na ką... šįryt, nukėlus mokslus į šoną ir pusryčiaudama, galiu padaryti mažytę apžvalgą apie vakar gautus gėrius...
pradėsiu nuo tušo:

su blakstienom kažką padaro. nu atskiria, gal kiek pailgina, nestorina tikrai. spalva matosi tik tada, kai žiūri iš arti (viršutinėj nuotraukoj). šiaip nežinau, gal ir bus naudojamas pavasario nuotaikoms paįvairint
toliau lūpdažis ir šokolado plytelė:

lūpdažis laaaabaaai skaniai kvepia. čia, ant rankos, tepiau kelis kartus tikrai, kad bent kiek matytųsi ta spalva. pirmais dviem potepiais tokios matomos/ryškios neduoda, tik sveiką blizgėjimą. ant lūpų nerodžiau, nes lūpoms reikia vazelino šiuo metu, kurį nežinia kur nukišau.
plytelė - irgi keli potepiai ant rankos (berods keturis kartus perbraukiau), kad daugmaž matytųsi ta spalva. tepasi lengvai, tepiau pirštu, tai nu tikrai nereik ten jo daug kabint. pabandžiau parodyt, kad tų blizgučių kokių nors nesimato man iš viso, bet nu čia jau kaip kam. ant veido nedemonstravau, nes iš viso jaučiu nemokėčiau dar normaliai užsitept tokio dalyko. bet nu kai turiu, tai teks naudot

nu ir dar tokie:

lankelis (headband) galvai tai labai juokingas, pavadinau diiidele plaukų guma. bet šiaip buvau vakar ant juoko užsidėjus - laikosi, nekrenta, galvos nespaudžia. čia tipo tokie, kur dabar madingi ne kaip lankeliai, o kaip tos gumos galvai

ir pincetas kirstas, bet forma tai labai jau man juokinga...
laką išbandžiau, teptukas labai patogus (plokščias), dengiasi taip nu vidutiniškai, reikia kelių sluoksnių (nors visad tiek dedu lako). nudžiūna per kokias 5min gal... spalva ryški gaunasi. o šešėlių nebandžiau ir nežinau, ar bandysiu, nes turiu 120 paletę ir nelabai jos naudoju...