Įkraunama...
Įkraunama...

***Sonatinos receptų gerbėjos***

QUOTE(S.N.A.S @ 2010 09 12, 14:33)
Neturiu natūralaus jogurto, bandyčiau ir aš verysad.gif Greičiausiai šian išbandysiu "Obuolių ruduo" g.gif tasai irgi neblogai išrekomenduotas mačiau...

Obuolių ruduo labai fainas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Renata123 @ 2010 08 28, 22:03)
kepiau Obuolių pyragas „Trupinėlis“ Dariau jau du kartus, man jis laaabai patiko!  wub.gif

Kad mane kur šunys.. gi susisgriebiau aš vakar ir iki parduotuvės nusigabenau, visgi kepiau "Trupinėlį" doh.gif doh.gif Gal ką ne taip padariau, bet sūnus paragavęs bėgo spjaut į tualetą, o aš kadangi amžinai alkana, tai du gabaliukus sukišau bet atbulais dantimis doh.gif Žodžiu man nepatiko, ypač tas obuolių ale užpildas(kiaušas+grietinėlė+jogurtas+cukrus). nu man jis vietomis į varškę pavirto doh.gif nu neskanu nors kauk unsure.gif nors varškę mėgstu, varškės pyragus irgi.. nu bet čia kažkoks nesusipratimas doh.gif doh.gif
Atsakyti
blink.gif nu kas per nesėkmės mane lydėt ėmė? doh.gif Tik ką iškepaiu "Obuolių ruduo".. jau po kelinto nevykusio pyragao, vyliausi, kad šis gausis, bet doh.gif doh.gif viskas kaip ir ok, apart tų baltymų doh.gif man kažkodėl jie neišsiplakė gal normaliai ar kas.. žodžiu nepasidarė anei joks morenginis sluoksnis schmoll.gif iškepus tebuvo balta puta, o per vidury išvis pravalas doh.gif ten kažkaip suskystėjo tie baltymai verysad.gif verysad.gif pyrago tešla skani, iškepusi, kepiau 40min 180 karščio orkaitėj... kas galėjo būt blogai??
Gal kuri pagelbės ir išvaduos mane iš šito nesėkmių rato?? 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
S.N.A.S
Net nezinau ir ka patarti g.gif Man sis pyragas gavosi tikrai skanus. Kas liecia jogurta, tai pirma karta dariau tiksliai pagal recepta. O kitus kartus jogurta dejau toki, koki turejau; viena karta braskini, kita - vysniu; tik tada dejau cukraus maziau, nes saldu gaunasi su aromatizuotais jogurtaisir nedejau cinamono.
O ir tas virsus..... man buvo skanu. Gal jums tiesiog kas nors nesigavo g.gif Nes man kai iskepe, tai tiesiog neatskirtum kur tas uzpilas yra. Man jis bekepdamas graziai isigere i pyraga, ko pasekoje, jis buvo labai dregnas ir pats pyrago virsus graziai apkepe.

Tai dabar galvoju arba jis jums nesigavo arba sis pyragas tiesiog ne jusu skonio. Vis gi kiek zmoniu, tiek ir nuomoniu mirksiukas.gif Vat pavyzdziui MB ne uz ka gyvenime is vis neisiulysi net gabaliuko BET KOKIO obuoliu pyrago!

Sorry, kad nieko negaliu patart. Tik galiu pasakyti, kad kita karta jums tikrai viskas gausis thumbup.gif Linkiu sekmes ir skaniu kepiniu!!! 4u.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Renata123: 21 rugsėjo 2010 - 19:32
QUOTE(Renata123 @ 2010 09 21, 20:25)

Ačiū už palinkėjimus, tik rankos jau nebekyla. Jau net nuo saldumynų atitolau, kepiau kibinus, mišraines visokias dariau.. bet tokiu oru taaaaip norisi obuolių pyrago, ypač kai obuolių pilnas balkonas doh.gif Na jaučiu teks vėl kartoti Sonatinos ispanišką obuolių pyragą, jis tikrai visada gaunas tik toks daugiau man ne obuolinis, o šiaip laaabai geras pyragas smile.gif
Atsakyti
Šį vakarą ir aš kepu Sonatinos Obuolių pyragą "Trupinėlis" ax.gif Žiūrėsiu kas gausis bigsmile.gif
Labai labai panašų kepiau, tai labai gerai gaudavosi rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(lili* @ 2010 09 22, 20:44)
Šį vakarą ir aš kepu Sonatinos Obuolių pyragą "Trupinėlis"  ax.gif Žiūrėsiu kas gausis  bigsmile.gif
Labai labai panašų kepiau, tai labai gerai gaudavosi  rolleyes.gif

Pyragas iškeptas, pavyko, skanus thumbup.gif bet kitą kartą vėl kepsiu į jį panašų, bet man skanesnį vis tik blush2.gif šį ne Sonatinos Kronštato obuolių pyragą
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lili*: 22 rugsėjo 2010 - 21:31
o aš išbandžiau senamadišką duoną su pienu, skanus baltas pyragas, tik mane mielės pavedė (pati kalta, senas sudėjau), tai nebuvo labai iškilusi tešla, praktiškai mažai ir kilo, bet gaminys skanus, neliko tą patį vakarą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(S.N.A.S @ 2010 09 22, 19:18)
Ačiū už palinkėjimus, tik rankos jau nebekyla. Jau net nuo saldumynų atitolau, kepiau kibinus, mišraines visokias dariau.. bet tokiu oru taaaaip norisi obuolių pyrago, ypač kai obuolių pilnas balkonas doh.gif  Na jaučiu teks vėl kartoti Sonatinos ispanišką obuolių pyragą, jis tikrai visada gaunas tik toks daugiau man ne obuolinis, o šiaip laaabai geras pyragas smile.gif

dar nesu girdėjusi, kad šitas kažkam nesigautų: ištepam skardelę sviestu, pabarstom miltais ten suverčiam smulkiai pjaustytus obuolius, sumaišytus su cukrum, cinamonu ir geru šaukštu medaus. tada ant viršaus lygiai uždedam tešlą: sviestą rankomis sutrintą miltais, kepimo milteliais, cukrumi ir žiupsneliu druskos. kai gaunat trupinius, įdedat gerąąą šaukštą geros grietinės ir šaunant į orkaitę smile.gif ir pavyko 4u.gif
Atsakyti
Gaminau Makaronu lizdelius grietineles padaze smile.gif skonis siaip labai thumbup.gif bet nepatiko man tie makaronai, pasileido,kaip spageciai gavosi...labai nepraktiska buvo maziems vaikams patiems valgyti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Nexta @ 2010 09 29, 09:21)
Gaminau Makaronu lizdelius grietineles padaze smile.gif skonis siaip labai thumbup.gif  bet nepatiko man tie makaronai, pasileido,kaip spageciai gavosi...labai nepraktiska buvo maziems vaikams patiems valgyti blush2.gif

jo kiek nepatogus valgymui patiekalas biggrin.gif Aš tai maitinu saviškius, nes šiaip jiems labai skanu
Atsakyti
QUOTE(keistuole @ 2010 09 29, 09:36)
jo kiek nepatogus valgymui patiekalas  biggrin.gif Aš tai maitinu saviškius, nes šiaip jiems labai skanu

Tai ir as pamaitinau, nes ten jauciu vieni butu valanda laiko valge biggrin.gif
Atsakyti