QUOTE(Arveda @ 2010 04 27, 16:04)
QUOTE(Dvi @ 2010 04 27, 13:33)
Kodėl nepatogus vartymas?
Vartymas ten idealus, sukasi aplink 360 kampu, nieko nereikia tobulinti. Tobulinčiau kitoj vietoj, bet kada kai susitiksim parodysiu ko noriu.
Žinok, tik po to įžiūrėjau, kad ten varžtai - peteliškės
Vis tik man atrodo, kad patogiau būtų, jei jie prisisuktų iš kitos pusės. Na, žodžiu, čia kaip kas pripranta
Arveda, nagi liuks varna ir liuks užrašas!!!
Gerą pusvalandį sugaišau kol perskaičiau viską, nuo vakar vidurnakčio
bet jūs ir šaunuolės, kaip temą atgaivinote
dėl rėmo dydžio aš ir dabar didelių svarstymų galvoje turiu, tik ne dėl vietos, kurią jis užims, o dėl to, ar kada reikės kokio didesnio.
man iš visų rodytų tai labiausiai šis prie širdukės 
Uploaded with ImageShack.us
Jei nė vienas šeimos vyras nepasirašys padaryti - PIRKSIU
p.s. kokia ta siuvinėjimo liga maloni
dėl rėmo dydžio aš ir dabar didelių svarstymų galvoje turiu, tik ne dėl vietos, kurią jis užims, o dėl to, ar kada reikės kokio didesnio.

Uploaded with ImageShack.us
Jei nė vienas šeimos vyras nepasirašys padaryti - PIRKSIU
p.s. kokia ta siuvinėjimo liga maloni
Mergaites, zinau kad mano remai nera idealus, galbut yra ir kokiu trukumu, bet as pati ir mano dukros su jais siuvineja, ir tikrai viskas ok., teisingai, pirmieji remai neturejo patobulinimo , sio medinoi ziedelio, 
bet dabar remai vartosi 360 laipsiu
( nepamenujau, kam gaminom remukus, bet drasiai galit kreiptis, ir sios detales bus ant jusu remuku, ir vartimasis iskart bus tobulas )
Little angel esu dekinga uz transformerio brezinius, ir uzsukejo ideja

bet... transformeris be skersiniu vistiek nera stabilus, jis siubuoja, nedaug, bet man nepatiko... man remas turi stovet tvirtai ant zemes, todel i transformeri mes dejom skersinius
Gaminant transforneri, buvo daug orentuojamasi i si (is rusaiciu) pasiskolinta varianta
(ši foto rusaičiu, pasiskolonta )
ir gavosi stai toks. Skersiniai kojom visiskai netrugdo, jei ka

bet dabar remai vartosi 360 laipsiu
( nepamenujau, kam gaminom remukus, bet drasiai galit kreiptis, ir sios detales bus ant jusu remuku, ir vartimasis iskart bus tobulas )
Little angel esu dekinga uz transformerio brezinius, ir uzsukejo ideja

bet... transformeris be skersiniu vistiek nera stabilus, jis siubuoja, nedaug, bet man nepatiko... man remas turi stovet tvirtai ant zemes, todel i transformeri mes dejom skersinius
Gaminant transforneri, buvo daug orentuojamasi i si (is rusaiciu) pasiskolinta varianta
(ši foto rusaičiu, pasiskolonta ) ir gavosi stai toks. Skersiniai kojom visiskai netrugdo, jei ka
QUOTE(Džeinė @ 2010 04 27, 16:34)
Mergaites, zinau kad mano remai nera idealus, galbut yra ir kokiu trukumu, bet as pati ir mano dukros su jais siuvineja, ir tikrai viskas ok., teisingai, pirmieji remai neturejo patobulinimo , sio medinoi ziedelio,
Džeine, gausi lupt... Nerandu čia muštuko
Ir skersinio jam tikrai reikia. Vyras jau deda. Ir Little angel jį padarys, nes skolinga jaučiuosi
QUOTE(Metija @ 2010 04 27, 15:49)
Džeine, gausi lupt... Nerandu čia muštuko
Aišku, kad viskas ok ir mano pirmasis neturėjo to medinio žiedelio.
Ir skersinio jam tikrai reikia. Vyras jau deda. Ir Little angel jį padarys, nes skolinga jaučiuosi
Tik nežinau - man tas neapsaugotas virbas toks per aštrus, gal ant galiukų reiktų ką uždėt....
Čia pasiūlymas arba klausimas
Gal kažkas man ne taip matosi...

čia pasiskolinta foto iš rusaičiu, mes su medinias skersinukais darom
[quote=Arveda,2010 04 27, 15:04]
Va ir mano Varna
Tik kai išlyginau pastebėjau kad nedabaigta
Bet taip ir paliksiu
[
Nu jau prikolna varna,o dar krutesnis uzrasas
Va ir mano Varna
[
Nu jau prikolna varna,o dar krutesnis uzrasas
Džeine, smagu kad maksimaliai išnaudojai mano patarimus. Ir smagu matyt tokius skirtingus transformerius. Mano kiek pamažintas variantas. Bet viskas pas tave gerai. Nu jei būt blogai, nebūčiau gi nieko siuntus.
QUOTE(Džeinė @ 2010 04 27, 16:59)
A, nu tada supratau. Su mediniu tikrai - liuks
Mergaites, kaip susinervinau.Kiek issiuvinejau ir ziople tik dabar suregavau, kad pas mane spalvos schemoj sumaisytos
. Pagal paveiksla

Mano siuvinys

Kurios spalvos sumaisytos lyg issiaiskinau, bet ardyt tikrai neardysiu, siuvinesiu per nauja, bet medziagos neturiu, reiks rytojaus laukti, o taip rupi. Esu isiutus, kaip širšė.

Mano siuvinys

Kurios spalvos sumaisytos lyg issiaiskinau, bet ardyt tikrai neardysiu, siuvinesiu per nauja, bet medziagos neturiu, reiks rytojaus laukti, o taip rupi. Esu isiutus, kaip širšė.
QUOTE(Sela:) @ 2010 04 27, 18:12)
Mergaites, kaip susinervinau.Kiek issiuvinejau ir ziople tik dabar suregavau, kad pas mane spalvos schemoj sumaisytos
. Pagal paveiksla
Mano siuvinys
Mano siuvinys
Sela, aš jau antrą kartą matau šią merginą sumaišytom spalvom. Jau kažkuri yra siuvinėjusi, galiu paguost tik tiek, kad ji buvo išsiuvinėjusi geroookai daugiau... Ir ten rankose spalvos buvo sumaišytos. Tu susitikrink dar labai labai gerai! Gal pasiieškok dar kitos schemos, aš nežinau... esu ir gražių šių merginų išsiuvinėtų mačius. Aš neturiu jos schemos.