Įkraunama...
Įkraunama...

VICTORIA'S SECRET

VS nauji namučiai 4u.gif

SENA TEMA
Perkame cia:

www.victoriassecret.com

Trumpa info naujokems mirksiukas.gif

Perkame arba per internetiniu parduotuviu tarpininkes, kurias rasite cia, arba uzsisakinejame pacios tiesiogiai is internetinio puslapio. Uzsisakinejant is tarpininkiu, visas salygas rasite ju temose. Pliusas- nereikia moketi PVM ir muito mokesciu. Perkant pacioms- atejus siuntiniui, paste reikes susimoketi PVM ir, jei suma virsija 150EUR, dar ir muito mokescius. Siuntimo i LT (ar kita sali) kaina priklauso nuo uzsakymo sumos, ikainius rasite cia

SM FORUMIECIU REALIOS VS DRABUZELIU FOTO

RUSU VS FORUMAS SU REALIOMIS VS FOTO

user posted image

Malonaus bendravimo 4u.gif

Papildyta:
merginos, labai gundo mane ši suknutė
user posted image
pasakykit kodėl man jos nereikia doh.gif
Kasžin kaip xs atrodytų su 91/62/88 g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žvarba: 21 balandžio 2010 - 15:20
QUOTE(žvarba @ 2010 04 21, 16:03)
nesigasdinkit ax.gif nėra jau taip blogai... tik reikia priveizėti krūtis nėštumo ir maitinimo metu mirksiukas.gif bėje, džiaugsmo supti lelką jokie papai neatstoja mirksiukas.gif o jei jau situacija tikrai bloga galima nusipirkti gerą patiuninguotą liemenėlę  biggrin.gif

Tai kad liemenele nuemus vaizdelis nedziugins unsure.gif
Kur cia nesigasdinsi, kai ir drauges ta pati sneka ir dar cia ta pati matau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Sunreja @ 2010 04 21, 15:19)
Tai kad liemenele nuemus vaizdelis nedziugins  unsure.gif
Kur cia nesigasdinsi, kai ir drauges ta pati sneka ir dar cia ta pati matau  doh.gif

na, kiekvienai individualu... aš tikrai nesiskundžiu ax.gif sumažėjo kiek krūtinė, bet nei nukaro, nei vaizdelis pasidarė ne koks.... negali žinoti kaip Tau bus... nestresuok iš anksto mirksiukas.gif be to moterims dievulis ne šiaip sau tas krūtis "pakabino" biggrin.gif jos turi savo funkciją mirksiukas.gif ir ji tikrai maloni biggrin.gif
Atsakyti
ojei merginos tik nesigasdinkit doh.gif mano krutine irgi nepakito schmoll.gif nors abi savo mergytes maitinau iki metuku 4u.gif
Atsakyti
O dabar i tema ; )
Man sitas maudymukas visada patiko, toks mielas, paprastas, bet grazus
http://www2.victoria...ame=OSSWMBNDZZZ
Gal turit kuri nors ? Kaip kokybe ? Ar nebus tokia tiesiog medziaga, ar pakietintas pats maudymukas ?
Atsakyti
man kazkodel atrodo, kad realiai nebus grazus ax.gif bet gal kas turejo ir pakomentuos 4u.gif
Atsakyti
O kaip del situ dvieju sukneliu, ar tarp ju yra koks skirtumas, sudeties ar dar kas, be to, kad viena su kapisonu, kita be? biggrin.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(rasiukas_rasiukas @ 2010 04 21, 16:06)
O kaip del situ dvieju sukneliu, ar tarp ju yra koks skirtumas, sudeties ar dar kas, be to, kad viena su kapisonu, kita be?  biggrin.gif

user posted image

user posted image

Yra didelis skirtumas:
1. yra merino vilnos ir ji tokia storesne medziaga, siltesne..
2. medvilne ir kasmyras (jei gerai pamenu), ji yra tokia plonute, truputi skystoka...
Man siaip jos patinka abi smile.gif bet jei reiktu rinktis, tai rinkciausi pirmaja...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Guoda: 21 balandžio 2010 - 16:42
QUOTE(Guoda @ 2010 04 21, 18:42)
bet jei reiktu rinktis, tai rinkciausi pirmaja...

o kaip dydziai pirmosios? atitinka? ir kaip ilgis? toks kaip foto ar realiai trumpesnes ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Guoda @ 2010 04 21, 17:42)
Yra didelis skirtumas:
1. yra merino vilnos ir ji tokia storesne medziaga, siltesne..
2. medvilne ir kasmyras  (jei gerai pamenu), ji yra tokia plonute, truputi skystoka...
Man siaip jos patinka abi smile.gif bet jei reiktu rinktis, tai rinkciausi pirmaja...

Aciu uz komentara 4u.gif Dabar radau pirkti antraja, tai svarstau, imti ar ne g.gif Man abi grazios, plonesne visai tiktu dabar nesioti, arba rudeniui pasilikti ax.gif
O kaip su kasmyru nesiojasi drabuziai? Nieko tokio neturiu 4u.gif
Ir ar atitinka dydi? Su 89-73-97 (mazdaug) S dydis tiktu? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rasiukas_rasiukas: 21 balandžio 2010 - 17:15
QUOTE(atira01 @ 2010 04 21, 13:37)
manau xs ir s butu geri, o gal net abu xs unsure.gif

uj ne, su klubais 97 cm netilps subinukas i XS biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(B.r.i.u.n.e.t.e @ 2010 04 21, 19:15)
uj ne, su klubais 97 cm netilps subinukas i XS  biggrin.gif

uo kaip as perskaiciau, kad klubai 92 doh.gif tada tikrai xs ir s smile.gif
Papildyta:
man dar si graziai ziuris, realiai trumpesne kiek maciau rusaiciu forume

user posted image
Atsakyti