Įkraunama...
Įkraunama...

***Sonatinos receptų gerbėjos***

Kepiau siandien sitas bandeles http://www.sonatinos...-ir-medumi.html

5g druskos!!! doh.gif doh.gif doh.gif nuprotejimas, gerai kad protas sugryzo tie 3 gramais, bet ir tai isejo tokios surios, kad nezinau kas suvalgys
Atsakyti
QUOTE(nesuper @ 2012 06 01, 16:14)
kremas nelabai susigers  schmoll.gif  Truputi palaistykit, o jei labai bijot, visai nelaistykit  smile.gif  Skanus pyragaiciai  thumbup.gif

zodziu palaisciau, tai gavosi vandens mirkalas, grynai tokie patys kaip maximoje vandens pripustas. Kremas geras - biskvitas nevykes!
Atsakyti
QUOTE(kristinka_2010 @ 2012 06 02, 21:27)
Kepiau siandien sitas bandeles http://www.sonatinos...-ir-medumi.html

5g druskos!!!  doh.gif  doh.gif  doh.gif  nuprotejimas, gerai kad protas sugryzo tie 3 gramais, bet  ir tai isejo tokios surios, kad nezinau kas suvalgys

5 g - tai tik pusė arbatinio šaukštelio druskos. Absoliučiai normalus kiekis mielinei tešlai. Kepiau tas bandeles daugybę kartų - jos visiškai nesūrios.
Atsakyti
QUOTE(Sonatina @ 2012 06 04, 08:24)

Laba bigsmile.gif wub.gif

Kaip seniai laukiau, kad į SM sugrįžtų komentarai 4u.gif
Atsakyti
Sonatina o man iskilo klausimas ar prie receptu esancios foto yra jusu iskepto gaminio?
Ir pvz kodel nededat iskarto orginalaus recepto pagal kuri darete, o ten kazin kazkur prie PS parasote?
Atsakyti
QUOTE(kristinka_2010 @ 2012 06 05, 18:16)
Sonatina o man iskilo klausimas ar prie receptu esancios foto yra jusu iskepto gaminio?
Ir pvz kodel nededat iskarto orginalaus recepto pagal kuri darete, o ten kazin kazkur prie PS parasote?

bet kokia jūs pikta biggrin.gif doh.gif

Labai normalioj vietoj tas originalaus recepto šaltinis....

O pagal jūsų paskutinius pasisakymus, tai galiu daryt išvadą, kad jums apskritai sunkiai virtuvėje sekasi tongue.gif arba Sonatinos receptai jums nepakeliui biggrin.gif , nes visuose savo pasisakymuose jūs tokia pikta ant Sonatinos, tokia nepatenkinta ..... o gal jūs kažką ne taip darot kaip parašyta, kad nesigauna... žodžiu nepykit , čia man toks įspūdis susidarė
Atsakyti
QUOTE(lili* @ 2012 06 05, 17:25)
bet kokia jūs pikta  biggrin.gif  doh.gif

Labai normalioj vietoj tas originalaus recepto šaltinis....

O pagal jūsų paskutinius pasisakymus, tai galiu daryt išvadą, kad jums apskritai sunkiai virtuvėje sekasi  tongue.gif arba Sonatinos receptai jums nepakeliui  biggrin.gif , nes visuose savo pasisakymuose jūs tokia pikta ant Sonatinos, tokia nepatenkinta ..... o gal jūs kažką ne taip darot kaip parašyta, kad nesigauna... žodžiu nepykit , čia man toks įspūdis susidarė

as visai nepikta tik smalsauju ax.gif , kodel neidedamas receptas normaliai ir ziurint i foto man kyla klausimas cia orginalus recepto foto, ar patobulinta pagal Sonatina.. nes nezinai kokia rezultato laukti! g.gif

gal ir ne pakeliui, bet Tortai Snikers ir MEnulis pavyko puikiai!

