasysiu, ir reiks parasyt, kad 2 savaites sirguliavau - angina buvo, dabar snargliuoju... nieko rimto, ale itariu, kad gali ji nedaryt dar LIT

QUOTE(Amade @ 2010 10 19, 20:57)
sveikos
o uz antra vizita mes berods apie 80-90 latu mokejom

Oho

QUOTE(Leidaa @ 2010 10 19, 20:14)

tai ir nezinau, turim kazkoki siula uz ko kabintis, ar esminis siulas bus LIT ir tada jau ziuresim, tvirtas jis, ar ne

o neigiamas poveikis man sito RRC sektos tai tas, kad as pasidariau klaikiai jautriai reaguojanti i kokius nors negalavimus

QUOTE(Leidaa @ 2010 10 19, 18:43)
Po gautu tyrimu as dazniausiai Bykovai skambindavau, tai ji pakonsultuodavo telefonu

O del kainu, tai mane pradejo stebinti, pvz pirmas LIT kai dariausi, tai mokedavau 85 latus, o is pradziu kelioms minutems ji aptardvo tyrimus ir padarydavo injekcija. Paskui jau teko moketi uz konsultacija 10 latu. Sekanti karta vel nieko, tik 85 latai + uz tyrimus. PAskutini karta sumokejau uz LIT 85 latus + tyrimai + konsultacija 20 latu

QUOTE(Corsica @ 2010 10 19, 21:52)
Po gautu tyrimu as dazniausiai Bykovai skambindavau, tai ji pakonsultuodavo telefonu
Specialiai nesu vaziavusi del konsultacijos. Tai siulau arba paskambinti, arba parasyti e-laiska.
O del kainu, tai mane pradejo stebinti, pvz pirmas LIT kai dariausi, tai mokedavau 85 latus, o is pradziu kelioms minutems ji aptardvo tyrimus ir padarydavo injekcija. Paskui jau teko moketi uz konsultacija 10 latu. Sekanti karta vel nieko, tik 85 latai + uz tyrimus. PAskutini karta sumokejau uz LIT 85 latus + tyrimai + konsultacija 20 latu
Nes bendra suma kai paskaiciavo, tai gavosi nemazai, paprasiau isskaidymo sumos, tai pasirodo i konsultacija, kuri vyko 2 min, ipyskino 20 latu. Zodziu, jokiu kainininku nera, kiek pasako, tiek ir mokam. Sitas truputi nustebino. Jei zinotum, kad konsultaciaj kainuoja 20 latu, tai nesuktum galvos ir moketum, o dabar kaskart kitaip...

ir mane stebina, ypac pirmo vizito kaina

apie 1100 Lt

Antras vizitas apie 20 latu. O dabar laukiu nesulaukiu is jos mailo su atsakymu ka toliau daryti, nes dar nusiunciau visus tyrimus jau LT jos prasymu...

kazi kodel jos puslapis jau neveikia, kaip ja suranda zmones?

QUOTE(Aivė @ 2010 10 19, 22:01)
ir mane stebina, ypac pirmo vizito kaina 
apie 1100 Lt
uz konsultacija ir tyrimus, kur lietuvoje pasidomejau kainuotu maks 300 lt. Vadinasi pirma konsultacija tokia brangi
Antras vizitas apie 20 latu. O dabar laukiu nesulaukiu is jos mailo su atsakymu ka toliau daryti, nes dar nusiunciau visus tyrimus jau LT jos prasymu...
Bet tyla...
[

apie 1100 Lt

[
Ir mes už I-ą vizitą 220LV mokėjom, žiauru

O kontora ten tikrai keista. Pvz. pasakė parašykit antradienį, bus tyrimų rezultatai, parašiau, o atsakė už savaitės, kai per visus įmanomus el.p. adresus rašiau...
Papildyta:
QUOTE(Corsica @ 2010 10 19, 21:52)
Specialiai nesu vaziavusi del konsultacijos. Tai siulau arba paskambinti, arba parasyti e-laiska.

Parašiau, rašo atvažiuok. O tai tau kaip - el. parašė, kokius lašiukus, vitaminus ir kt. gert?
Papildyta:
QUOTE(Amade @ 2010 10 19, 21:35)

tai ir nezinau, turim kazkoki siula uz ko kabintis, ar esminis siulas bus LIT ir tada jau ziuresim, tvirtas jis, ar ne

o neigiamas poveikis man sito RRC sektos tai tas, kad as pasidariau klaikiai jautriai reaguojanti i kokius nors negalavimus

Gerai, kad pati suvoki, kad "pajautrėjai"

Tikrai keista, kad čia tyrimai normoj, o pas ją daryti - ne. Žiūrėsim, kaip man bus.
Jeigu rimtai apie LIT, aš aišku gerbiu kiekvieno sprendimą, bet šiai dienai tikrai nesu nusiteikus juos daryti, gal mano nuomonė ir pasikeis. Prieš važiuojant pirmą kartą galvojau kitaip, tikriausiai man "poveikį" padarė ta "neidealiai sterili" aplinka ir dar keistokas B. paaiškinimas dėl LIT - sakiau, MB sirgo gelta, o ji "nu va, perpilsime jums vyro kraują", sakau tai kad sirgo, ji - a, nu jo, bet pažiūrėsim, jei ką seselės mūsų be problemų duos savo kraują ir tiek. Aišku, aš žinojau, kad ji tai praktikuoja, bet, ***** , nu bet kraują pilti juk ne žaidimas, turi pilnumoj ištirt, kad po kokių kelių metų neišlistų kokios donoro ligos, netikiu, kad pas ją lab-ja superinė. Nu nežinau