Įkraunama...
Įkraunama...

***Sonatinos receptų gerbėjos***

QUOTE(Iš Stiklo @ 2012 09 25, 12:33)
Kažin tiktų čia rūkyti lašinukai? Ten yra truputis kumpio bet daugiau lašinio ax.gif

geriau jau visai nedėkit , nes gali būti riebu blush2.gif Aš kai neturiu , tai morką pakepinuarba vietoj kumpio pieniškų dešrelių ardaktariškos dešros patarkuoju ax.gif

mums šis apkepas thumbup.gif
Atsakyti
Aciu labai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(-Darateja- @ 2012 09 25, 22:30)

Taip sitas, aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*ugne* @ 2012 09 26, 09:57)
Taip sitas, aciu  4u.gif

ten toj nuorodoje yra sonatinos pastaba apie kepimą ant grotelių, pasidalinkit patirtimi, ant grotelių tai čia kaip ...ar orkaitėje galima kepti ant grotelių, kažkaip niekad nebandžiau.... ax.gif
Atsakyti
Laba diena. Siandien ismeginau http://www.sonatinos...-telainiai.html labai skanus!!! Kepsiu tikrai dar ne karta, tik desiu trupuciuka maziau cukraus.

Cukiniju apkepa kepiau, tai gavosi neispudingas, bet tikrai dar karta meginsiu. Man gavosi labai plonas, tikriausiai per didele kepimo forma emiau.
Atsakyti
QUOTE(Aurosoma @ 2012 10 30, 12:55)
Cukiniju apkepa kepiau, tai gavosi neispudingas, bet tikrai dar karta meginsiu. Man gavosi labai plonas, tikriausiai per didele kepimo forma emiau.

Dar karta skaiciau recepta, mano kepimo forma tokia pat kaip Sonatinos, idomu kodel mano gavosi toks plonas kaip blynas, o Sonatinos toks storas g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aurosoma: 30 spalio 2012 - 14:47
Svečiams pavaišinti kepiau Sonatinos keksą su cukinijomis. Gavosi labai gardus, šokoladinis, nuodėmingas.. essen.gif svarbiausiai, kad niekas nė nesuuodė, kad jame cukinijų (mano atveju aguročio) iš viso buvo cool.gif thumbup.gif
Atsakyti
Vėl dariau kremines vištų kepenėles, visada darau iš dviejų-trijų normų, nes labai mėgiamas patiekalas, tiek mūsų šeimoje, tiek jau ir draugų rate, visi prašo padaryti "tų skanių kepenėlių", kai atvažiuoja biggrin.gif

QUOTE(Zhaliaakee @ 2012 10 30, 23:37)
Svečiams pavaišinti kepiau Sonatinos keksą su cukinijomis. Gavosi labai gardus, šokoladinis, nuodėmingas.. essen.gif  svarbiausiai, kad niekas nė nesuuodė, kad jame cukinijų (mano atveju aguročio) iš viso buvo cool.gif  thumbup.gif

Dažnai jį kepu, pernai rudenį/žiemą turbūt buvo dažniausias mano kepinys smile.gif Niekada niekas net neįtaria, kad jis su cukinijomis, kol nepasakau. Patinka, kad jis toks drėgnas, ir ilgai šviežias, minkštas išlieka.
Atsakyti
Išbandžiau Sonatinos receptą: Tilapija su migdolais - vienu žodžiu : apsivalgymas essen.gif Labai patiko tiek man, tiek vyrui. buvo šiokių tokių korekcijų kaip kepimas kokoso aliejuje, kas papildomai suteikė kokoso aromatą ir prieskonį thumbup.gif Žodžiu, tai iš tiek lengvas patiekalas virškinimui nepaisant nesuderinamumo thumbup.gif

Atsakyti
Labai skaniai atrodo, ta žuvyte 4u.gif , teks gaminti ir išbandyti. Bet jau iš anksto aišku, kad bus skanu. mirksiukas.gif
Atsakyti
Ar šį kas nors bandete receptėlį? Ar nesijaučia tų kopūstėlių skonis, man jie labai nepatinka, bet labai gražiai atrodo ir šiaip įdomus receptėlis.Pasidalinkite blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(AIRIDDA @ 2012 11 10, 15:35)
Ar šį kas nors bandete receptėlį? Ar nesijaučia tų kopūstėlių skonis, man jie labai nepatinka, bet labai gražiai atrodo ir šiaip įdomus receptėlis.Pasidalinkite blush2.gif

koki?
Atsakyti