Įkraunama...
Įkraunama...

***Sonatinos receptų gerbėjos***

QUOTE(Sonatina @ 2012 06 06, 09:55)
Neketinau aiškintis, bet kad jau taip viskas kliūva:

visos nuotraukos yra mano išbandytų patiekalų ir mano pačios fotografuotos.

Recepto šaltinai yra pateikti po kiekvienu receptu. Kadangi nededu patiekalų iš lietuviškų svetainių (nematau prasmės kopijuoti ir kartoti tuos pačius receptus), o tik tuos, kuriuos išverčiu iš įvairių užsienio kalbų, todėl ir nededu receptų originalų, nes tuomet gautųsi tikras jovalas.

aš tai išvis nesuprantu, kodėl būtent Sonatinai kaltinimai ir žmogus turi teisintis kažkam rolleyes.gif Atvirai pasvarsčius, yra n+k maisto gaminimo blogų/tinklalapių ir pan. su krūva vienas nuo kito perrašomų receptų, ir niekam nekliūva tongue.gif

Ir apskritai, da fieni ar receptas pirktas, dovanotas, kopijuotas, savo išgalvotas... svarbu gi rezultatas lėkštėje bigsmile.gif

Gerbiu Sonatiną už vienon vieton sukauptus mano skoniui priimtinus ir mano gaminimo sudėtingumą atitinkančius receptus 4u.gif Ačiū labai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(anastazas @ 2012 06 06, 10:01)
aš tai išvis nesuprantu, kodėl būtent Sonatinai kaltinimai ir žmogus turi teisintis kažkam rolleyes.gif Atvirai pasvarsčius, yra n+k maisto gaminimo blogų/tinklalapių ir pan. su krūva vienas nuo kito perrašomų receptų, ir niekam nekliūva  tongue.gif

Ir apskritai, da fieni ar receptas pirktas, dovanotas, kopijuotas, savo išgalvotas... svarbu gi rezultatas lėkštėje  bigsmile.gif

Gerbiu Sonatiną už vienon vieton sukauptus mano skoniui priimtinus ir mano gaminimo sudėtingumą atitinkančius receptus  4u.gif Ačiū labai  4u.gif


drinks_cheers.gif
o ypač man patinka Sonatinos pakomentavimai po receptu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo keistuole: 06 birželio 2012 - 10:29
QUOTE(anastazas @ 2012 06 06, 10:01)
aš tai išvis nesuprantu, kodėl būtent Sonatinai kaltinimai ir žmogus turi teisintis kažkam rolleyes.gif Atvirai pasvarsčius, yra n+k maisto gaminimo blogų/tinklalapių ir pan. su krūva vienas nuo kito perrašomų receptų, ir niekam nekliūva  tongue.gif

Ir apskritai, da fieni ar receptas pirktas, dovanotas, kopijuotas, savo išgalvotas... svarbu gi rezultatas lėkštėje  bigsmile.gif

Gerbiu Sonatiną už vienon vieton sukauptus mano skoniui priimtinus ir mano gaminimo sudėtingumą atitinkančius receptus  4u.gif Ačiū labai  4u.gif

drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(anastazas @ 2012 06 06, 10:01)
Gerbiu Sonatiną už vienon vieton sukauptus mano skoniui priimtinus ir mano gaminimo sudėtingumą atitinkančius receptus  4u.gif Ačiū labai  4u.gif

drinks_cheers.gif

QUOTE(keistuole @ 2012 06 06, 11:00)

o ypač man patinka Sonatinos pakomentavimai po receptu.

tikrai jie vertingi thumbup.gif
Atsakyti
nikas cia nieko nekaltina, jeigu man neiasku tai as ir klausiu... forumas tam ir skirtas..

kad ir tas pats tortas MENULIS:

Kremui
250 g sviesto
citrinų esencijos
100 g kreminės varškės
250 g cukraus pudros
2 - 3 v. š. žemuogių sirupo

o pastabose parasyta varske, girietinele cukraus pudra ir sirupas, tai kodel is karto negalima prie kremo sudeties surasyti tai is ko gamino..
Atsakyti
QUOTE(kristinka_2010 @ 2012 06 06, 12:34)
kodel is karto negalima prie kremo sudeties surasyti tai is ko gamino..

nes receptas yra ne jos pačios kūrybos, o verstas... 4u.gif nu negalima juk imti taip ir pasisavinti, kad keisti receptūrą..
Kiek suprantu Sonatina tam ir rašo pastabas, kad parodytų, kaip išsisukti, jei pvz. nėra tam tikro produkto, arba jo nemėgstate, arba kad skonis būtų artimesnis mūsų skrandžiams, nebūtų toks riebus ir pan.

Jei jau pasirinkote receptą, tai studijuokite ir nagrinėkite jį. Tuomet nekils problemų, kodėl tas ar anas parašyta Post Scriptum 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinka_2010 @ 2012 06 06, 12:34)
nikas cia nieko nekaltina, jeigu man neiasku tai as ir klausiu... forumas tam ir skirtas..

kad ir tas pats tortas MENULIS:

Kremui
250 g sviesto
citrinų esencijos
100 g kreminės varškės
250 g cukraus pudros
2 - 3 v. š. žemuogių sirupo

o pastabose parasyta varske, girietinele cukraus pudra ir sirupas, tai kodel is karto negalima prie kremo sudeties surasyti tai is ko gamino..

o jums didelis skirtumas kurioj vietoj parašyta g.gif doh.gif

jei kalbant apie šį tortą aš dar labiau supaparstinau kremo ruošimą, nors pagal mane skonis nei kiek nenukentėjo. Visada imu varškytės kremą paparstą ar su priedais (būna sveriami arba indeliuose) + grietinelė ir jei varškytės kremas su priedais, tai nei pudros nieko nededu, nes skonio mums užtenka ir ačiū Sonatinai už jos pastebėjimus , jie be galo vertingi thumbup.gif
Atsakyti
Toms, kurioms kazkas neitinka bloguose, galit gi pacios verstis receptus, gaminti is receptu knygu arba visa gyvenima maitintis dar mamos isbandytais kotletais ir cepelinais. Ateina ir putojasi, naglumas ir tiek rolleyes.gif
Atsakyti
kuo galima pakeisti rabararus trupininiame varskes pyrage ? gal kas bandete? arba jei nedesiu jokiu uogu, ar nesugadinsiu visko?
Atsakyti
QUOTE(kristinka_2010 @ 2012 06 06, 12:34)
tai kodel is karto negalima prie kremo sudeties surasyti tai is ko gamino..

o kodel apskritai turejo? umn.gif Kiekvienas zmogus raso taip kaip yra patogu jam!
Niu, sorry, kad Sonatina neraso butent taip kaip jums yra patogu ir priimtina. hah.gif lotuliukas.gif
Atsakyti

bigsmile.gif net akyse prasviesejo,kai pamaciau vel Sonatinos nika! thumbup.gif
Sonatina grizkit!!!mums Jusu reikia!
Nepalikit savo didelio fanu burio del keliu nepatenkintu zmoniu...juk didzoji dauguma susideda ne is ju smile.gif.Gyvenime reikia visokiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dange* @ 2012 06 10, 16:29)
kuo galima pakeisti rabararus trupininiame varskes pyrage ? gal kas bandete? arba jei nedesiu jokiu uogu, ar nesugadinsiu visko?

aš kepiau du kartus. vieną kartą rabarbarus išvyriau su cukrumi ir krakmolu ir tik tada dėjau - gavosi tobulas skonis, antrą kartą dėjau žalius + braškės, gavosi ganėtinai vidutiniškas.
Atsakyti