Įkraunama...
Įkraunama...

Essence

QUOTE(Krisanta @ 2010 04 27, 15:40)
Šiandien nusipirkau...
Gal kas dar naudoja??? Kokie atsiliepimai????
user posted image

Nesenai pabaigiau,turi truputi blizgučių,bet ant veiduko gražiai atrodo.smile.gif Turėjau tamsesnė spalvytę.
Atsakyti
QUOTE(Kibekė @ 2010 04 27, 17:36)
Sveikos  4u.gif

Šiandien ir aš apsipirkau:
skaistalus
ir
pudrą

Gal pasidalintumėte atsiliepimais  rolleyes.gif

Beje, kaip laiko nagų lakai?

Turiu tokius skaistalus tik rudus - kadangi turi blizgesio tai naudoju tik vakarui:)
Man irgi si pudra labai rupi, tai laukiu atsiliepimu kai isbandysi!
Atsakyti
QUOTE(Kissable_lips @ 2010 04 27, 16:19)
Clear&matt, pavadinimą suklydote, man irgi jinai nr 1 kol kas, nežadu keist ir kitokios pirkt, pilnai man jos užtenka  4u.gif

O man tai ji visgi nelabai, mažai maskuoja, be to per šviesią nusipirkus, tai tepuosi kartais, kai noriu negraži būti biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Kibekė @ 2010 04 27, 18:36)
Šiandien ir aš apsipirkau:
skaistalus

Ir kaip? Graži spalvytė wub.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2010 04 27, 20:04)
O man tai ji visgi nelabai, mažai maskuoja, be to per šviesią nusipirkus, tai tepuosi kartais, kai noriu negraži būti biggrin.gif
Papildyta:
Ir kaip? Graži spalvytė  wub.gif

Dar ir taip būna, kad nori būt negraži biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(FoxLady @ 2010 04 27, 19:40)
Turiu tokius skaistalus tik rudus - kadangi turi blizgesio tai naudoju tik vakarui:)

Ir kaip? Graži spalvytė  wub.gif

Rytoj išbandysiu ir parašysiu mirksiukas.gif

Dėl skaistalų neparašiau, jog ėmiau vieną iš tamsiausių (spalva- 03 bronzing star), kaip ir pudrą (40 soft honey), kadangi dabar pati esu ne iš baltųjų blush2.gif nors kartu ir bijau, kad nebūtų per tamsios priemonės.
Atsakyti
QUOTE(Kibekė @ 2010 04 27, 19:50)
Rytoj išbandysiu ir parašysiu  mirksiukas.gif

Dėl skaistalų neparašiau, jog ėmiau vieną iš tamsiausių (spalva- 03 bronzing star), kaip ir pudrą (40 soft honey), kadangi dabar pati esu ne iš baltųjų  blush2.gif  nors kartu ir bijau, kad nebūtų per tamsios priemonės.

Ir mano toks skaistalu numeriukas, daug netepant tikrai ne per tamsus mirksiukas.gif
Atsakyti
o as siandien galvojau, galvojau ir sugalvojau isbandyti mineraline kompaktine ax.gif (nuotrauka kazkuriam psl buvo)
tai va, ryt isbandysiu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lady_m @ 2010 04 27, 20:28)
Dar ir taip būna, kad nori būt negraži  biggrin.gif

būna būna lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(green-air @ 2010 04 27, 22:22)
o as siandien galvojau, galvojau ir sugalvojau isbandyti mineraline kompaktine  ax.gif (nuotrauka kazkuriam psl buvo)
tai va, ryt isbandysiu  mirksiukas.gif

Aš irgi jos laukiu nesulaukiu biggrin.gif wink.gif
Atsakyti
drinks_cheers.gif suklydau pavadinima blush2.gif Svarbiausiai, kad supratote, apie ka kalbu biggrin.gif
QUOTE(Kissable_lips @ 2010 04 27, 16:19)
Clear&matt, pavadinimą suklydote, man irgi jinai nr 1 kol kas, nežadu keist ir kitokios pirkt, pilnai man jos užtenka  4u.gif

drinks_cheers.gif ji mazokai veiduka maskuoja, bet labai nustebau, kad puikiai maskuoja paakius - man tikras atradimas, nes ilgai negalejau rasti, kas gerai paakius maskuotu 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(FoxLady @ 2010 04 27, 19:40)

Krempudra tai man neįpatinga (šiandien išbandžiau), bet už tokią kainą ir nereik tikėtis stebuklo, beje ir kiekvienai gali būt skirtingai; kas vienai tinka, kitai gali visiškai neatitikt. Šiaip tepasi gerai, spalva atitiko veido toną, taip sakant nesudarė kaukės įvaizdžio smile.gif o skaistaliukai neblogi, nelabai matos to blizgesio, tik aišku, dar reikia nusipirkti gerą šepetėlį.
Atsakyti
QUOTE(green-air @ 2010 04 27, 22:22)
o as siandien galvojau, galvojau ir sugalvojau isbandyti mineraline kompaktine  ax.gif (nuotrauka kazkuriam psl buvo)
tai va, ryt isbandysiu  mirksiukas.gif

Aš vakar ją gavau, šiandien išbandžiau. Pirmas įspūdis labai teigiamas, oda pasidarė matinė, graži, maskavo irgi neblogai. Žiūrėsim kaip toliau bus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kibekė @ 2010 04 28, 07:28)
Krempudra tai man neįpatinga (šiandien išbandžiau), bet už tokią kainą ir nereik tikėtis stebuklo, beje ir kiekvienai gali būt skirtingai; kas vienai tinka, kitai gali visiškai neatitikt. Šiaip tepasi gerai, spalva atitiko veido toną, taip sakant nesudarė kaukės įvaizdžio  smile.gif  o skaistaliukai neblogi, nelabai matos to blizgesio, tik aišku, dar reikia nusipirkti gerą šepetėlį.

O kas nepatiko krempudroje? ax.gif
Atsakyti