Įkraunama...
Įkraunama...

Essence

QUOTE(Kameja111 @ 2010 05 12, 17:27)
viršutinis, šviesesnis
ar isbandet plytele, ar duoda veidukui svytejimo??

Oi kaip fainai as ir noreciau labai isbandyt bigsmile.gif idomu kokia kaina mazdaug bus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Almost @ 2010 05 12, 17:43)
dar šiek tiek žinių iš pokalbio su Essence atstovais:

" Norėčiau pasiteirauti, mat dalyvauju forumuose, ir ten va labai mylim Essence kosmetiką... ar būtų galimybė į Lietuvą vežti daugiau kolekcijų? arba bent jau po dalį iš kiekvienos? nes tai, ką matom internetiniam tinklalapy, labai labai užkabina ir būna liūdna sužinoti, kad tokios kolekcijos Lietuvoje gali ir nebūti..."

"Deja vežti dalies kolekcijos negalime, nes ji turi atspindėti visą pristatomą mados kryptį. Tačiau, išaugus susidomėjimui, ieškome galimybės pristatyti kuo daugiau kolekcijų. Kadangi vienu metu jų būna 2-3, tai žinoma jos pasirodys ne visuose prekybos taškuose. Tačiau išsirinkę patinkančius produktus bent keletoje parduotuvių tikrai rasite. Kokias kolekcijas ir kur galėsite įsigyti informuose Eurokos parduotuvių tinklalapyje. Jeigu kyla kokių klausimų apie kolekcijas, produktus ar kosmetiką - visada galite rašyti ir mes pasistengsime į juos atsakyti."

na tai gal mums pavyks pakovoti už pigią, gerą ir gražiai atrodančią kosmetiką?  ax.gif  4u.gif

o,tikrai teikia vilciu, del tokios grazios kosmetikos negaila ir kelis Eurokos apvazineti thumbup.gif
Atsakyti
na ką... šįryt, nukėlus mokslus į šoną ir pusryčiaudama, galiu padaryti mažytę apžvalgą apie vakar gautus gėrius...
pradėsiu nuo tušo:
user posted image
su blakstienom kažką padaro. nu atskiria, gal kiek pailgina, nestorina tikrai. spalva matosi tik tada, kai žiūri iš arti (viršutinėj nuotraukoj). šiaip nežinau, gal ir bus naudojamas pavasario nuotaikoms paįvairint smile.gif

toliau lūpdažis ir šokolado plytelė:
user posted image

lūpdažis laaaabaaai skaniai kvepia. čia, ant rankos, tepiau kelis kartus tikrai, kad bent kiek matytųsi ta spalva. pirmais dviem potepiais tokios matomos/ryškios neduoda, tik sveiką blizgėjimą. ant lūpų nerodžiau, nes lūpoms reikia vazelino šiuo metu, kurį nežinia kur nukišau.
plytelė - irgi keli potepiai ant rankos (berods keturis kartus perbraukiau), kad daugmaž matytųsi ta spalva. tepasi lengvai, tepiau pirštu, tai nu tikrai nereik ten jo daug kabint. pabandžiau parodyt, kad tų blizgučių kokių nors nesimato man iš viso, bet nu čia jau kaip kam. ant veido nedemonstravau, nes iš viso jaučiu nemokėčiau dar normaliai užsitept tokio dalyko. bet nu kai turiu, tai teks naudot hihihi.gif

nu ir dar tokie:
user posted image

lankelis (headband) galvai tai labai juokingas, pavadinau diiidele plaukų guma. bet šiaip buvau vakar ant juoko užsidėjus - laikosi, nekrenta, galvos nespaudžia. čia tipo tokie, kur dabar madingi ne kaip lankeliai, o kaip tos gumos galvai biggrin.gif ir pincetas kirstas, bet forma tai labai jau man juokinga...

laką išbandžiau, teptukas labai patogus (plokščias), dengiasi taip nu vidutiniškai, reikia kelių sluoksnių (nors visad tiek dedu lako). nudžiūna per kokias 5min gal... spalva ryški gaunasi. o šešėlių nebandžiau ir nežinau, ar bandysiu, nes turiu 120 paletę ir nelabai jos naudoju...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Almost: 13 gegužės 2010 - 11:04
tikejaus , kad tusas ryskesnis bus g.gif
Atsakyti
QUOTE(Almost @ 2010 05 13, 12:03)
laką išbandžiau, teptukas labai patogus (plokščias), dengiasi taip nu vidutiniškai, reikia kelių sluoksnių (nors visad tiek dedu lako). nudžiūna per kokias 5min gal... spalva ryški gaunasi. o šešėlių nebandžiau ir nežinau, ar bandysiu, nes turiu 120 paletę ir nelabai jos naudoju...

Man lakas ir visai neblogas, ypatingai spalva patiko - tokia ryššški, tamsiai violetinė rolleyes.gif
dengiasi tai kaip ir dauguma lakų, dviem eilėmis, o ir laikėsi sakyčiau ilgokai (kaip man) - 5 dienas, aišku naudojant su Nail tek'u.
Atsakyti
o kurioj cia vietoj galima dalyvaut konkurse? blush2.gif aleksoto maximoj bazej irgi ne kvapo kolekcijos naujos doh.gif
Atsakyti
Šiandien buvau Eurokose ir pas mane išdėliota Colour addict kolekcija biggrin.gif
Neatsilikę žiūriu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kissable_lips @ 2010 05 13, 17:48)
Šiandien buvau Eurokose ir pas mane išdėliota Colour addict kolekcija biggrin.gif

čia kurioj vietoj?
Atsakyti
QUOTE(indreabtf @ 2010 05 13, 19:01)
čia kurioj vietoj?

Kaime prie Nemuno, Jurbarke smile.gif
Lauksiu kol nukainuos ją, pirksiu kosmetinę, baisiai faina atrodo, bet mokėt 8,45lt už ją nesąmonė, nes labai maža, reikalas nedegantis, tai prilauksiu, tikiuos nelaikys tokios senos kolekcijos ilgai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Kissable_lips @ 2010 05 13, 17:48)

kazkaip nepamenu, kaip ji atrodo... g.gif
Atsakyti
QUOTE(green-air @ 2010 05 13, 21:59)
kazkaip nepamenu, kaip ji atrodo...  g.gif

Ten nagams viskas, ir yra dildytės mažos nagams (turiu seenai pirkus) ir kosmetinytė maža(kur aš noriu) o šiaip lakai nagam, ir paprasti ir holografiniai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kissable_lips @ 2010 05 13, 20:57)
Kaime prie Nemuno, Jurbarke smile.gif
Lauksiu kol nukainuos ją, pirksiu kosmetinę, baisiai faina atrodo, bet mokėt 8,45lt už ją nesąmonė, nes labai maža, reikalas nedegantis, tai prilauksiu, tikiuos nelaikys tokios senos kolekcijos ilgai  doh.gif

Tavo Eurokoj visada viska nukainuoja? g.gif
Atsakyti