Įkraunama...
Įkraunama...

Rygos reprodukcijos Centras

QUOTE(*Viktoriukas* @ 2010 11 10, 14:20)
Merginos, kiek kainuoja pirmas apsilankymas pas Bykovą? ax.gif Ir ką gero per jį padaro? ax.gif

Už pirmą vizitą sumokėjome 170 LVL. Konsultacija truko apie valandą, klausinėjo visko (apie persirgtas ir turimas ligas, apie IVF eigą). Kaip pati išsireiškė - ieškojo (žymėjosi raudonai) prie ko prikibti iš mano pasakojimo. Tada, paėmė kraują tyrimams (sužymėjo lape jų nemažai).
Kas man keisčiausiai buvo (nepatiko schmoll.gif ), kad mus su vyru klausinėjo atskirai... pirma mane, po to jį. Juk paslapčių neturime, o ir abiems daug geriau, ką aš užmiršus būčiau, jis būtų papildęs...
Atsakyti
QUOTE(žieminukė @ 2010 11 10, 14:12)
Už pirmą vizitą sumokėjome 170 LVL. Konsultacija truko apie valandą, klausinėjo visko (apie persirgtas ir turimas ligas, apie IVF eigą). Kaip pati išsireiškė - ieškojo (žymėjosi raudonai) prie ko prikibti iš mano pasakojimo. Tada, paėmė kraują tyrimams (sužymėjo  lape jų nemažai).
Kas man keisčiausiai buvo (nepatiko schmoll.gif ), kad mus su vyru klausinėjo atskirai... pirma mane, po to jį. Juk paslapčių neturime, o ir abiems daug geriau, ką aš užmiršus būčiau, jis būtų papildęs...

NA ir kainelė, man neįkandama doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Šarūniukė @ 2010 11 10, 11:17)
NA ir kainelė, man neįkandama  doh.gif

drinks_cheers.gif Pagalvojau lygiai tą patį verysad.gif Teks atidėti apsilankymą neribotam laikui verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Viktoriukas*: 10 lapkričio 2010 - 13:19
Taip, kaina didelė. Praktiškai su LIT išeina dar vienas IVF. O ką belieka daryt kai jau 4 IVF nesėkmingi... o kodėl nesiseka su gerais embrionais?... Tai vat, ir griebiamės šiaudo, tikimės, kad gal ši gydytoja suras kabliuką g.gif
Manot esame mes pasiturintys. Nė velnio... esame kaip dauguma iš jūsų, paskendę skolose. Bet jeigu TAS noras yra toooks stiprus... Sutelkę paskutines jėgas norime išbandyti viską ką tik galima, kad vėliau negalėtumėme bent jau dėl šito priekaištauti sau. Nuo pat žinios apie diagnozę (prieš 15 metų), buvau labai užsispyrusi, tą ne vienas gydytojas man į akis yra sakęs biggrin.gif Nesvarbu, kad plastinė kiaušintakių operacija, kaip ir sakė gyd., nepadėjo, bet bent žinau, kad šį gydymą išbandžiau... Taip ir su IVF, dar sykį (greičiausiai paskutinį) bandysime, bet vėl gi tik išbandę tą, kas aplink mus yra "nauja".
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žieminukė: 10 lapkričio 2010 - 13:39
QUOTE(žieminukė @ 2010 11 10, 14:38)
Taip, kaina didelė. Praktiškai su LIT išeina dar vienas IVF. O ką belieka daryt kai jau 4 IVF nesėkmingi... o kodėl nesiseka su gerais embrionais?... Tai vat, ir griebiamės šiaudo, tikimės, kad gal ši gydytoja suras kabliuką g.gif
Manot esame mes pasiturintys. Nė velnio... esame kaip dauguma iš jūsų, paskendę skolose. Bet jeigu TAS noras yra toooks stiprus... Sutelę paskutines jėgas norime išbandyti viską ką tik galima, kad vėliau negalėtumėme bent jau dėl šito priekaištauti sau. Nuo pat žinios apie diagnozę, buvau labai užsispyrusi, tą ne vienas gydytojas man į akis yra sakęs biggrin.gif Nesvarbu, kad plastinė kiaušintakių operacija, kaip ir sakė gyd., nepadėjo, bet bent žinau, kad šį gydymą išbandžiau... Taip ir su IVF, dar sykį (greičiausiai paskutinį) bandysime, bet vėl gi tik išbandę tą, kas aplink mus yra "nauja".

bankai jau paskolos neduoda, o atlygininimo vos užtenka maisttui ir vaistams doh.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Šarūniukė @ 2010 11 10, 15:39)
bankai jau paskolos neduoda, o atlygininimo vos užtenka maisttui ir vaistams doh.gif  4u.gif

