5g druskos!!!
Kepiau siandien sitas bandeles http://www.sonatinos...-ir-medumi.html
5g druskos!!!
nuprotejimas, gerai kad protas sugryzo tie 3 gramais, bet ir tai isejo tokios surios, kad nezinau kas suvalgys
5g druskos!!!
QUOTE(nesuper @ 2012 06 01, 16:14)
kremas nelabai susigers
Truputi palaistykit, o jei labai bijot, visai nelaistykit
Skanus pyragaiciai 
zodziu palaisciau, tai gavosi vandens mirkalas, grynai tokie patys kaip maximoje vandens pripustas. Kremas geras - biskvitas nevykes!
QUOTE(kristinka_2010 @ 2012 06 02, 21:27)
Kepiau siandien sitas bandeles http://www.sonatinos...-ir-medumi.html
5g druskos!!!
nuprotejimas, gerai kad protas sugryzo tie 3 gramais, bet ir tai isejo tokios surios, kad nezinau kas suvalgys
5g druskos!!!
5 g - tai tik pusė arbatinio šaukštelio druskos. Absoliučiai normalus kiekis mielinei tešlai. Kepiau tas bandeles daugybę kartų - jos visiškai nesūrios.
QUOTE(Sonatina @ 2012 06 04, 08:24)
Laba
Kaip seniai laukiau, kad į SM sugrįžtų komentarai
Sonatina o man iskilo klausimas ar prie receptu esancios foto yra jusu iskepto gaminio?
Ir pvz kodel nededat iskarto orginalaus recepto pagal kuri darete, o ten kazin kazkur prie PS parasote?
Ir pvz kodel nededat iskarto orginalaus recepto pagal kuri darete, o ten kazin kazkur prie PS parasote?
QUOTE(kristinka_2010 @ 2012 06 05, 18:16)
Sonatina o man iskilo klausimas ar prie receptu esancios foto yra jusu iskepto gaminio?
Ir pvz kodel nededat iskarto orginalaus recepto pagal kuri darete, o ten kazin kazkur prie PS parasote?
Ir pvz kodel nededat iskarto orginalaus recepto pagal kuri darete, o ten kazin kazkur prie PS parasote?
bet kokia jūs pikta
Labai normalioj vietoj tas originalaus recepto šaltinis....
O pagal jūsų paskutinius pasisakymus, tai galiu daryt išvadą, kad jums apskritai sunkiai virtuvėje sekasi
QUOTE(lili* @ 2012 06 05, 17:25)
bet kokia jūs pikta
Labai normalioj vietoj tas originalaus recepto šaltinis....
O pagal jūsų paskutinius pasisakymus, tai galiu daryt išvadą, kad jums apskritai sunkiai virtuvėje sekasi
arba Sonatinos receptai jums nepakeliui
, nes visuose savo pasisakymuose jūs tokia pikta ant Sonatinos, tokia nepatenkinta ..... o gal jūs kažką ne taip darot kaip parašyta, kad nesigauna... žodžiu nepykit , čia man toks įspūdis susidarė
Labai normalioj vietoj tas originalaus recepto šaltinis....
O pagal jūsų paskutinius pasisakymus, tai galiu daryt išvadą, kad jums apskritai sunkiai virtuvėje sekasi
as visai nepikta tik smalsauju
gal ir ne pakeliui, bet Tortai Snikers ir MEnulis pavyko puikiai!
Dar keli receptai skonio reikalas, kas nepatiko tas nepatiko, o va bandeles tikrai nevykusios man gavosi, ir tie pyrageliai nei sis nei tas..
QUOTE(lili* @ 2012 06 05, 17:25)
Tikrai kažkokie labai visi neigiami pasisakymai
-----------------------------------------------------------------------------------------------
O dabar į temą, bandžiau kepti porą kartų mielines bandeles su cinamonu, nes labai mėgstu tokias ir neiškilo man jos normaliai (apie pakildinimą pridengus nekalbu jau net, nekilo man niekaip, kiek pakilo dubenyje ir viskas), nors realiai mielinę tešlą kaip ir moku kildinti, visa kita pavyksta. Gal kas minčių turi ką aš ne taip galėjau padaryti?
