Įkraunama...
Įkraunama...

Essence

matet, Essence puslapy jau ideta nauja busima kolekcija! pasakiskai grazi wub.gif labai noreciau kvepalus isbandyt rolleyes.gif tikekimes, nors viena vasaros kolekcija Lietuvoj bus unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Inspiratative @ 2010 05 03, 16:54)
matet, Essence puslapy jau ideta nauja busima kolekcija! pasakiskai grazi wub.gif  labai noreciau kvepalus isbandyt rolleyes.gif  tikekimes, nors viena vasaros kolekcija Lietuvoj bus unsure.gif

testavau ir kvepalus Dubline,pasirode siaip sau,toks itin ryskus spiritinis kvapas,ko gailiuos,tai,kad kosmetines neprigriebiau,labai miela pasirode,ir svelnaus svelnaus rozinio blizgio.. 4u.gif
patikslinu,kad bandziau vistik ne vasaros kolekcijos kvapa..
o si kurio nebuvo Lt :
http://www.essence.e...-with-love.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Saulės-Siela: 03 gegužės 2010 - 17:32
Šeštadienį gavau dovanas iš essence smile.gif
user posted image
user posted image
user posted image
dešininė spalvytė
user posted image
Atsakyti
Kaip tusas? bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif
Kuri cia ta desine, nr 02? tada pati graziausia wub.gif
Atsakyti
QUOTE(dilgelyt @ 2010 05 03, 18:41)
Kaip tusas? bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif 
Kuri cia ta desine, nr 02? tada pati graziausia wub.gif

Tušo dar nebandžiau, bet manau greitai nesusilaikysiu biggrin.gif
Ne, mano pati dešiniausia, nr 04 biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Inspiratative @ 2010 05 03, 18:54)
matet, Essence puslapy jau ideta nauja busima kolekcija! pasakiskai grazi wub.gif  labai noreciau kvepalus isbandyt rolleyes.gif  tikekimes, nors viena vasaros kolekcija Lietuvoj bus unsure.gif

Aha, maciau bigsmile.gif tokios visos 3 vasaros kolekcijos fainos wub.gif bet jauciu tik kokia viena bus verysad.gif rasiau, rasiau eurokos laiskus, bet vis neatraso, o seniau taip greitai atrasydavo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Kissable_lips @ 2010 05 03, 18:43)
Tušo dar nebandžiau, bet manau greitai nesusilaikysiu biggrin.gif
Ne, mano pati dešiniausia, nr 04 biggrin.gif

Tikejaus gal turejai omeny fotkes desine, o ne vaizido kompe, nes nr 4 man lb negrazi blush2.gif
Lauksiu lb atsiliepimu apie tusa wub.gif
Atsakyti
Kissable_lips išbandyk tik tą tušą,labai smalsu ar geras biggrin.gif
Nauja kolekcija Surfer babe blink.gif wub.gif blizgesių noriu visų doh.gif
Atsakyti
na ką, laukiam kito antradienio - gausiu kažkokių dovanų iš Essence kaip supratau Fashionista kolekcijos... minėjo, kad lūpų blizgis, nagų lakas, bronzinė pudra, tušas ir t.t. biggrin.gif tai net pasimečiau, nes pudros toj kolekcijoj nėra arba aš nemačiau, tai labai įdomu, ką gausiu...
Atsakyti
Aš tai susinervinau ir parašiau laišką Eurokos. Apie tai, kad jiem vertėtų forumus paskaityt ir išgirsti, ką kalba jų klientai. Nes dabar susidaro įvaizdis, jog jie ima tas kolekcijas, kurių mes mažiausiai norim biggrin.gif Aišku, čia turbūt galioja susitarimai įvairūs ir pan. Bet, manau, kad šiame reikale neįmanomų dalykų nėra biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Almost @ 2010 05 03, 22:09)
na ką, laukiam kito antradienio - gausiu kažkokių dovanų iš Essence kaip supratau Fashionista kolekcijos... minėjo, kad lūpų blizgis, nagų lakas, bronzinė pudra, tušas ir t.t. biggrin.gif tai net pasimečiau, nes pudros toj kolekcijoj nėra arba aš nemačiau, tai labai įdomu, ką gausiu...

Noresiu atsiliepimu apie fashionista nagu lakus ir blizgius. 4u.gif

Smaggiuke - ir gerai padarei. thumbup.gif Jauciu, reiks ir man laiskeli jiems parasyt.
O koks eurokos el. pastas? biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Black&White: 03 gegužės 2010 - 21:24
QUOTE(Black&White @ 2010 05 03, 22:18)
Noresiu atsiliepimu apie fashionista nagu lakus ir blizgius.  4u.gif

kai viską gausiu ir išbandysiu, tai surašysiu viską būtinai... nes net nenumanau, ką tiksliai gausiu smile.gif
Atsakyti