Įkraunama...
Įkraunama...

Essence

Šiandien gavau laišką, kad into the wild kolekcijos nebus:[, bet bus sun deliciuos kolekcija:]
Ir iš kur jos dabar prasimanyti g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo justicija: 10 gegužės 2010 - 18:50
QUOTE(justicija @ 2010 05 10, 19:49)
Šiandien gavau laišką, kad into the wild kolekcijos nebus:[, bet bus sun deliciuos kolekcija:]
Ir iš kur jos dabar prasimanyti  g.gif

Tai gerai ax.gif Nes into the wild man nereik, o sun delicious dar ir kaip reik biggrin.gif
Atsakyti
O aš gavau atsakymą, kad jie atsižvelgs į pasiūlymą keisti kolekcijų siuntimą biggrin.gif Norėtųsi tikėti...
Atsakyti
Žaliasis multi action tusas kainos 9,50. smile.gif
Atsakyti
O man ir sun del.. geriau nei in the wild thumbup.gif nes baisiai plyteles noriu wub.gif o nerase kada LT jau bus ?
Atsakyti
O kazin surfer babe bus biggrin.gif > nes irgi lb faina
Atsakyti
O man atrase kad del tam tikru priezasciu negali pristatyti visu kolekciju, bet stengiasi pristatyti pacias idomiausias biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo FoxLady: 10 gegužės 2010 - 22:27
O, kokios geros naujienos dėl sun delicious kolekcijos bigsmile.gif Reiks dabar vis į Eurokosą užbėgt. Labai noriu pudros - šokoladuko, šešėlių, galbūt pirkčiau purškiamą blizgėsį odai ir lūpų blizgėsį rolleyes.gif
Atsakyti
O as dar labai noreciau ir surfer babe kolekcijos bigsmile.gif kazin ar bus jinai g.gif
Atsakyti
Na into the wild as norėjau dėl auksinio blizgelio, nes jau nuo nzn kada tokio noriu ir dėl violetinio nagų lako, nes tokios spalvos noriu irgi seniai, o iš sun delious irgi noriu šešėlių (violetinių) ir to šokoladinio branzo, bet iš dalies ir nelabai norėjau, kad pas mus atkeliautų, nes šitų man nlabai reik, aš jų tik noriu biggrin.gif, bewt šiaip irgi džiaugiuosi.
Oi palukit, merginos, dar turi pasirodyti "crazy about color" (sakė, akd balandžio pabaigoj, gegužės pradžioj), tai sun deliciosus, jaučiu, kad dar negreitai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(indreabtf @ 2010 05 11, 14:46)
Oi palukit, merginos, dar turi pasirodyti "crazy about color" (sakė, akd balandžio pabaigoj, gegužės pradžioj), tai sun deliciosus, jaučiu, kad dar negreitai biggrin.gif

Nu ir veluojas pasmus kolekcijos verysad.gif Negi nesupranta kad mes ju laukiam kaip mazos mergaites verysad.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
sun deliciuos pasirodys nuo birželio vidurio
Atsakyti