Įkraunama...
Įkraunama...

Essence

Aha, visokiausios doh.gif maciau Bohemian, Moonlight, color addict doh.gif
Atsakyti
Mergaites, noreciau atsiliepimu placiau apie si bronzeri, ar imanoma ji naudot visas spalvas sumakalavus ar geriau atskirai? g.gif
user posted image
Papildyta:
QUOTE(aistuliaa @ 2010 05 27, 09:56)
Taip, švytėjimo duoda. Aš kartais naudoju jį vieną, o kartais ant skaistalų, tada gražiau man atrodo smile.gif

O mano tas shimeris man jau nlb patinka.. 4u.gif kakta kai tepu tai ziauriai matos stambus blizguciai.. biggrin.gif seniau kazkaip arba as nematydavau arba ju buvo maziau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amber123: 27 gegužės 2010 - 15:54
QUOTE(amber123 @ 2010 05 27, 16:53)
Mergaites, noreciau atsiliepimu placiau apie si bronzeri, ar imanoma ji naudot visas spalvas sumakalavus ar geriau atskirai? g.gif
user posted image

Galima sumakalavus, tik nelabai tamsi spalva su blizgučiais gaunas, manęs asmeniškai netraukia šitas daiktas, geriau vienspalvį bronzerį naudot ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kissable_lips @ 2010 05 27, 16:56)
Galima sumakalavus, tik nelabai tamsi spalva su blizgučiais gaunas, manęs asmeniškai netraukia šitas daiktas, geriau vienspalvį bronzerį naudot  ax.gif

su blizguciais? g.gif o raso, kad matinis.. man tai jis toks grazus atrodo wub.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2010 05 27, 17:11)
su blizguciais?  g.gif o raso, kad matinis.. man tai jis toks grazus atrodo wub.gif

žiūrėjau gyvai, viena dalis turi šiek tiek blizgučių 4u.gif Ne visas, tik viena ne didžiausia dalytė, šviesi
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2010 05 27, 16:55)
O mano tas shimeris man jau nlb patinka..  4u.gif kakta kai tepu tai ziauriai matos stambus blizguciai..  biggrin.gif seniau kazkaip arba as nematydavau arba ju buvo maziau

Man ant kaktos irgi nelabai gražiai žiūrisi, bet va skruostam gerai, nematau jokių pavienių blizgių dar biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2010 05 27, 15:55)
user posted image

As turiu si bronzeri, jei ji taip galima pavadinti, spalva labai neryski, tai as naudoju tik balta ir salia esancias spalvas, kaip simeri, tepu menuliuku virs antakio ir pereinu po akym, virs skaistalu. Man grazu vakariniam makiazui. Gal ziema, kai oda bus sviesesne, kita puse sios pudrytes kur tamsesnes spalvos, sunaudosiu vietoj skaistalu. smile.gif
Atsakyti
Pagaliau apsilankiau mūsų eurokose..
Nedaug pas mus ten essence'o, ale šį bei tą nustvėriau.. ax.gif
Pas mumis išdėta Bohemian kolekcija..Kuri man schmoll.gif
Taigis pajamiau:
XXXL Shine spalva
user posted image
dar norėčiau 12- soulmate ale nebuvo ten.. ax.gif
Šešėliai (realiai truputis kitokia spalva)
user posted image
Pieštukas akims
user posted image
Lakas color &go
user posted image
Ir mineralinė kompaktinė pudra
user posted image
Ant fioletavos patraukė ko tais.. biggrin.gif
Tiesa, gal kuri matėte akropolio eurokose arba Norfos bazės, ar yra Pure skin serija?.. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo patrakusi: 27 gegužės 2010 - 19:27
bus eclipse kolekcija
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo justicija: 28 gegužės 2010 - 17:51
muahahaha laugh.gif

nors nagų lako spalva ta raudona,visai nieko
Atsakyti
QUOTE(justicija @ 2010 05 28, 18:50)
bus eclipse kolekcija
user posted image

Šiaip fainai, bet asmeniškai nežinau ko norėčiau iš šitos kolekcijso, nes man tie šešėliai, tai niekuom neįpatingi
Atsakyti
Pirmą kartą patiko šešėliai (iš spalvos) - kalbu apie Eclipse kolekcją. Kažin, kas bonkutėj? rolleyes.gif
Atsakyti