Dar keli receptai skonio reikalas, kas nepatiko tas nepatiko, o va bandeles tikrai nevykusios man gavosi, ir tie pyrageliai nei sis nei tas.. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lili* @ 2012 06 05, 17:25)
bet kokia jūs pikta  biggrin.gif  doh.gif

Tikrai kažkokie labai visi neigiami pasisakymai drinks_cheers.gif Arba labai aukšti žmogaus reikalavimai, arba gal nuotaikos nebuvo rašant komentarus, visokių gi dienų būna. Aš tik mintyse pagalvojau, kad jei beveik visi receptai nepatinka, tai gal tada nereikia gaminti pgl Sonatiną, o pabandyti kokius kitus receptus biggrin.gif ax.gif

-----------------------------------------------------------------------------------------------
O dabar į temą, bandžiau kepti porą kartų mielines bandeles su cinamonu, nes labai mėgstu tokias ir neiškilo man jos normaliai (apie pakildinimą pridengus nekalbu jau net, nekilo man niekaip, kiek pakilo dubenyje ir viskas), nors realiai mielinę tešlą kaip ir moku kildinti, visa kita pavyksta. Gal kas minčių turi ką aš ne taip galėjau padaryti? g.gif Na taip norėčiau purių, iškilusių bandelių, o nesigauna doh.gif

Apie šį receptą kalbu: http://www.sonatinos...u-cinamonu.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kregzde: 05 birželio 2012 - 18:24
QUOTE(kregzde @ 2012 06 05, 19:22)
O dabar į temą, bandžiau kepti porą kartų mielines bandeles su cinamonu, nes labai mėgstu tokias ir neiškilo man jos normaliai (apie pakildinimą pridengus nekalbu jau net, nekilo man niekaip, kiek pakilo dubenyje ir viskas), nors realiai mielinę tešlą kaip ir moku kildinti, visa kita pavyksta. Gal kas minčių turi ką aš ne taip galėjau padaryti?  g.gif Na taip norėčiau purių, iškilusių bandelių, o nesigauna  doh.gif

šitas kiek dariau - pavyko puikiai thumbup.gif Labai skanios wub.gif
O kildinu irgi pagal Sonatinos patarimą ax.gif - įjungiu orkaitę ant 50 laipsnių šilumos ir praveriu dureles - iškyla daug greičiau nei įprastai thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo anastazas: 05 birželio 2012 - 19:58
QUOTE(kregzde @ 2012 06 05, 19:22)

O dabar į temą, bandžiau kepti porą kartų mielines bandeles su cinamonu, nes labai mėgstu tokias ir neiškilo man jos normaliai (apie pakildinimą pridengus nekalbu jau net, nekilo man niekaip, kiek pakilo dubenyje ir viskas), nors realiai mielinę tešlą kaip ir moku kildinti, visa kita pavyksta. Gal kas minčių turi ką aš ne taip galėjau padaryti?  g.gif Na taip norėčiau purių, iškilusių bandelių, o nesigauna  doh.gif

šitos mano vaikų mėgstamiausios. Man jos visad pavyksta, kartais daugiau, kartais mažiau pakyla, bet visuomet be proto skanios.

Gal su mielėm kokia problema.
Aš pakildinu inde, kol iškyla, tada formuoju bandeles ir dar leidžiu pakilt. Priklausomai nuo to kiek turiu laiko kartais jos labiau pakyla, kartais mažiau, ber kepant vis tiek dar kažkiek pakyla.

Atsakyti
QUOTE(anastazas @ 2012 06 05, 19:57)
šitas kiek dariau - pavyko puikiai  thumbup.gif Labai skanios  wub.gif
O kildinu irgi pagal Sonatinos patarimą  ax.gif - įjungiu orkaitę ant 50 laipsnių šilumos ir praveriu dureles - iškyla daug greičiau nei įprastai  thumbup.gif

QUOTE(keistuole @ 2012 06 05, 21:12)
šitos mano vaikų mėgstamiausios. Man jos visad pavyksta, kartais daugiau, kartais mažiau pakyla, bet visuomet be proto skanios.

Gal su mielėm kokia problema.
Aš pakildinu inde, kol iškyla, tada formuoju bandeles ir dar leidžiu pakilt. Priklausomai nuo to kiek turiu laiko kartais jos labiau pakyla, kartais mažiau, ber kepant vis tiek dar kažkiek pakyla.

Ačiū, mergaitės, už patarimus, reiks bandyti dar kartą 4u.gif Pabandysiu orkaitėje pakildinti antrą kartą, gal geriau pavyks 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinka_2010 @ 2012 06 05, 18:16)

Neketinau aiškintis, bet kad jau taip viskas kliūva:

visos nuotraukos yra mano išbandytų patiekalų ir mano pačios fotografuotos.

Recepto šaltinai yra pateikti po kiekvienu receptu. Kadangi nededu patiekalų iš lietuviškų svetainių (nematau prasmės kopijuoti ir kartoti tuos pačius receptus), o tik tuos, kuriuos išverčiu iš įvairių užsienio kalbų, todėl ir nededu receptų originalų, nes tuomet gautųsi tikras jovalas.
Atsakyti