Apie šį receptą kalbu: http://www.sonatinos...u-cinamonu.html
QUOTE(kregzde @ 2012 06 05, 19:22)
O dabar į temą, bandžiau kepti porą kartų mielines bandeles su cinamonu, nes labai mėgstu tokias ir neiškilo man jos normaliai (apie pakildinimą pridengus nekalbu jau net, nekilo man niekaip, kiek pakilo dubenyje ir viskas), nors realiai mielinę tešlą kaip ir moku kildinti, visa kita pavyksta. Gal kas minčių turi ką aš ne taip galėjau padaryti?
Na taip norėčiau purių, iškilusių bandelių, o nesigauna 
Apie šį receptą kalbu: http://www.sonatinos...u-cinamonu.html
Apie šį receptą kalbu: http://www.sonatinos...u-cinamonu.html
šitas kiek dariau - pavyko puikiai
O kildinu irgi pagal Sonatinos patarimą
QUOTE(kregzde @ 2012 06 05, 19:22)
O dabar į temą, bandžiau kepti porą kartų mielines bandeles su cinamonu, nes labai mėgstu tokias ir neiškilo man jos normaliai (apie pakildinimą pridengus nekalbu jau net, nekilo man niekaip, kiek pakilo dubenyje ir viskas), nors realiai mielinę tešlą kaip ir moku kildinti, visa kita pavyksta. Gal kas minčių turi ką aš ne taip galėjau padaryti?
Apie šį receptą kalbu: http://www.sonatinos...u-cinamonu.html
šitos mano vaikų mėgstamiausios. Man jos visad pavyksta, kartais daugiau, kartais mažiau pakyla, bet visuomet be proto skanios.
Gal su mielėm kokia problema.
Aš pakildinu inde, kol iškyla, tada formuoju bandeles ir dar leidžiu pakilt. Priklausomai nuo to kiek turiu laiko kartais jos labiau pakyla, kartais mažiau, ber kepant vis tiek dar kažkiek pakyla.
QUOTE(anastazas @ 2012 06 05, 19:57)
šitas kiek dariau - pavyko puikiai
Labai skanios
O kildinu irgi pagal Sonatinos patarimą
- įjungiu orkaitę ant 50 laipsnių šilumos ir praveriu dureles - iškyla daug greičiau nei įprastai 
O kildinu irgi pagal Sonatinos patarimą
QUOTE(keistuole @ 2012 06 05, 21:12)
šitos mano vaikų mėgstamiausios. Man jos visad pavyksta, kartais daugiau, kartais mažiau pakyla, bet visuomet be proto skanios.
Gal su mielėm kokia problema.
Aš pakildinu inde, kol iškyla, tada formuoju bandeles ir dar leidžiu pakilt. Priklausomai nuo to kiek turiu laiko kartais jos labiau pakyla, kartais mažiau, ber kepant vis tiek dar kažkiek pakyla.
Gal su mielėm kokia problema.
Aš pakildinu inde, kol iškyla, tada formuoju bandeles ir dar leidžiu pakilt. Priklausomai nuo to kiek turiu laiko kartais jos labiau pakyla, kartais mažiau, ber kepant vis tiek dar kažkiek pakyla.
Ačiū, mergaitės, už patarimus, reiks bandyti dar kartą
QUOTE(kristinka_2010 @ 2012 06 05, 18:16)
Sonatina o man iskilo klausimas ar prie receptu esancios foto yra jusu iskepto gaminio?
Ir pvz kodel nededat iskarto orginalaus recepto pagal kuri darete, o ten kazin kazkur prie PS parasote?
Ir pvz kodel nededat iskarto orginalaus recepto pagal kuri darete, o ten kazin kazkur prie PS parasote?
Neketinau aiškintis, bet kad jau taip viskas kliūva:
visos nuotraukos yra mano išbandytų patiekalų ir mano pačios fotografuotos.
Recepto šaltinai yra pateikti po kiekvienu receptu. Kadangi nededu patiekalų iš lietuviškų svetainių (nematau prasmės kopijuoti ir kartoti tuos pačius receptus), o tik tuos, kuriuos išverčiu iš įvairių užsienio kalbų, todėl ir nededu receptų originalų, nes tuomet gautųsi tikras jovalas.





