Įkraunama...
Įkraunama...

VICTORIA'S SECRET

man tai nepatinka jokios basutės, kur į tarpirštį dedasi. nei vienų dar nesu nusipirkusi kad netrintų tarpirščio. nei basučių, nei šliopkių. kokias 4-5 poras esu turėjusi ir nei vienų negalėjau dėvėt. tai ir nebeperku
Atsakyti
QUOTE(vikta @ 2010 05 09, 23:42)
man tai nepatinka jokios basutės, kur į tarpirštį dedasi. nei vienų dar nesu nusipirkusi kad netrintų tarpirščio. nei basučių, nei šliopkių. kokias 4-5 poras esu turėjusi ir nei vienų negalėjau dėvėt. tai ir nebeperku

as kazkaip dar nei vienu nesu turejus, man apskritai beveik visi batai trina pradzioj
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2010 05 09, 18:28)
user posted image

laaaabai grazu wub.gif kiek pas jus cm per krutine ir koks dydis krutines skaitos, ir koks to tankinio? tikrai graziai ziuris wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Anile @ 2010 05 10, 07:33)
laaaabai grazu  wub.gif kiek pas jus cm per krutine ir koks dydis krutines skaitos, ir koks to tankinio? tikrai graziai ziuris  wub.gif

Pas mane krutines apimtis 100cm, 80E dydis, o tankinis L dydzio, nesiau pas siuveja liemenuoti per sonus.
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2010 05 10, 07:46)
Pas mane krutines apimtis 100cm, 80E dydis, o tankinis L dydzio, nesiau pas siuveja liemenuoti per sonus.

labai dailiai ir seksualiai (bet ne vulgariai) atrodo... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(žvarba @ 2010 05 10, 09:01)
labai dailiai ir seksualiai (bet ne vulgariai) atrodo...  wub.gif

Tas man svarbiausia. Beje, bandziau pasilankstyti i prieki - viskas laikosi savo vietoje. ax.gif
Atsakyti
merginos, sakykit prasau, kur isigyt VS stebukla??? aciu 4u.gif
Atsakyti
Ateinu pasigirti lotuliukas.gif
Siandien gavau siuntinuka, sita maudomuka:
user posted image
ir sito tik virsu
user posted image
Tai galiu kazkiek pakomentuoti, paziuresiu gal veliau ir foto idesiu realias g.gif
To pirmojo emiau M dydi virsu ir sortuku S dydi, tai viskas super tinka, sortukai atrodo pasakiskai graziai, subine tikrai daug dailiau ziurisi nei su paprastais trusikeliais wub.gif (tik mano spalva rysiai geltona, tai turbut daug kam nepatiks ax.gif ) (anksciau turejau tokio tipo S dydzio virsu, tai galiu pasakyti kad M dydis mano 75B dydzio krutinei 91cm geriau atrodo, nesigauna krutine tokia priplota)
Antrasis liemenukas-emiau juoda su baltais taskeliais, prisideriniau prie juodu VS trusikeliu, gavosi grazus komplektukas bigsmile.gif 34B dydis, pats tas, viskas graziai susideliojo, pakele krutine, niekas nelipa lauk, labai patenkinta ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo savita1: 10 gegužės 2010 - 12:14
gal kas turit?Nezinau kaip issirinkti,kuris padarys mano figura idealia lotuliukas.gif
http://www2.victoria...o...Z&rfnbr=158
Gal zinot ar verti jie tokiu pinigu??
Atsakyti
QUOTE(savita1 @ 2010 05 10, 12:13)
Ateinu pasigirti lotuliukas.gif
Siandien gavau siuntinuka, sita maudomuka:
user posted image

o čia kelnaitės brasilian tipo, ar cheeky? noriu noriu noriu "gyvos" foto bigsmile.gif bent jau į až 000189.gif 000189.gif 000189.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti