Vėl dariau kremines vištų kepenėles, visada darau iš dviejų-trijų normų, nes labai mėgiamas patiekalas, tiek mūsų šeimoje, tiek jau ir draugų rate, visi prašo padaryti "tų skanių kepenėlių", kai atvažiuoja
QUOTE(Zhaliaakee @ 2012 10 30, 23:37)
Svečiams pavaišinti kepiau Sonatinos keksą su cukinijomis. Gavosi labai gardus, šokoladinis, nuodėmingas..

svarbiausiai, kad niekas nė nesuuodė, kad jame cukinijų (mano atveju aguročio) iš viso buvo
Dažnai jį kepu, pernai rudenį/žiemą turbūt buvo dažniausias mano kepinys

Niekada niekas net neįtaria, kad jis su cukinijomis, kol nepasakau. Patinka, kad jis toks drėgnas, ir ilgai šviežias, minkštas išlieka.