Mums truputį gal kiek lengviau, turime artimųjų kurie paskolino dalį. Taigi, bankai dar duoda biggrin.gif Juokas per ašaras... O ką daryt belieka. Mus kai kas (viena gyd.) jau pakvaišusiais vadina lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Šarūniukė @ 2010 11 10, 13:17)
NA ir kainelė, man neįkandama  doh.gif

QUOTE(*Viktoriukas* @ 2010 11 10, 13:19)
drinks_cheers.gif Pagalvojau lygiai tą patį verysad.gif Teks atidėti apsilankymą neribotam laikui verysad.gif

Na... bet juk i ta Ryga nereik kas menesi vaziuot ir tokiu pinigu moket... Gerai pagalvojus, cia besigydant (stimuliacijos-tyrimai-IUI-IVF) irgi solidzius pinigelius isleidziam...

bet kokiu atveju aisku, nepatogumu kruva - issiprasinet is darbo (geriausiu atveju kartais gaunasi per Lietuviskas sventines dienas nuvaziuot), plius kelione... Dar jei nusprendi LIT darytis, tada islaidos jau kas menesi po 85 Latus berods... Geriausia cia toms merginoms, kurios i Embrions vazineja IVF darytis... blush2.gif

Atsakyti
QUOTE(Amade @ 2010 11 10, 11:47)
Na... bet juk i ta Ryga nereik kas menesi vaziuot ir tokiu pinigu moket... Gerai pagalvojus, cia besigydant (stimuliacijos-tyrimai-IUI-IVF) irgi solidzius pinigelius isleidziam...

bet kokiu atveju aisku, nepatogumu kruva - issiprasinet is darbo (geriausiu atveju kartais gaunasi per Lietuviskas sventines dienas nuvaziuot), plius kelione... Dar jei nusprendi LIT darytis, tada islaidos jau kas menesi po 85 Latus berods... Geriausia cia toms merginoms, kurios i Embrions vazineja IVF darytis...  blush2.gif

Aš suprantu, kad pastoviai nereik važiuoti. Man reikia dar pradžiai į Lietuvą atvažiuot (kelionės, kurias paskutinius 2 metus pastoviai apmoka mama verysad.gif ) Tiesiog šiuo metu pinigų nėra visiškai, reiškias, kad ir į Rygą važiuot nesigaus verysad.gif O kada sekantį kartą būsiu Lietuvoj irgi neaišku verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(*Viktoriukas* @ 2010 11 10, 13:52)
Aš suprantu, kad pastoviai nereik važiuoti. Man reikia dar pradžiai į Lietuvą atvažiuot (kelionės, kurias paskutinius 2 metus pastoviai apmoka mama verysad.gif ) Tiesiog šiuo metu pinigų nėra visiškai, reiškias, kad ir į Rygą važiuot nesigaus verysad.gif O kada sekantį kartą būsiu Lietuvoj irgi neaišku verysad.gif

Viktoriuk, viskas suprantama, ir kai pasveres visas galimybes supranti, kad negali niekaip sau to leist, tada jau tikrai liudna verysad.gif
O jus IVF nemokamai darotes pas save? g.gif
Atsakyti
QUOTE(*Viktoriukas* @ 2010 11 10, 15:52)

Puikiai suprantu jus. Per mūsų gydymosi metus esame visokiose situacijose pabuvoję, bet vis kažkaip nušvinta saulė smile.gif vis randam išeitį...
Gerai, kad bent jau jums kompensuoja (o gal klystu - tada atsiprašau) ten kur darotės, vis turit galimybę.
Atsakyti
QUOTE(Amade @ 2010 11 10, 11:54)
Viktoriuk, viskas suprantama, ir kai pasveres visas galimybes supranti, kad negali niekaip sau to leist, tada jau tikrai liudna  verysad.gif
O jus IVF nemokamai darotes pas save?  g.gif

Mokamai unsure.gif Kaip ir dalį iki šiol valstybė dengė, bet su visais papildomais dalykais finansavimo kaip ir beveik nebelikdavo, o po 4 IVF valstybės finansavimas visiškai baigias ir dabar kaina būtų jau daug didesnė nei Lietuvoje verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(žieminukė @ 2010 11 10, 14:12)
Už pirmą vizitą sumokėjome 170 LVL. Konsultacija truko apie valandą, klausinėjo visko (apie persirgtas ir turimas ligas, apie IVF eigą). Kaip pati išsireiškė - ieškojo (žymėjosi raudonai) prie ko prikibti iš mano pasakojimo. Tada, paėmė kraują tyrimams (sužymėjo  lape jų nemažai).

g.gif mes prieš mėnesį už pirmą vizitą mokėjom 225LV. Mes dar papildomai šlapimą ir vyro turtą pridavėm. Gal dėl to mums brangiau
Atsakyti